You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 343K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βέβαια στο Ελλάντα ζούμε όπου όλα είναι πιθανά...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ρε φιλε τι εικονες ειναι αυτες / ανατριχιασα / κοιταξτε τες παιδια και οταν πατε να ψηφισετε θυμηθειτε για ενα - δυο δευτερολεπτα ξανα αυτες τις εικονες ....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Αν ειναι δυνατον δηλαδη / εδω καηκαν ανθρωποι σαν τα ποντικια και ο αλλος ο παπαρας κανει γλωσσοπαιγνια / φταιει ο Στρατηγος Ανεμος / καλα ο συγκεκριμενος Υπουργος ειναι και καθυστερημενος / πιο ηλιθιος και ακαιρος δεν υπαρχει / εντελως βλακας μα εντελως ομως / εν πασει περιπτωσει εγω συγκλονιστηκα απο αυτες τις εικονες γιατι πρωτη φορα τις βλεπω και μου σηκωθηκε η τριχα / και φανταστειτε και τι αλλα δεν εχουμε δει / φωτια να πεσει στα κεφαλια του Κουβελα και οσων εμπλεκονται / ΑΪ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ και δεν ανακαλω οτι γραφω και ας με διαγραψουν οι Μod
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
.... ΑΪ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ και δεν ανακαλω οτι γραφω και ας με διαγραψουν οι Μod
πες μας ποιους βριζεις να σου πουμε αν σε διαγραφουμε..
Επισκέπτης
ποιος ειναι παλι αυτος ο Κουβελας???Αν ειναι δυνατον δηλαδη / εδω καηκαν ανθρωποι σαν τα ποντικια και ο αλλος ο παπαρας κανει γλωσσοπαιγνια / φταιει ο Στρατηγος Ανεμος / καλα ο συγκεκριμενος Υπουργος ειναι και καθυστερημενος / πιο ηλιθιος και ακαιρος δεν υπαρχει / εντελως βλακας μα εντελως ομως / εν πασει περιπτωσει εγω συγκλονιστηκα απο αυτες τις εικονες γιατι πρωτη φορα τις βλεπω και μου σηκωθηκε η τριχα / και φανταστειτε και τι αλλα δεν εχουμε δει / φωτια να πεσει στα κεφαλια του Κουβελα και οσων εμπλεκονται / ΑΪ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ και δεν ανακαλω οτι γραφω και ας με διαγραψουν οι Μod
Τον Κούβελα πού τον ξέθαψες ? :oΑν ειναι δυνατον δηλαδη / εδω καηκαν ανθρωποι σαν τα ποντικια και ο αλλος ο παπαρας κανει γλωσσοπαιγνια / φταιει ο Στρατηγος Ανεμος / καλα ο συγκεκριμενος Υπουργος ειναι και καθυστερημενος / πιο ηλιθιος και ακαιρος δεν υπαρχει / εντελως βλακας μα εντελως ομως / εν πασει περιπτωσει εγω συγκλονιστηκα απο αυτες τις εικονες γιατι πρωτη φορα τις βλεπω και μου σηκωθηκε η τριχα / και φανταστειτε και τι αλλα δεν εχουμε δει / φωτια να πεσει στα κεφαλια του Κουβελα και οσων εμπλεκονται / ΑΪ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ και δεν ανακαλω οτι γραφω και ας με διαγραψουν οι Μod
Στο θέμα των πυρκαγιών μπορεί να μην ξέρουμε κάποια πράγματα. Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε και να το παίζουμε ξερόλες. Αναρωτηθήκατε ποτέ , λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό, γιατί ο κ. Καραμανλής ντύθηκε έτσι στο Πεντάγωνο ?
Κρίμα να εκμεταλλεύεστε μια τραγωδία για κομματικά οφέλη.
Επισκέπτης
δεν μπορει να εννοει τον γνωστο κουβελα της θεσ/νικης..κατι αλλο θελει να μας πει ο ποιητης..δεν γινεται να εννοει αυτον..Τον Κούβελα πού τον ξέθαψες ? :o
Στο θέμα των πυρκαγιών μπορεί να μην ξέρουμε κάποια πράγματα. Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε και να το παίζουμε ξερόλες. Αναρωτηθήκατε ποτέ , λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό, γιατί ο κ. Καραμανλής ντύθηκε έτσι στο Πεντάγωνο ?
Πίστεψέ με, κάνεις ελαφρώς λάθος! Είπαμε βλάκας ο Λούλης αλλά να μην καταλαβαίνει τα αυτονόητα. Υπήρχαν λόγοι με 40 βαθμούς να φοράει μακρυμάνικο .Γιατί έτσι του υπέδειξε ο Λούλης.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αμα διαγραψετε τον υπουργο την αλλη μερα θα εχουν συλληφθει ολα τα σιτυ τουρ,το μεταξουργειο θα κλεινει απο τις 22.00,η φυλης απο τις 20.00 και πατερ...τα μασαζ θα κλεισουν για παντα απο προσωπου γης.....οποτε τον πουλο..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα συνάδελφε,καιρό είχαμε να μιλήσουμε..Μήπως ξέρεις γιατί ντύθηκε έτσι ο περι ου ο λόγος?Γιατί κι εγώ κάτι έμαθα αλλά δεν έχει σχέση με "ασύμμετρες" ιστορίες.Όσο για τα κομματικά οφέλη,καλό είναι εμείς να μένουμε απ'έξω από τις συζητήσεις αυτές.Είπαμε να είμαστε πολιτικοποιημένοι αλλά επ'ουδενί κομματικοποιημένοι.Αναλογίσου μόνο πώς θα αντιδρούσαν οι μπλε αν ήταν στη θέση των πρασίνων και θα συμφωνήσεις μαζί μου πως τα ίδια θα ακούγαμε ένθεν κακείθεν.Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι αφοσιωμένες στην προάσπιση της Χώρας από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ και μόνο.Άσε τα Στρουμφάκια και τα Γκρέμλινς να τραγουδάνε...Αναρωτηθήκατε ποτέ , λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό, γιατί ο κ. Καραμανλής ντύθηκε έτσι στο Πεντάγωνο ?
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Φωτιές??? :o :o Για ποιες φωτιές μιλάτε βρε συναγωνιστές?
Ευθύνες? Τι ειναι αυτό?
Αφού κάτι άκουσα για την Βαρδινογιάννη που υιοθέτησε ένα χωριό, όπως η Αντζελίνα Τζολί παίρνει παιδιά απο την Κίνα και την Κένυα....
Κατάντιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ευθύνες? Τι ειναι αυτό?
Αφού κάτι άκουσα για την Βαρδινογιάννη που υιοθέτησε ένα χωριό, όπως η Αντζελίνα Τζολί παίρνει παιδιά απο την Κίνα και την Κένυα....
Κατάντιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Nομιζω εβαλες ενα α παραπανωΚατάντιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Toυς κοπανους τους πολιτικους βριζω και οσους τους ψηφισουν ΠαπαΓιωργη / αντε να δουμε με τη πλειοψηφια θα τους βγαλετε τετοια ωρα την αλλη εβδομαδα μα@@@κες Ελληνες και Ελληνιδες / τι αλλο μπορουν να κανουν σε αυτη τη χωρα / την κλεψανε,την καψανε,την πλημυρισανε - το επομενο εινα να τη βυθισουν με κανενα σεισμο - θα γινει κι αυτο !!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι βγάλε(τ)ε.... μη βριζεις..
βγάλου(ν)ε..
βγάλου(ν)ε..
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Γιατι ρε ΠαπαΓιωργη νομιζεις οτι δεν εχουμε εδω μεσα κρυφοΠασοκους και κρυφοΝ.Δ που τους βριζουν αλλα την αλλη Κυριακη θα τους ψηφισουν γιατι τους ειπε ο ταδε οτι θα δε διορισω .... / αφου ξερεις εχουμε πολλους κρυφους χεχεχεχεχεχεχε !!!!!