papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.473
- Πόντοι
- 27.261
μαζι μου θα σε παρω να σε ξεκωλιαζω και στην κολαση μωακιΨόφα εσύ ρε θρασίμι και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα.
μαζι μου θα σε παρω να σε ξεκωλιαζω και στην κολαση μωακιΨόφα εσύ ρε θρασίμι και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα.
Δεν συγκρινονται η φωτια στο ματι με τις φωτιες τις τωρινες.Ειχε μικροκλιμα τυπε...εισαι ασχετος...εξω ειχε 1 μποφορ αλλα στην φωτια μεσα εφτανε τα 30 μποφορ...
το 2018 παλι καλα ειχε μονο 8 παναγια μου,με τα μικροκλιματα θ ανεβαιναμε οποτε κλαιν
Αλλο που δεν θα θελει ρε φιλιπς....το βασανιστηριο για τη πξουλα είναι να της πας φυσιολογικη γυναικα να πηδηξειμαζι μου θα σε παρω να σε ξεκωλιαζω και στην κολαση μωακι
ο δανεζης θα κραταει το φαναρι μωακι, μην ανησυχεις ?Τι λες μωρή σκατόψυχη πούστρα, αφού το Δανέζη γουστάρεις.
το εχω καταλαβει.Αλλο που δεν θα θελει ρε φιλιπς....το βασανιστηριο για τη πξουλα είναι να της πας φυσιολογικη γυναικα να πηδηξει
αφου σου ειπα πριν οτι, μαζι μου θα σε παρω να σε ξεκωλιαζω και μεσα στην κασα μωρη γαλαζια σουρλουλουΨόφα εσύ μωρή κακιασμένη αδέρφω και θα βαστάω εγώ το φανάρι στην κηδεία σου.
E κανε κ εσυ το ψυχικο να ηρεμησουν μαν.το εχω καταλαβει.
αυτη η πιξουλα και ο ΠΙΝΑΤ ολο μου κωλοτριβονται τωρα τελευταια
προτιμω τα γνησια κοριτσιαE κανε κ εσυ το ψυχικο να ηρεμησουν μαν.
A, ok! Τότε καλύτερα βγες από το bou και έλα ξανά μετά από 25 χρόνια!!!απλα περιμενω τη μερα να βγει κυβερνηση ο συριζα να αποστομωσω 5 δεξιους εδω μεσα και να φυγω με το κεφαλι ψηλα.
Αυτο θα κανω θειτσο απλα πρεπει πρωτα να σε κανω κοτα κλωσσα και μεταA, ok! Τότε καλύτερα βγες από το bou και έλα ξανά μετά από 25 χρόνια!!!
Εσυ εχεις να μαθεις πολλα προμοτορα απο μενα.
άλλα 20-30 χρονια μαζί θα τα περάσουμε...
κολλητάρια θα γίνουμε βρε !!!!
θα σου μάθω και διάφορα γιανα σταματησεις να λες μλκιες...
Μα αυτό θα γίνει (ΑΝ γίνει) μετά από 25 χρόνια. Άσε που τότε δεν ξέρω αν θα υπάρχει καν ο αληταράς καταληψίας Ίσως έχει βγει κάνα άλλο σούργελο να ακολουθήσεις, αλλά όλα αυτά όπως είπαμε μετά από 25 χρόνια. Χάνεις το χρόνο σουΑυτο θα κανω θειτσο απλα πρεπει πρωτα να σε κανω κοτα κλωσσα και μετα
πιξουλη στο αφιερωνω, μωακι μου ?Ακόμη δεν ψόφησες ρε σιχαμερό σκουλήκι;
η ατακα ειναι μια μωακι μουΚι'εγώ σου αφιερώνω αυτό ρε συφοριασμένο σκουπίδι.