kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.125
- Πόντοι
- 6.256
Φυγε ρε σκουληκι μη σε πατησουμε κατα λαθος, που εχεις και αποψη
Ειναι και αυτα τα πουστρακια οι γλιτσες που εχουν αποψη επι παντως, βριζουν μεχρι και τον ιδιο τους τον εαυτο την επομενη που εχουν ψηφισει τον κουλη και εκτος απ αυτα βριζουν προς αγνωστη κατευθυνση, ντρεπονται να κανουν παραθεση ποιον βριζουν.Φυγε ρε σκουληκι μη σε πατησουμε κατα λαθος, που εχεις και αποψη
Αν δεν είχαμε το λιγνίτη τώρα με τα 45αρια θα μαζευαμε τα γερόντια με τα φορτηγά από έλλειψη ρευματος - κλιματισμουΓιατι δεν πας εσυ μια βολτα απο την Πτολεμαιδα να καθησεις καμια δεκαρα χρονια και να κανεις και μια καταμετρηση ποσοι πανε ακλαφτοι στα 60+- τους;
Ποιους εννοείς?Α γεια σου, γι αυτο να αναβετε ενα κερακι για την ψυχουλα του σκατα στον ταφο του και να ψηφιζετε το νοθο του το ζαβο του 15μελους.
Αλλο αυτο και αλλο το οτι ο λιγνιτης πλεον ειναι εντελως ξεπερασμενη πρωτη υλη και επιβλαβης για το περιβαλλον και την ανθρωπινη ζωη.Αν δεν είχαμε το λιγνίτη τώρα με τα 45αρια θα μαζευαμε τα γερόντια με τα φορτηγά από έλλειψη ρευματος - κλιματισμου
32 μποφορ ηταν στο Ματι Γιωργαρε. Και στη Βαρυπομπη -25 μποφορσκεψου να ειχαμε το κουλι και τους αχρηστους στο ματι με 11 μποφορ
Παπαντρεας και ο κλωνος του ο τσιπροκιο.Ποιους εννοείς?
Δεν φταίνε μόνο αυτοί ... Και η ΝΔ συνεργάστηκε στις πωλήσεις..και στο γενικό ξεπούλημα...Παπαντρεας και ο κλωνος του ο τσιπροκιο.
σε τσουει μωρακι ?Σκάσε, κάθαρμα.
Ρε γλυτσα...βαλε ν ακουσεις εχθες 08.08 βραδυνες ειδησεις απ οοοολα τα καναλια...κανενας δεν μπορεσε να παρει το μερος της κυβερνησης οπως εσυ τωρα...ολοι οι δημοσιογραφοι τους εβγαλαν στη σεντρα...Ναι, εχω να πω οτι λενε ψεματα και δεν εχουν γινει ετσι τα πραγματα. Αφου ειναι αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι και μασαμπουκωνουν τα εκατομυρια του πετσα. Ετσι δε λετε;
Καλυφθηκες.
Τσακμάκι......Ενω εσυ μωρη κουνιστρω που τον ψηφισες, τον βριζεις απο την επομενη των εκλογων και μετα θα τον ξαναψηφισεις τι εισαι; Κανενα σαινι;
γεωργαρε θα ειχε καει ολη η ελλαδα μαζι και τα βαλκανια με τους αχρηστους τοτε.32 μποφορ ηταν στο Ματι Γιωργαρε. Και στη Βαρυπομπη -25 μποφορ
αν δε σε πιανει η' σου εχει τελειωσει η βαζελου απο την πολυ χρηση, σου εχω και αλλη λυση, την οποια ξερεις καλυτερα μωακιΜη μιλάς ρε υπάνθρωπε.
Ειχε μικροκλιμα τυπε...εισαι ασχετος...εξω ειχε 1 μποφορ αλλα στην φωτια μεσα εφτανε τα 30 μποφορ...θα ειχε καει ολη η ελλαδα μαζι με τα βαλκανια με τους αχρηστους τοτε.
βαρυμπομη και με απνοια ειδαμε τα χαλια σας
πολλα νευρακια διακρινω μωακι, εχεις τις μερες σου μηπως ?Βούλωσε το ρε κτήνος.
εξω ζεστηΕιχε μικροκλιμα τυπε...εισαι ασχετος...εξω ειχε 1 μποφορ αλλα στην φωτια μεσα εφτανε τα 30 μποφορ...
θελω να σε βλεπω χαρουμενο μωακι ?H λύση είναι να πέσεις κάτω να πεθάνεις ρε ζωάδι.
Σωγαμπρε δεν με νοιαζει,η ζωη ειναι εκτος μπου.Απο δω και περα θα μιλας ομορφα γιατι ειδες πως ειναι η ζωη σου χωρις το μπου, θα κρεμαστεις απο κανενα μπαλκονι και τζαμπα το σκοινι.
μην ανησυχεις μωακι , ο πρωθυπουργος σου ο αχρηστος θα μας πεθανει ολους ετσι τελεια, οπως τα παειΚι'εγώ θέλω να σε βλέπω πεθαμένο, αρχίδι.