7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.425
- Πόντοι
- 206
Άλλο εννοεί...
Ότι και καλά δεν δώσαμε λεφτά για πυροπροστασία ,αλλά για εξοπλισμούς για τα χατήρια των νατοικών
Άλλο εννοεί...
Βγάλε τουλάχιστον τον σκασμο γλυωδη γαμω τον Κούλη που σ γρασσαρει το γκροβερ
το κκμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε βεβαιως θα τα εκανε ολα σωστα θα ειχε γεμισει τα δαση με κανονακια για πυροπροστασια.Άλλο εννοεί...
Ότι και καλά δεν δώσαμε λεφτά για πυροπροστασία ,αλλά για εξοπλισμούς για τα χατήρια των νατοικών
Μετά το Μάτι βγάλαμε κουλι.. είμαι περίεργος τώρα τι θα βγάλουμε...
στην υπηρεσία της φαμίλιας ο μπογιόμουλοςΒγάλε τουλάχιστον τον σκασμο γλυωδη γαμω τον Κούλη που σ γρασσαρει το γκροβερ
Προσπαθούν μόνοι τους να κάνουν ότι μπορούν.Πολυ δύσκολα τα πράγματα.Η φωτιά καίει τώρα το Πεύκη
εκκενώνεται το χωριό ενω υπάρχουν κάποιοι κάτοικοι που προσπαθούν μόνοι τους να σβήσουν τη φωτιά....
εικόνες από το mega life τωρα....η κατάσταση είναι απίστευτη.!
νομίζω ότι βλέπω ταινία δυστοπική επιστημονικής φαντασίας.
Συναγωνιστη εισαι μονιμος κατοικος της περιοχης;Αυτό που συμβενη τώρα στο Πευκί Εύβοιας είναι απίστευτο. Τους αφήσαμε να καούν οι μπάσταρδοι οι έφτασε στην θάλασσα η φωτιά τραβάω τα μαλλιά μου πρέπει να κρεμαστούν όλοι. Δεν πήγε κανένας ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ
Το εδειξαν πριν λίγοΚατέπεσε πυροσβεστικό αεροπλάνο στην Ζάκυνθο
Μια έκτακτη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής, 08.08.2021, καθώς κατέπεσε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος Πετζετέλ στην Ζάκυνθο. Όπως έγινε γνωστόwww.newsit.gr
Πατυ Σπηλιωτοπουλου ( βρηκα και επιθετο) και Αναστασια Τυρασκη.Δοκιμασε και τις δυο...μια ξανθια μια μελαχροινη( ποιος τη χαρη σου...!)ρε μαστορα γιατι με ταλαιπωρεις, αφου τα εχεις ολα ετοιμα τα λινξ και τα...
παιζεις στα δακτυλα?
βαλτα εδω περα να τελειωνουμε.
παταω στο γιουτουμπι, πενυ καιρος ερτ και μου βγαζει την τραγουδιαρα τη μπαλτατζη
καμια απο αυτες που λες δε ξερω ο αμπαλος, ουτε καν πως ειναι.
πως θες να καταλαβω οτι ειναι αυτες το λοιπον?
ρεπορτερ στα καμένα ,Χρύσα απο αντ1 ξανθοπιπινοκαβλίδιο ,πως σου ξέφυγε ?Πατυ Σπηλιωτοπουλου ( βρηκα και επιθετο) και Αναστασια Τυρασκη.Δοκιμασε και τις δυο...μια ξανθια μια μελαχροινη( ποιος τη χαρη σου...!)
Ευτυχώς που οι κάτοικοι έχουν α******Ευτυχως τουλαχιστον που δε φυσαει γιατι θα καει και κοσμακις στο πευκι...
παιχτη, αστα αυτα γιατι τα εχουμε βαλει ηδη 1356 φορες, αλλα εσυ μαλλον δεν τα ειδες120 εκατομμύρια στην Aegean
30 εκατομμύρια σε κλινικάρχες
82 εκατομμύρια στα ΜΜΕ
13.5 εκατομμύρια στα κόμματα
11 εκατομμύρια στα διόδια
80 εκατομμύρια σε εφοπλιστές
40 εκατομμύρια στην αστυνομία
1,7 εκατομμύρια για αντιπυρικά έργα.
Τώρα απορούν που καίγεται η Ελλάδα.....
αν δεν ειναι μουφα αυτο, θα πρεπει να ντρεπονται τετοιες μερες.δεν είχαν προβλέψει να μην κόβουν εισιτήρια οι πρόσφυγες
https://www.tanea.gr/2021/08/08/gre...evazan-na-plironoun-eisitirio-sto-ferry-boat/
Καλά μιλάμε ότι να ναι...Το είδαμε και αυτό.δεν είχαν προβλέψει να μην κόβουν εισιτήρια οι πρόσφυγες
https://www.tanea.gr/2021/08/08/gre...evazan-na-plironoun-eisitirio-sto-ferry-boat/