DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
επισης δεν εχουν ερθει ολες οι δυναμεις και αυτες που ηρθαν ακομη δεν ριχτηκαν ολεσ στη μαχηΕν τω μεταξύ ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα τα κανάλια για το ρωσικό αεροπλάνο (που νοικιάζουμε από τους Ρώσους) αλλά ούτε κουβέντα για τη ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια που έχουμε δεχτεί από τις χώρες της ΕΕ, Ελβετία, Ουκρανία, Ηνωμένες Πολιτείες, κλπ.
Αν ήμουν κακοπροέραιτος θα μίλαγα για προπαγάνδα πληρωμένη από τη Μόσχα και τα εγχώρια όργανα της, αλλά αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έτσι παιδιά;
τους μαθαίνουν ελληνικά για να μπορούν να συννενοηθούν , σε 12 χρόνια θα είναι έτοιμοιεπισης δεν εχουν ερθει ολες οι δυναμεις και αυτες που ηρθαν ακομη δεν ριχτηκαν ολεσ στη μαχη
τις συντονιζει το ελληνικο κρατος
πρωτου σκεφτεις και μετα γραψεις μαλακιες κοιτα τι γινεται.Εν τω μεταξύ ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα τα κανάλια για το ρωσικό αεροπλάνο (που νοικιάζουμε από τους Ρώσους) αλλά ούτε κουβέντα για τη ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια που έχουμε δεχτεί από τις χώρες της ΕΕ, Ελβετία, Ουκρανία, Ηνωμένες Πολιτείες, κλπ.
Αν ήμουν κακοπροέραιτος θα μίλαγα για προπαγάνδα πληρωμένη από τη Μόσχα και τα εγχώρια όργανα της, αλλά αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έτσι παιδιά;
Σκάσε, πουτινάκι.
παρε τα χαπακια σου,οξυθυμοςΣτα μούτρα σου ρε πουλημένο τομάρι.
Δώσε πόνο μύστη!Σας χαλασε συρριζαιοι που δεν επεσε η κυβερνηση απο τις φωτιες που βαλατε ε;;;;
τυπε σαλταρες;Σκασμός πρακτοράκο.
Ευχές είναι μην δίνεις σημασίαΤωρα ειναι μαγκια αυτο με το βρισιδι στο Μητσοτακη;;;
Δλδ αυτο που συμβαινει στην ευβοια απο την κυβερνηση τι ειναι;Τωρα ειναι μαγκια αυτο με το βρισιδι στο Μητσοτακη;;;
Το κρίμα θα έρθει τους επόμενους μήνες και χρόνιαΡε παιδιά 5 μέρες καίει η φωτιά απίστευτο.καηκαν 500000 στρέμματα, δεν είδα ούτε μια αντιπυρική ζώνη.τα χωριά μέσα στα πεύκα.δεν γνώριζαν ότι είχαν μια κηροζίνη δίπλα τους.βεβαια όλο αυτό με την πλήρη αδιαφορία του κράτους.κριμα
Ρε παιδιά 5 μέρες καίει η φωτιά απίστευτο.καηκαν 500000 στρέμματα, δεν είδα ούτε μια αντιπυρική ζώνη.τα χωριά μέσα στα πεύκα.δεν γνώριζαν ότι είχαν μια κηροζίνη δίπλα τους.βεβαια όλο αυτό με την πλήρη αδιαφορία του κράτους.κριμα
Εννοείται δεν σβήνει. Το πώς έφτασε εκεί είναι το θέμαΈχωντας συγγενείς στην περιοχή Αγία Άννα και Κήρινθο (ευτυχώς είναι καλά), μου είπαν ότι αυτή η φωτιά ΔΕΝ σβήνει. Τα υπόλοιπα, είναι μαλακίες.