Fotis k.
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Η έννοια του πιθηκιζω;Απλή πολιτική λογική. Με το να πιθηκιζεις στο νετ δεν παράγεται πολιτικό αποτέλεσμα.
Με συγχωρείς απλά δεν το πιασα...
Η έννοια του πιθηκιζω;Απλή πολιτική λογική. Με το να πιθηκιζεις στο νετ δεν παράγεται πολιτικό αποτέλεσμα.
εντολες εκτελουν φιλε... απλα.φυλάγονται.. μπάτσοι αλλά προχω...
θυμάσαι με τον covid που χαλάρωσαν
όταν αισθάνθηκαν την λαική καταγραυγή ?
ελάχιστοι έλεγχοι, ούτε πρόστιμο έκοβαν στην πορεία..
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςας ειχαμε και εμεις γκλομπς και θα σου ελεγα τι συμπεριφορα θα ειχανε.
Την απαγορευει το Συνταγμα και ειναι και λαθοςάρση μονιμότητας στο Δημόσιο.
Τότε λες δεν θα πέσει ?.... να έρθει κ η αξιολόγηση και φυσικά η άρση μονιμότητας στο Δημόσιο.
Καθόλου λάθος. Κρατάει την χώρα πίσω. Έχουμε τα κωθώνια των ΑΕΙ να μην γνωρίζουν την τρύφλα τους και να διδάσκουν παρωχυμένη ύλη δεκαετιών γιατί δεν έχουν κανένα λόγο να μάθουν τίποτα καινούργιο.Την απαγορευει το Συνταγμα και ειναι και λαθος
χανεις απο καπου εεε ?Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Για την αξιολογηση συμφωνουμεΚαθόλου λάθος. Κρατάει την χώρα πίσω. Έχουμε τα κωθώνια των ΑΕΙ να μην γνωρίζουν την τρύφλα τους και να διδάσκουν παρωχυμένη ύλη δεκαετιών γιατί δεν έχουν κανένα λόγο να μάθουν τίποτα καινούργιο.
Εξωτερικό, όταν ξέρουν πως σε 2 χρόνια μπορεί να είναι πάλι προς αναζήτηση εργασίας, ακολουθούν και τις εξελίξεις.
Καθίστε με ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΚΝΕ.
Σιγά σιγά θα πάει. Η αξιολόγηση ήδη προχωράει. Μάγκες ο "Κούλης" ήρθε για να μείνει, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει.Τότε λες δεν θα πέσει ?
Αξιολόγηση χωρίς άρση μονιμότητας δεν έχει καμμία ουσία. Δηλαδή τί θα τους δίνουν κακό βαθμό και θα τους λένε αύριο με τον κηδεμόνα τους;Για την αξιολογηση συμφωνουμε
Η αρση μονιμοτητας ειναι κατι αλλο, και ειναι εντελως λαθος
Πιο μεθοδικο ανθρωπο δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.Σιγά σιγά θα πάει. Η αξιολόγηση ήδη προχωράει. Μάγκες ο "Κούλης" ήρθε για να μείνει, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει.
Ούτε εγώ τρελαίνομαι αλλά αν δεν μπορείτε να διαβάσετε τα σημάδια, ειδικά αυτά που έρχονται από έξω, τί να πω.
Σιγά σιγά και ενωτικά.
Το μόνο που τον σώζει και τον κάνει αλαζονικό είναι ότι δεν διαφαίνεται κάτι νέο ή έστω αναδιοργανωμένο να τον κοντράρει. Όχι ότι κάνει κάτι το ιδιαίτεροΣιγά σιγά θα πάει. Η αξιολόγηση ήδη προχωράει. Μάγκες ο "Κούλης" ήρθε για να μείνει, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει.
Ούτε εγώ τρελαίνομαι αλλά αν δεν μπορείτε να διαβάσετε τα σημάδια, ειδικά αυτά που έρχονται από έξω, τί να πω.
Σιγά σιγά και ενωτικά.
Είναι ο ίδιος; Εϊναι ο περίγυρος; Ποτέ και για κανέναν δεν το ξέρουμε. Αλλά προσπαθεί με νύχια κ με δόντια να μην διχάζει την κοινωνία.Πιο μεθοδικο ανθρωπο δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.
Ούτε εντος του κομματος του, ούτε απο την αντιπολιτευσηδεν διαφαίνεται κάτι νέο ή έστω αναδιοργανωμένο να τον κοντράρει.
Με δυο φατριές και ένα κάρο δορυφόρους μέσα στο κόμμα τι νέο ?Ούτε εντος του κομματος του, ούτε απο την αντιπολιτευση
Να σου δωσω ενα παραδειγμα.Είναι ο ίδιος; Εϊναι ο περίγυρος; Ποτέ και για κανέναν δεν το ξέρουμε. Αλλά προσπαθεί με νύχια κ με δόντια να μην διχάζει την κοινωνία.
Μερικοί σίγουρα θα έχουν πρόβλημα αλλά βρίσκονται ήδη στο περιθώριο της κοινωνίας και δεν το γνωρίζουν.
Πέφτει πολλή δουλειά, με ταχύτατους ρυθμούς. Και πολλές επενδύσεις από έξω. Αν κάποια πράγματα πρέπει να πιέσει ο κόσμος είναι το
λαθρομεταναστευτικό και τα εθνικά (καλά εκεί έχει μπει άλλος στην μέση αλλά λέμε τώρα).
Γι αυτο το εμφανές γεγονός, εχεις καποια εξηγηση?Άλλωστε ο Αλεξέι το έχει παρατήσει ήδη.
Αριστερά στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Άρα αυτομάτως κάτι σοβιέτ και μπάχαλα του στυλ ΣΡΖ, ΚΚΕ, Μέρα25 πάνε με την μία έξω.Το μόνο που τον σώζει και τον κάνει αλαζονικό είναι ότι δεν διαφαίνεται κάτι νέο ή έστω αναδιοργανωμένο να τον κοντράρει. Όχι ότι κάνει κάτι το ιδιαίτερο
Ο Τζήμερος μέσα θα έκανε μια διαφορά, δεν μπορώ να φανταστώ βέβαια κατά πόσο δεν θα απορροφηθεί από την καθεαυτή δεξιάΑριστερά στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Άρα αυτομάτως κάτι σοβιέτ και μπάχαλα του στυλ ΣΡΖ, ΚΚΕ, Μέρα25 πάνε με την μία έξω.
Η Αριστερά έσβησε..
Μετά δεξιότερα ΧΑ (Έλληνες ΓΤΠ), Βελόπουλοι, είναι αστεία.
Ο δεύτερος γραμμή με Ρώσους (ό,τι χειρότερο για την χώρα και ο λόγος που υποφέραμε από εμφύλιους μέχρι Κύπρο) και οι πρώτοι ναζίδια/γίδια, ό,τι χειρότερο για τον πατριωτικό χώρο.
ΠΑΣΟΚ να πάει να ΓΑ... Σοσιαλιστικό συνοθύλευμα, ακόμα ονειρεύονται γιγάντωση δημοσίου τομέα και λεφτόδεντρα.
Με Λοβέρδο ίσως έκανε κάτι, Καϊλή θα ήταν πολύ καλή επιλογή αλλά αποδεικνύεται πολύ έξυπνη και θα παραμείνει εξωτερικό.
Η ΝΔ χρειάζεται ΔΕΞΙΑ αντιπολίτευση, όχι αριστερή. Με αριστερή είναι το καλύτερό τους, έυκολος αντίπαλος.
Το μόνο κόμμα που θεωρώ πως έχει να προσφέρει κάτι είναι η Δημιουργία Ξανά. Που για εμένα πρέπει να μπει στην Βουλή.
Δεξιό, νεωτεριστικό και καπιταλιστικό. Στοιχεία από τα οποία αποτελούνται όλα τα Δυτικά κράτη.
Όσο έχει αριστεριστές στην Βουλή και ψεκ, η ΝΔ θα είναι βολεμένη. Και καλά θα κάνει γιατί δεν συγκρίνονται οι υπόλοιποι.