Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.096
Πόντοι
5.506
Φαντασου ποσο βαθια δηλαδη πρεπει να μπουν στη φυλακη ο Μπαιντεν και ο Πουτιν (ειδικα ο δευτερος) που εδω και ενα μηνα καιγεται η Καλιφορνια και η Σιβηρια (στη Σιβηρια εχουν καει 1,3 εκατομμυρια εκταρια, και για να κανετε τις αναγωγες σας, στην Ευβοια εχουν καει καπου 6.000 εκταρια)
Εννοείται, ο μέσος χρήστης του μπου ξέρει τα πάντα για την πρόληψη και το στρατηγικό σχεδιασμό και καπάκι είναι σε θέση να κάνει και μια γρήγορη δίκη να αποδώσει ευθύνες και ποινές.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Φαντασου ποσο βαθια δηλαδη πρεπει να μπουν στη φυλακη ο Μπαιντεν και ο Πουτιν (ειδικα ο δευτερος) που εδω και ενα μηνα καιγεται η Καλιφορνια και η Σιβηρια (στη Σιβηρια εχουν καει 1,3 εκατομμυρια εκταρια, και για να κανετε τις αναγωγες σας, στην Ευβοια εχουν καει καπου 6.000 εκταρια)
Τύπε ο Άδωνις τα λέει όχι εμείς.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ρε αλεκο μην πολιτικολογεις σε ολα και ανα πασα στιγμη ναι υπαρχουν απειροι που το κανουν αλλα με το πρωτο σου ποστ μπηκες να υπερασπιστης την κυβερνηση.
Την κοινη λογικη υπερασπιζομαι.
Οταν ο αλλος λεει "να μπειτε φυλακη επειδη καηκε η Ελλαδα", απαντω τότε να μπουν φυλακη ο Μπαιντεν και ο Πουτιν.
Εγω απαντω στην πολιτικολογια των αλλων.
Με τους αλλους να τα βαλεις.
Εχω βαρεθει καθε φορα να απαντω σε πολιτικολογιες και να πεταγεται καποιος "αντικειμενικος" και να τα βαζει μαζι μου και οχι με αυτον που το ξεκινησε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
μολις εμαθα οτι ψηφισα συριζα οσο ζω μαθαινω. :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
μολις τωρα στο σκαι εβρισε καποιος τον στρατηγο της πυροσβεστικης η μου φανηκε? :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ούτε τα ίδια τα παιδιά του Κούλη δεν βγήκαν να τον υπερασπιστούν για το βρίσιμο που τρώει, αλλά οι μεροκαματιάρηδες μεσήλικες του σαη έτρεξαν να πάρουν θέση υπέρ του. :confused:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Μαγκες....εδω Σαλονικα αρχιζει και σηκωνει Βοριαδακι... και δυναμωνει!!!

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Νέα φωτιά σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Καρδίας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την πέμπτη φωτιά της ημέρας μετά από Πετροκέρασα, Μεσημέρι και Λιβάδι.

Μάλιστα η φωτιά μπήκε σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου υπήρχε σχετική πυρκαγιά και το πρωί.

Άμεσα επενέβη η πυροσβεστική με 4 οχήματα και 10 άνδρες καθώς και δύο πυροσβεστικά οχήματα του δήμου Θέρμης.

και

Απόπειρα εμπρησμού στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα, στην Καλαμαριά, καταγγέλλει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, η απόπειρα εμπρησμού έγινε σήμερα το μεσημέρι.

“Ευτυχώς το προλάβαμε στην αρχή, αφού από χθες έχουμε προνοήσει και υπάρχει συνεχής παρουσία της πολιτικής προστασίας του δήμου!”, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Δαρδαμανέλης και εφιστά την προσοχή όλων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μολις τωρα στο σκαι εβρισε καποιος τον στρατηγο της πυροσβεστικης η μου φανηκε? :confused:
Γιατι να μην τον βρισει?
Αφου οπως βλεπεις πολλοι επικροτούν τις συμπεριφορες αυτες.

Πολυ καλα εκαναν οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ.
Πηγε ενας και την επεσε στην ρεπορτερ στα καλα καθουμενα ενω ηταν στον αερα, και τον πελεκησανε στις καρπαζιες οι υπολοιποι του συνεργειου, και φωναξανε και την αστυνομια να τον μαζεψει.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
συγκρινεις σιβηρια με αθηνα?
η σιβηρια παιζει να εχει μεγαλυτερη εκταση απο την ευρωπη και ειναι αραιοκατοικημενη

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ναι τους νοιάζει μόνο μην πεθάνει κάποιος και ας καούν ολα.. επίσης πιάσανε αλλοδαπα ασιατικής καταγωγής για εμπρησμό του πεδίου του Άρεως
Έλα Γιουνάνι μου, τι έγινε? Αδέρφια μου έβαλαν φωτιά?
Μια χαρά, με τον αντιρατσιστικό δεν θα έχουν καμία συνέπεια!
Πολύ καλό σημείο για hot spot το πεδίο του Άρεως και μικρή περιοχή ! Θα λιαζόμαστε στο κέντρο και θα ενωθούμε με τα άλλα αδέρφια που μένουν στα διαμερίσματα!
Ποιό τσάμπα πράγμα από το να βάλεις φωτιά στο γιουνανιστάν δεν υπάρχει!
Και ακόμα πιο ΤΖΑΜΠΑ να φας την καμμένη έκταση!
Αλλά ρε γιουνάνια είστε τόσο άπληστα... που καίτε τα δάση λες και δεν έχετε παιδιά να ζήσουν σε μια υγιή ατμόσφαιρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ούτε τα ίδια τα παιδιά του Κούλη δεν βγήκαν να τον υπερασπιστούν για το βρίσιμο που τρώει, αλλά οι μεροκαματιάρηδες μεσήλικες του σαη έτρεξαν να πάρουν θέση υπέρ του. :confused:
Τύπε μπαρος, εδω θα κανεις κανενα σχολιο ως "αντικειμενικος" για να μην υπαρχουν πολιτικολογίες?
Ή θα περιμενεις μηπως απαντησω εγω για να κάνεις κριτικη σε μενα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποιά άπνοια βρε ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΑ; Με 10 μέρες 45αρια και τα πάντα να βράζουν ;;; Άντε βλάκα που έμαθες από τους συριζαίους την άπνοια και έγινες ειδήμων πυραγός.
Σε χωράφι με καλαμιά, αυτή που μένει μετά το θερισμό των σιτηρών, αν μπει φωτιά με πλήρη άπνοια, η αντιπυρική ζώνη για να σταματήσει η φωτιά είναι τα δεκαπέντε μέτρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.803
Πόντοι
19.795
Το εβαλε, σωθηκε λεει σαν απο θαυμα ενα Μοναστηρι, καθως αλλαξε φορά ο ανεμος οταν εφτασε κοντα
Προσευχονταν λεει οι μοναχοι και τους ακουσε ο θεος

Οι υπολοιποι που καηκαν τα σπιτια τους δεν ειχαν προσευχηθει αρκετα
Τι θεος ειναι αυτος; :confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τύπε μπαρος, εδω θα κανεις κανενα σχολιο ως "αντικειμενικος" για να μην υπαρχουν πολιτικολογίες?
Ή θα περιμενεις μηπως απαντησω εγω για να κάνεις κριτικη σε μενα?
Εγώ την πολιτική την έχω χεσμένη τύπε. Αυτός που πολιτικολογεί και μάλιστα για τα πάντα, είσαι εσύ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Πιάσανε τον εμπρηστή του Κρυονέριου εβαλε τέσσερις φωτιές με μηχανάκι χωρίς πινακίδες.υπαρχει τιμωρία γι αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom