baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
βλεπω αναρτηση καιγεται το ποικιλο ορος πετρουπολη.Tο διάβασα νωρίτερα, ερχόταν από Άνω Λιόσια.
Δε ξέρω τώρα τι ακριβώς γίνεται...
βλεπω αναρτηση καιγεται το ποικιλο ορος πετρουπολη.Tο διάβασα νωρίτερα, ερχόταν από Άνω Λιόσια.
Δε ξέρω τώρα τι ακριβώς γίνεται...
Περνάς ονειρικά στις διακοπές σουΠώς νά γυρίσω και νά θέλω; για να το τολμήσω πρέπει να κάνω πολλά χιλιόμετρα και κύκλους... οπότε εδώ και αν γίνει η στραβή παραλία
Κατάλαβα, μπούλης του καναπέ, διαβάζει κανένα "άγριο" τσιτάτο και έρχεται και από δω να μας πρήξει τ αρχίδια.Εισαι και μαλακας εισαι και λεβεντης.
Ρουφα κανενα γαλαζιο καυλι αναρχιδε μπλε κλοουν
Υπέροχα...βλεπω αναρτηση καιγεται το ποικιλο ορος πετρουπολη.
Με ανυπαρκτο κλώνο συζητας, πατα το σκουλήκι που ξεφτιλιζει τη νδ
Ποιά άπνοια βρε ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΑ; Με 10 μέρες 45αρια και τα πάντα να βράζουν ;;; Άντε βλάκα που έμαθες από τους συριζαίους την άπνοια και έγινες ειδήμων πυραγός.Δε φταιει κανεις, ειναι πολυ απλο.
Μονο επι κουλη εχουμε πυρκαγιες με απνοια,
Πως τα καταφερε
Ο θεος, αν υπαρχει, να βαλει το χερι του.Το γραψε ο κωλογερος πιο πριν,για τον χειμωνα και τις πλημμυρες.
αν ηθελε να βαλει το χερι θα εριχνε καμια καταιγιδα.Ο θεος, αν υπαρχει, να βαλει το χερι του.
Μας βλέπει πόσο μαλακες γίναμε και σου λέει δεν τους γαμας....αξίοι της μοίρας τους αυτοίαν ηθελε να βαλει το χερι θα εριχνε καμια καταιγιδα.
Το κινητό να πάρεις μέσα για να γράφειςΜαλακίες έτσι και σκάσει η κομπλα παραλία για να σωθώ..
Μόλις περιέγραψες τον εαυτό σου... spot on!!! Δεν ξέρω αν το κατάλαβεςΜας βλέπει πόσο μαλακες γίναμε και σου λέει δεν τους γαμας....αξίοι της μοίρας τους αυτοί
Θα έχουμε νεκρούςνεα αναρτηση πολλη κοντα η φωτια στο νεκροταφειο πετρουπολης.
να το πεις ρε κουκλε να το πεις.γ@μιεται οτι τους εχει μεινει ζωντανο και @Γ@ΑΜΗΤΟ.γ@μω τα σπιτια τους.Είναι βλάκες, για να μην πω τίποτα άλλο.
Φεύγουν και τα παρατάνε πίσω μόνα τους.
ενταξει αν δω φωτια και εδω που ειμαι που εχει μονο νερατζιες τοτε μπορω να πω οτι μιλαμε για την αποκαλυψη.Θα έχουμε νεκρούς
ρε αλεκο μην πολιτικολογεις σε ολα και ανα πασα στιγμη ναι υπαρχουν απειροι που το κανουν αλλα με το πρωτο σου ποστ μπηκες να υπερασπιστης την κυβερνηση.Φαντασου ποσο βαθια δηλαδη πρεπει να μπουν στη φυλακη ο Μπαιντεν και ο Πουτιν (ειδικα ο δευτερος) που εδω και ενα μηνα καιγεται η Καλιφορνια και η Σιβηρια (στη Σιβηρια εχουν καει 1,3 εκατομμυρια εκταρια, και για να κανετε τις αναγωγες σας, στην Ευβοια εχουν καει καπου 6.000 εκταρια)
Το εβαλε, σωθηκε λεει σαν απο θαυμα ενα Μοναστηρι, καθως αλλαξε φορά ο ανεμος οταν εφτασε κονταΟ θεος, αν υπαρχει, να βαλει το χερι του.