jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
Εμένα δεν είναι πάντα έτσι τα σκατά μου... Γιατί χέζω κάθε μέρα (εκτός σπάνιων περιπτώσεων πχ να μην έχω κοιμηθεί το βράδυ)... Το ότι χέζεις μια φορά την εβδομάδα μην το αφήσεις έτσι... Ψάξε το και κάνε ότι μπορείς... Με το ψάξιμο εννοώ την κωλονοσκόπηση... Ειδικά αν είσαι 50 και πάνω...
Εμένα δεν είναι πάντα έτσι τα σκατά μου... Γιατί χέζω κάθε μέρα (εκτός σπάνιων περιπτώσεων πχ να μην έχω κοιμηθεί το βράδυ)... Το ότι χέζεις μια φορά την εβδομάδα μην το αφήσεις έτσι... Ψάξε το και κάνε ότι μπορείς... Με το ψάξιμο εννοώ την κωλονοσκόπηση... Ειδικά αν είσαι 50 και πάνω...
Έχω κάνει 3 φορές κολονοσκόπηση. Βγήκαν πολύποδες, έγιναν βιοψίες και ήταν καθαρές. Πριν από 4-5 μήνες ξύπνησα με πόνους στη κοιλιά. Ήταν Κυριακή και δεν είχα άλλη επιλογλη από το να πάω σ εφημερεύον νοσοκομείο. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό ζήτησα γαστρεντερολόγο και με παρέπεμψαν στο Παθολογικό Τμήμα. Μετά από κάποιο διάστημα αναμονής (τα συνηθισμένα) με ανέλαβε η επικεφαλής παθολόγος, μία πολύ ωραία μιλφάρα. Μου ειπε να ξαπλώσω, να γυρίσω στο αριστερό πλευρό και να πάρω εμβρυακή στάση. Έβαλε γάντια, ζήτησε και έβαλε ξυλοκαΐνη (σιγα μη τη χρειαζόμουν) μου έβαλε δάκτυλο και άρχισε να σκαλίζει. Μου είπε ότι το έντερο ήταν γεμάτο κόπρανα, μου έδωσε σπασμολυτικά χάπια και μου συνέστησε να παίρνω επικουρικά σιρόπι που να βοηθάει την αφόδευση (πχ Duphalac). Με βοηθάει αρκετά.Εμένα δεν είναι πάντα έτσι τα σκατά μου... Γιατί χέζω κάθε μέρα (εκτός σπάνιων περιπτώσεων πχ να μην έχω κοιμηθεί το βράδυ)... Το ότι χέζεις μια φορά την εβδομάδα μην το αφήσεις έτσι... Ψάξε το και κάνε ότι μπορείς... Με το ψάξιμο εννοώ την κωλονοσκόπηση... Ειδικά αν είσαι 50 και πάνω...