Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
322
Πόντοι
21
Εμένα δεν είναι πάντα έτσι τα σκατά μου... Γιατί χέζω κάθε μέρα (εκτός σπάνιων περιπτώσεων πχ να μην έχω κοιμηθεί το βράδυ)... Το ότι χέζεις μια φορά την εβδομάδα μην το αφήσεις έτσι... Ψάξε το και κάνε ότι μπορείς... Με το ψάξιμο εννοώ την κωλονοσκόπηση... Ειδικά αν είσαι 50 και πάνω...

Εμένα δεν είναι πάντα έτσι τα σκατά μου... Γιατί χέζω κάθε μέρα (εκτός σπάνιων περιπτώσεων πχ να μην έχω κοιμηθεί το βράδυ)... Το ότι χέζεις μια φορά την εβδομάδα μην το αφήσεις έτσι... Ψάξε το και κάνε ότι μπορείς... Με το ψάξιμο εννοώ την κωλονοσκόπηση... Ειδικά αν είσαι 50 και πάνω...

Έχω κάνει 3 φορές κολονοσκόπηση. Βγήκαν πολύποδες, έγιναν βιοψίες και ήταν καθαρές. Πριν από 4-5 μήνες ξύπνησα με πόνους στη κοιλιά. Ήταν Κυριακή και δεν είχα άλλη επιλογλη από το να πάω σ εφημερεύον νοσοκομείο. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό ζήτησα γαστρεντερολόγο και με παρέπεμψαν στο Παθολογικό Τμήμα. Μετά από κάποιο διάστημα αναμονής (τα συνηθισμένα) με ανέλαβε η επικεφαλής παθολόγος, μία πολύ ωραία μιλφάρα. Μου ειπε να ξαπλώσω, να γυρίσω στο αριστερό πλευρό και να πάρω εμβρυακή στάση. Έβαλε γάντια, ζήτησε και έβαλε ξυλοκαΐνη (σιγα μη τη χρειαζόμουν) μου έβαλε δάκτυλο και άρχισε να σκαλίζει. Μου είπε ότι το έντερο ήταν γεμάτο κόπρανα, μου έδωσε σπασμολυτικά χάπια και μου συνέστησε να παίρνω επικουρικά σιρόπι που να βοηθάει την αφόδευση (πχ Duphalac). Με βοηθάει αρκετά.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
169
Like
31.323
Πόντοι
36.938
Έχω κάνει 3 φορές κολονοσκόπηση. Βγήκαν πολύποδες, έγιναν βιοψίες και ήταν καθαρές. Πριν από 4-5 μήνες ξύπνησα με πόνους στη κοιλιά. Ήταν Κυριακή και δεν είχα άλλη επιλογλη από το να πάω σ εφημερεύον νοσοκομείο. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό ζήτησα γαστρεντερολόγο και με παρέπεμψαν στο Παθολογικό Τμήμα. Μετά από κάποιο διάστημα αναμονής (τα συνηθισμένα) με ανέλαβε η επικεφαλής παθολόγος, μία πολύ ωραία μιλφάρα. Μου ειπε να ξαπλώσω, να γυρίσω στο αριστερό πλευρό και να πάρω εμβρυακή στάση. Έβαλε γάντια, ζήτησε και έβαλε ξυλοκαΐνη (σιγα μη τη χρειαζόμουν) μου έβαλε δάκτυλο και άρχισε να σκαλίζει. Μου είπε ότι το έντερο ήταν γεμάτο κόπρανα, μου έδωσε σπασμολυτικά χάπια και μου συνέστησε να παίρνω επικουρικά σιρόπι που να βοηθάει την αφόδευση (πχ Duphalac). Με βοηθάει αρκετά.
Την ειπες οτι συχναζεις στο ΑΘΗΝΑΙΚΟΝ?

Τελευταία τροποποίηση:

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
322
Πόντοι
21
Δεν πιάσαμε φιλίες (αν και έκανε καλό δάκτυλο). Αν είχαμε πιάσει θα της το έλεγα ότι συχνάζω εκεί.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Τυχερέ... Σου πήρε την παρθενιά μιλφάρα, όχι όπως εγώ που μου πήρε την παρθενιά ειδικευόμενος γιατρός στα ΤΕΠ (πριν 21 χρόνια)... Πάντως έχεις σοβαρό πρόβλημα ρε φίλε... Μήπως πρέπει να προσέξεις (αλλάξεις κάπως) την διατροφή σου;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Δεν πιάσαμε φιλίες (αν και έκανε καλό δάκτυλο). Αν είχαμε πιάσει θα της το έλεγα ότι συχνάζω εκεί.
Δεν τα λες όλα (τουλάχιστον σε όσους δεν ξέρουν)... Μήπως τον τρως ρε φίλε τον παστουρμά στο ΑΘΗΝΑΙΚΟΝ και για αυτό είσαι δυσκοίλιος; Στους γιατρούς πρέπει να τα λέμε όλα (όπως και εδώ μέσα)...

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
322
Πόντοι
21
Δεν τα λες όλα (τουλάχιστον σε όσους δεν ξέρουν)... Μήπως τον τρως ρε φίλε τον παστουρμά στο ΑΘΗΝΑΙΚΟΝ και για αυτό είσαι δυσκοίλιος; Στους γιατρούς πρέπει να τα λέμε όλα (όπως και εδώ μέσα)...
Τον παστουρμά τον τρώω στο Αθηναϊκόν αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Είναι καθαρά θέμα διατροφής και του τι τρώω.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
322
Πόντοι
21
Τυχερέ... Σου πήρε την παρθενιά μιλφάρα, όχι όπως εγώ που μου πήρε την παρθενιά ειδικευόμενος γιατρός στα ΤΕΠ (πριν 21 χρόνια)... Πάντως έχεις σοβαρό πρόβλημα ρε φίλε... Μήπως πρέπει να προσέξεις (αλλάξεις κάπως) την διατροφή σου;
Παρθενιά δεν μου πήρε και πρέπει να το κατάλαβε ότι το "αντικείμενο" είναι χρησιμοποιημένο.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Το καλυτερο χεσιμο το ριχνεις με τουρκικη τουαλετα γιατι το αποβαλει εκεινη τι στιγμη ολο χωρις να ξαναπας ενω με τους θρονους υπαρχει πιθανοτητα να ξαναπας γιατι δεν σου εφυγε ολο.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Τον παστουρμά τον τρώω στο Αθηναϊκόν αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Είναι καθαρά θέμα διατροφής και του τι τρώω.
Είναι θέμα διατροφής, αλλά έχει σχέση με το ότι σηκώνεις το σακάκι... Έχε υπ΄όψη σου ότι μακροχρόνια μπορεί να πάθει και καρκίνο στο έντερο κάποιος (αν είναι συχνός ο κουραμπιές), ενώ από την πολύ συχνή δραστηριότητα και παράλυση του σφιγκτήρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρθενιά δεν μου πήρε και πρέπει να το κατάλαβε ότι το "αντικείμενο" είναι χρησιμοποιημένο.
Φυσικά θα το κατάλαβε... Μπρίκια κολλάει;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Σου αρέσει και με γυναίκες το άθλημα (στραπούν, κωλοδάχτυλα) ή μόνο άντρες;

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
322
Πόντοι
21
Είναι θέμα διατροφής, αλλά έχει σχέση με το ότι σηκώνεις το σακάκι... Έχε υπ΄όψη σου ότι μακροχρόνια μπορεί να πάθει και καρκίνο στο έντερο κάποιος (αν είναι συχνός ο κουραμπιές), ενώ από την πολύ συχνή δραστηριότητα και παράλυση του σφιγκτήρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυσικά θα το κατάλαβε... Μπρίκια κολλάει;
Οι 3 κολονοσκοπήσεις που έκανα (τελευταία πριν ένα χρόνο) ήταν καθαρές. Δοκιμάζω το συκαλάκι 2-3 φορές το μήνα. Δεν το λες και υπερβολικό για παράλυση του σφικτήρα, Μιά χαρά δουλεύει.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Μου αρέσει με άντρες. Το strapon ( το έχω δοκιμάσει) είναι κρύο πράγμα (όπως όλα τα υποκατάστατα)
Λογικό... Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια... Παρεμπιπτόντως με γυναίκες δεν πας καθόλου;

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
322
Πόντοι
21
Με γυναίκες πλέον δεν πάω. Από τα 14μου μέχρι τα 60μου χόρτασα γυναικεία μουνιά και κώλους. Μόνο σε strapon θα έλεγα ναι και αυτό με προυποθέσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
100.106
Πόντοι
46.423
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Rtsth

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.554
Πόντοι
7.885
Καλή η νηστεία μιας και χωνεύεις πιο εύκολα αλλά έχω τρελαθεί στα κλανιδια και χέζω ακόμη πιο βρωμερά :confused::confused:. Χθες με κάτι φασολάκια και κάτι Αρακαδες εχεσα 3 φορές ώσπου έτρεμαν τα πόδια μου. Το βράδι κατέβηκα πιάτσα και συνέχισα με κλανιδια :confused::confused:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Καλή η νηστεία μιας και χωνεύεις πιο εύκολα αλλά έχω τρελαθεί στα κλανιδια και χέζω ακόμη πιο βρωμερά :confused::confused:. Χθες με κάτι φασολάκια και κάτι Αρακαδες εχεσα 3 φορές ώσπου έτρεμαν τα πόδια μου. Το βράδι κατέβηκα πιάτσα και συνέχισα με κλανιδια :confused::confused:
Οι ινδοί και πακιστανοί με τα μπαχαρικά τους και τα κρεμμύδια στα φαγητά τους, όταν χέζουν αφήνουν χειρότερη μυρωδιά και από πτώματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom