don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
μονο στο μποι ρε boy
Τις φωτογραφίες με τι τις τραβάνε; Πονεσαν τα ματια μου από την θολούρα.
πως τα βλεπεται τα μωρα οποις εχει 50αρου ασ στηλει να του πω που θα τα βρει τωρα που μιλαμε
Τις φωτογραφίες με τι τις τραβάνε; Πονεσαν τα ματια μου από την θολούρα.
Είμαστε για Ταϊλάνδη και βραδιές ονειρεμένες!!!εγω ενα κοντοπουτανο ψαχνω...ολα διμετρα ειναι το κερατο μου μεσα
πως τα βλεπεται τα μωρα οποις εχει 50αρου ασ στηλει να του πω που θα τα βρει τωρα που μιλαμε
Φεύγω Πουκετ Σεπτέμβριο. Άντε να ετοιμάζουμε γκρουπ.Είμαστε για Ταϊλάνδη και βραδιές ονειρεμένες!!!
Kαλησπέρα όμορφη!καλησπέρα σε ολους και ολες!!!!
Καλως την..Εσυ εισαι στην φωτογραφια?καλησπέρα σε ολους και ολες!!!!
Φεύγω Πουκετ Σεπτέμβριο. Άντε να ετοιμάζουμε γκρουπ.
Ναι φίλε κάθε χρόνο πάω πουκετ-πατονγκ. Έχω κ κάποια ladyboy γνωστά κ τα λέμε καλα.Ωραίος...θα πας και Πουκέτ! Χαίρομαι! εμείς εδώ "χιλιοσκεφτόμαστε" το 50άρικο και έχουμε πήξει στην "αυνάνα"...
Ναι φίλε κάθε χρόνο πάω πουκετ-πατονγκ. Έχω κ κάποια ladyboy γνωστά κ τα λέμε καλα.
Είσαι πολύ ωραίος! ( Μη θύμα κρίσης θα σε έλεγα εγώ)
όντως το ακριβότερο κομμάτι είναι τα εισιτήρια. Κ πεζει ρολο κ το εποχή θα πας. Τώρα για τα ladyboy θα σου πουν στην αρχη ψιλοτσουχτερη τιμή για τα δεδομένα της ταηλανδης, αλλα σηκώνουν πολυ παζάρι.Αδερφέ αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι μόνο τα εισιτήρια είναι το ακριβό κομμάτι αλλά και αυτά αν τα κλείσεις νωρίς τα βρίσκεις σε πολύ λογική τιμή. Εκεί την περνάς βασιλικά με πολύ λιγα, ειδικά αν έχεις κάνει και γνωριμίες με ντόπιους.
Αξίζει δηλαδή...
όντως το ακριβότερο κομμάτι είναι τα εισιτήρια. Κ πεζει ρολο κ το εποχή θα πας. Τώρα για τα ladyboy θα σου πουν στην αρχη ψιλοτσουχτερη τιμή για τα δεδομένα της ταηλανδης, αλλα σηκώνουν πολυ παζάρι.
μεχρι ποτε δεχεσαι υποψηφιότητες για παρεα?Φεύγω Πουκετ Σεπτέμβριο. Άντε να ετοιμάζουμε γκρουπ.
Και την τελευταία στιγμή οποίος θέλει έρχεται φίλε. Πάντως είναι και γαμω τις εμπειρίες η ταηλανδη.μεχρι ποτε δεχεσαι υποψηφιότητες για παρεα?
αν μου μεινουν λεφτα μετα το καλοκαιρι να παω το παρθενικο μου ταξιδι!!
ετσι ουτε για 20.....15 που εδωσα εγω στη σασα αθηνων λαμιας και μια ωρα στην πηπα ..παντα με καποτα .....
αν εισαι εσυ στη φωτο και ψαχνεις απο αθηνα εχει εδω πραμα που σαλευει μανταμκαλησπέρα σε ολους και ολες!!!!
περι ορεξεως κολοκυθοπιταατελείωτα πόδια , αν δεν σ ενοχλεί ο προγναθισμός στον υπερθετικό