old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.695
- Πόντοι
- 201
Νομίζω 10.Καλώς σας βρήκα. 10; 5 μου γράφει ότι είναι
Νομίζω 10.Καλώς σας βρήκα. 10; 5 μου γράφει ότι είναι
Ok ευχαριστωΝομίζω 10.
Άμα είναι καλή, γιατί όχι?Άντε να τελειώνουμε, να γραψω καμια συνταγή για μουσακά;
Tο οριο θελω να φτασω... πρωτα απ ολα ποτε πατατα κατωΆμα είναι καλή, γιατί όχι?
Θες λίγα μηνύματα ακόμα. Σου προτείνω να αφήσεις κάποια σχόλια στα νήματα με τις φωτογραφίες. Είναι το πιο εύκολο.Tο οριο θελω να φτασω... πρωτα απ ολα ποτε πατατα κατω
δωσε λινκ να γνωριζουμεΑλάνια καλημέρα και προσοχή στη Lara turbo κουβαλάει ασθένεια σοβαρή τη πέτυχα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου χτες το βράδυ αγόρασε βαριά χάπια και μετά από κουβέντα μ το φαρμακοποιο που τον γνωρίζω προσωπικά μου είπε ότι έχει κάτι βαρύ
Σου ειπε αν ειναι μεταδοτικο αυτο που εχει;;Αλάνια καλημέρα και προσοχή στη Lara turbo κουβαλάει ασθένεια σοβαρή τη πέτυχα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου χτες το βράδυ αγόρασε βαριά χάπια και μετά από κουβέντα μ το φαρμακοποιο που τον γνωρίζω προσωπικά μου είπε ότι έχει κάτι βαρύ.
Σώπα ρε.....Αλάνια καλημέρα και προσοχή στη Lara turbo κουβαλάει ασθένεια σοβαρή τη πέτυχα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου χτες το βράδυ αγόρασε βαριά χάπια και μετά από κουβέντα μ το φαρμακοποιο που τον γνωρίζω προσωπικά μου είπε ότι έχει κάτι βαρύ.
Ok ευχαριστωΘες λίγα μηνύματα ακόμα. Σου προτείνω να αφήσεις κάποια σχόλια στα νήματα με τις φωτογραφίες. Είναι το πιο εύκολο.
Πάντα πατάτα κάτω.....αλλά μ'αρέσει να κουβεντιάζω για το θέμα .....Tο οριο θελω να φτασω... πρωτα απ ολα ποτε πατατα κατω
Καλως ηρθες κουκλα!