Αλάνια καλημέρα και προσοχή στη Lara turbo κουβαλάει ασθένεια σοβαρή τη πέτυχα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου χτες το βράδυ αγόρασε βαριά χάπια και μετά από κουβέντα μ το φαρμακοποιο που τον γνωρίζω προσωπικά μου είπε ότι έχει κάτι βαρύ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nadia_CD
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Καλώς σας βρήκα. 10; 5 μου γράφει ότι είναιΚαλώς μας ήρθες! Συμπλήρωσε τα απαιτούμενα 10 μηνύματα στο forum για να τα πούμε πιο προσωπικά...
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.693
- Πόντοι
- 201
Νομίζω 10.Καλώς σας βρήκα. 10; 5 μου γράφει ότι είναι
Nadia_CD
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Ok ευχαριστωΝομίζω 10.
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.693
- Πόντοι
- 201
Άμα είναι καλή, γιατί όχι?Άντε να τελειώνουμε, να γραψω καμια συνταγή για μουσακά;
Nadia_CD
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Tο οριο θελω να φτασω... πρωτα απ ολα ποτε πατατα κατωΆμα είναι καλή, γιατί όχι?
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.693
- Πόντοι
- 201
Θες λίγα μηνύματα ακόμα. Σου προτείνω να αφήσεις κάποια σχόλια στα νήματα με τις φωτογραφίες. Είναι το πιο εύκολο.Tο οριο θελω να φτασω... πρωτα απ ολα ποτε πατατα κατω
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 606
δωσε λινκ να γνωριζουμεΑλάνια καλημέρα και προσοχή στη Lara turbo κουβαλάει ασθένεια σοβαρή τη πέτυχα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου χτες το βράδυ αγόρασε βαριά χάπια και μετά από κουβέντα μ το φαρμακοποιο που τον γνωρίζω προσωπικά μου είπε ότι έχει κάτι βαρύ
Σου ειπε αν ειναι μεταδοτικο αυτο που εχει;;Αλάνια καλημέρα και προσοχή στη Lara turbo κουβαλάει ασθένεια σοβαρή τη πέτυχα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου χτες το βράδυ αγόρασε βαριά χάπια και μετά από κουβέντα μ το φαρμακοποιο που τον γνωρίζω προσωπικά μου είπε ότι έχει κάτι βαρύ.
RockTh
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Σώπα ρε.....Αλάνια καλημέρα και προσοχή στη Lara turbo κουβαλάει ασθένεια σοβαρή τη πέτυχα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου χτες το βράδυ αγόρασε βαριά χάπια και μετά από κουβέντα μ το φαρμακοποιο που τον γνωρίζω προσωπικά μου είπε ότι έχει κάτι βαρύ.
Δλδ?
Τύπου ΣΜΝ?
Τι εννοείς βαρύ?
Nadia_CD
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Ok ευχαριστωΘες λίγα μηνύματα ακόμα. Σου προτείνω να αφήσεις κάποια σχόλια στα νήματα με τις φωτογραφίες. Είναι το πιο εύκολο.
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.522
- Πόντοι
- 446
Πάντα πατάτα κάτω.....αλλά μ'αρέσει να κουβεντιάζω για το θέμα .....Tο οριο θελω να φτασω... πρωτα απ ολα ποτε πατατα κατω
giotaki larisa
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2019
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023