batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
Έχεις προσωπική εμπειρία?αμεσο και χωρταστικο ξεκωλακι
Πες λεπτομέρειες αν θες γιατί κι εγώ ψήνω φάση. Εδώ ή σε πμ.δεν θ τ ανεβαζα ετσι ναι ειναι καλη φαση
Cross. Ζητάει... 100.10.000
εδω ξερουμε τ παιζει???
Για διοργάνωση παρτουζας μονο με ενεργητικο
ενδιαφερομαι!!Για διοργάνωση παρτουζας μονο με ενεργητικους
Mαναρι πως θα σε συναντησω?Γεια, Εχω χώρο. Κάνω φουλ πράγματα κ είμαι υγιής κ πεντακάθαρος. Χορεύω κ σε κλαμπ κιόλας. Εχω χώρο κέντρο. Στείλε μου
ποτε θα μας φερεις downtown την νικολετα να την παμε τρενο?6982340726 (WhatsApp)
Γεια σου! :* Είμαι 23 και μένω μόνιμα Αθήνα, σε δικό μου χώρο. Αν θες να επικοινωνησεις μαζι μου μπορείς μονο μέσω της εφαρμογης WhatsApp στον αριθμο: 6982340726 Δεν έχω κάνει καμία πλαστική ούτε έχω πάρει ποτέ ορμόνες! Εκ γενετής έχω θηλυκά χαρακτηριστικά. Έχω λίγο στήθος και ένα πολύ θηλυκό...kanesex.com
Ξέρουμε τίποτα για αυτό το μωράκι ;
Κάποια στιγμή σύντομαποτε θα μας φερεις downtown την νικολετα να την παμε τρενο?
Από gay app έχουμε μιλήσει. Το ένστικτο που δε λαθεύει λέει ότι είναι fake. Έχουμε αλλάξει viber κι όποτε της λέω για βιντεοκλήση εξαφανίζεται. Δεν πα να λέει αυτά που λέει. Βρωμάει από χιλιόμετρα.6982340726 (WhatsApp)
Γεια σου! :* Είμαι 23 και μένω μόνιμα Αθήνα, σε δικό μου χώρο. Αν θες να επικοινωνησεις μαζι μου μπορείς μονο μέσω της εφαρμογης WhatsApp στον αριθμο: 6982340726 Δεν έχω κάνει καμία πλαστική ούτε έχω πάρει ποτέ ορμόνες! Εκ γενετής έχω θηλυκά χαρακτηριστικά. Έχω λίγο στήθος και ένα πολύ θηλυκό...kanesex.com
Ξέρουμε τίποτα για αυτό το μωράκι ;
Έχω κάνει videoκλήση και επιβεβαιώνω πως είναι η ιδιαμ χει στειλει δυο βιντεακια της που ειναι οντως η υδια αλλα δεν καταφερνω ν ερθω σ επυκηνωνια μ τηποτα
Τότε αλλάζει το πράγμα. Το θέμα όμως είναι να κάνει και συναντήσεις και να μη μας καυλαντίζει μόνο.Έχω κάνει videoκλήση και επιβεβαιώνω πως είναι η ιδια
Θα κάνει… θα κανει…Τότε αλλάζει το πράγμα. Το θέμα όμως είναι να κάνει και συναντήσεις και να μη μας καυλαντίζει μόνο.
Υπάρχει και στο ρομεο αλλά έχει εξαφανιστεί..Από gay app έχουμε μιλήσει. Το ένστικτο που δε λαθεύει λέει ότι είναι fake. Έχουμε αλλάξει viber κι όποτε της λέω για βιντεοκλήση εξαφανίζεται. Δεν πα να λέει αυτά που λέει. Βρωμάει από χιλιόμετρα.