Doum
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Δικιά μου είναιΠοια είναι η κωλάρα?
Δικιά μου είναιΠοια είναι η κωλάρα?
Cd μπορείς να στείλεις την αγγελία σου?ταμαλα= παρα πολυ
Κοίτα τον Θέμη τον λες και καύλα χαχαΕιχα παει να την επισκεφτω πριν αρκετα χρονια σε χωρο της στο γκαζι. Στην αγωελια δεν εδειχνε προσωπο αλλα το σψμα φαινοταν πολυ δυνατο. Με λιγα λογια ομως, οταν την αντικρισα και ειδα φατσα απλα εφυγα. Τερμα αντρουα για τα γουστα μου. Ηταν σαν τον Θεμη Κανελλο και πιο αντρουα ακομα
Μιλαμε για.μια που εχει συλλεκτική κωλαρα(όλες έχετε , απλά εκείνη έχει βραζιλιάνικη κωλαρα-κολαση)και τα καλοκαίρια παρτουζωνεται τις Σπέτσες;Κοίτα τον Θέμη τον λες και καύλα χαχα
Είναι ακριβό το σπορ...Καλησπέρα ένα πράγμα ρε παιδιά πως το βλέπετε στην αρχή σχεδόν σε παρακαλάνε να πας αλλά και να κάτσεις μαζί για παρέα και μετά πετάνε και μια αγγελία επαγγελματικη και καλά και σου λένε τωρα για λεφτά
Απίστευτα περιποιημένος κώλος. Εύγε!Αγοριτσακι για ενεργητικους
Γεια σε ολους, το επόμενο Σάββατο θα βρισκομαι σε Τσοντοσινεμα απο τις4 ως αργα το βραδυ.οποιος θελει να ξεκωλιασει ανωνυμα στελνει μνμ.kanesex.com
όχι καλή. απαράδεκτη συμπεριφορά.προσφατη συναντιση στ χωρο της οτι βλεπεις στ φωτο αυτο θ δεις κ απο κονταCelia
Γεια! Ειμαι η Celia (Σήλεια) κάποιοι με ξερετε κάποιοι όχι ακόμη. Ειμαι cross 29 ετών. Εχω ύψος 1.78 αλλα όταν φοραω τακούνια είμαι πιο πάνω και 69 κιλα. Κανω συναντήσεις σε δικό μου χωρο κατα προτίμηση. Ειμαι περισσότερο παθητική. Αυτο δεν σημαίνει ομως πως θα χαλάστω αν θες να μου παρεις ενα...kanesex.com
πολυ θερμη στο παθητικο ρολο τελειομα και απο τη δικια της πλευρα μια καλη περιπτωση στ καιντρο της αθηνας
συνηστατε για μονο ενεργητικους