Διαγραμμένο μέλος 214814
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Παρών!Από Λάρισα κάποιος;;;;
Παρών!Από Λάρισα κάποιος;;;;
Καλησπέρα στην παρέα. Ψήνει κανένα Cross σήμερα βράδυ συνάντηση?
Καλησπέρα τι ηλικία τα κροςΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα ποιος φίλος γουστάρει να συμμετέχει σε παρτούζωμα με κροσσάκι αύριο Σάββατο απόγευμα με άλλους 4 γαμιάδες ???
Καλημέρα είμαι απόλυτα ενεργητικός με χορταστικά προσόντα ερωτικός και έκφυλος στο σεξ 42 ετών που μαζί με την παρέα μου αποτελούμενη από πέντε άτομα από 32 μέχρι 43 απόλυτα ενεργητικοί θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε κα να περάσουμε καλά. Φυσικά η σύνθεση πάει ανάλογα τις ορέξεις σαςΚαλησπερα και από μενα
Πάντα ήθελα να δοκιμάσω πάντως με 2 αντρες η γενικά να πάρω μέρος σε ένα μεγαλύτερο σχήμα
Είμαι open σε προτάσεις από Αθήνα !
Καλησπέρα να μιλήσουμε καλυτέρα με π.μ. ..στείλε μήνυμα.Καλησπέρα τι ηλικία τα κρος
Ωραία στείλε μουΚαλησπέρα να μιλήσουμε καλυτέρα με π.μ. ..στείλε μήνυμα.
Eυχαριστω πολυ γλυκε μουΚωλάρα!!!
καυλαΑπό Λάρισα κάποιος;;;;
Πρέπει να ανεβάσεις τις καταχωρήσεις εδώ για να λάβεις μήνυμα συνέχισε να γράφεις εδώ η αλλού για να μπορέσω να σου στείλω.Ωραία στείλε μου
Ωραία ευχαριστώ γιατί είμαι νέος και δεν ξερωΠρέπει να ανεβάσεις τις καταχωρήσεις εδώ για να λάβεις μήνυμα συνέχισε να γράφεις εδώ η αλλού για να μπορέσω να σου στείλω.
Δεν σε κανουν παρεα οι υπολοιποι στη δουλεια και ηρθες εδω να μοιραστεις την εξυπναδα σου, ε;;;;REM - New adventures in Hi Fi
Skunk Anansie - Stoosh
Tori Amos - Boys for Pele
Μα γιατί ρε τύπε, να μην ενημερώσω για τα CD που άκουσα σήμερα;;Δεν σε κανουν παρεα οι υπολοιποι στη δουλεια και ηρθες εδω να μοιραστεις την εξυπναδα σου, ε;;;;
Βάλε μας και μια μετά να δούμε ποιος κέρδισε...