You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kalia_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2021
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
Πάντως αν θες και την προσωπική μου γνώμη η χρήση του ουδέτερου γένους στο "τα κρος", δε μου αρέσει. Οι κρος είμαστε (αρσενικό, θηλυκό ότι θέλει ο καθείς/καθεμία). Τα κρος είναι μηχανάκια ή σκάφη...Για να ξεχωρίζουν εδώ μέσα τα κρος από τα σωβρακοφάνελα
Cross-dressing είναι μία δράση κατά την οποία ένα άτομο φοράει ρούχα και άλλα αξεσουάρ που σχετίζονται κοινώς με το αντίθετο φύλο σε μία συγκεκριμένη κοινωνία ,,, αυτό δείχνει η εικόνα τώρα αν εσύ θες να βάλεις στο στόμα μου φράσεις η λέξεις που δεν είπα μάλλον θες να ξαναδείς την φωτογραφία…και όταν κάποιος αποκαλεί ένα άτομο παρενδυτικό μουνάρα δεν το λέει γιατί περιμένει να δει αιδοίο, κλειτορίδα, κόλπο, μήτρα, σάλπιγγες, ωοθήκες ούτε ότι θα τεκνοποιήσει μαζί του … για να σου απαντήσω επιστημονικά ...Πάντως αν θες και την προσωπική μου γνώμη η χρήση του ουδέτερου γένους στο "τα κρος", δε μου αρέσει. Οι κρος είμαστε (αρσενικό, θηλυκό ότι θέλει ο καθείς/καθεμία). Τα κρος είναι μηχανάκια ή σκάφη...
Στο όνομα σου διπλά έχεις βάλει το cd … δηλαδή εσύ πήρες την λέξη "cross-dresser" κράτησες τα 2 πρώτα γράμματα κάθε λέξης έκανες το cd για να γίνεις πλατινένιο η να ανέβεις στα τσάρτ??? Και εγώ πήρα την λέξη ( σημειωτέων που την έχουν χρησιμοποιήσει πολλές από εσάς όταν συστήνονται σε διαφορά φόρουμ ) και μου την λες και βγάζεις πνεύμα…έλα σε παρακαλώ μαθήματα αλλού … το θέμα τελειώνει Katia cd …Καλά όλα αυτά αλλά σε ποιο σημείο έβαλα λέξεις στο στόμα σου; "Τα κρος" δεν έγραψες;
Ίσια είπαμε μην πέσεις σε καμία αποθήκη με cd και κάνεις το cd player…Χαχαχαχα ό,τι να ναι... Καλή μέρα να χουμε...
Διαγραμμένο μέλος 214814
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Δεν έχει πολλές κροςς στην επαρχία. Ούτε και πολλούς πρόθυμους να τις πηδήξουν. Μπες στο kanesex και δες πόσο λιγότερες είναι οι αγγελίες κροςς στις μικρότερες πόλεις σε σχέση με την Αθήνα.Καλησπέρα σου . Εμείς εδώ περνάμε ωραία και ταχτικά με φιλήδονα άτομα που γουστάρουν να γαμηθούνε και όχι με άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα κάνουν εγγραφή και απλά καυλώνουν δείχνοντας στα μέλη φωτό τους γυμνές σαν κρασάκια και από συναντήσεις τίποτα…
Διαγραμμένο μέλος 199086
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 522
- Πόντοι
- 20
Για αποψε το βραδυ
Απολυτα παθητικη κρος
Ποιοτικα ραντεβου, για απολυτα αρσενικα 2 κατα προτιμηση για ηδονικες καταστασεις και οχι απλα πραγματα, ατομα με εμπειρια και μονο σοβαρες προτασεις! Στειλτε μου ολοσωμες γυμνες φωτογραφιες μονο εαν εχετε ωραιο σωματα και μεγαλα προσοντα !
kanesex.com
Atharton
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Ψήνεται κάνεις;Για αποψε το βραδυ
Απολυτα παθητικη κρος
Ποιοτικα ραντεβου, για απολυτα αρσενικα 2 κατα προτιμηση για ηδονικες καταστασεις και οχι απλα πραγματα, ατομα με εμπειρια και μονο σοβαρες προτασεις! Στειλτε μου ολοσωμες γυμνες φωτογραφιες μονο εαν εχετε ωραιο σωματα και μεγαλα προσοντα !kanesex.com
Μέσα είμαστε αλλά μας έχει στεναχωρήσει λιγάκι το κορμί σε κάποια συνάντηση και τελικά έχουμε χαθεί ενώ πολύ το γούσταρα…Ψήνεται κάνεις;
Celia
Γεια! Ειμαι η Celia (Σήλεια) κάποιοι με ξερετε κάποιοι όχι ακόμη. Ειμαι cross 29 ετών. Εχω ύψος 1.78 αλλα όταν φοραω τακούνια είμαι πιο πάνω και 69 κιλα. Κανω συναντήσεις σε δικό μου χωρο κατα προτίμηση. Ειμαι περισσότερο παθητική. Αυτο δεν σημαίνει ομως πως θα χαλάστω αν θες να μου παρεις ενα...
kanesex.com
Το δωράκι μου είναι 60 ευρώ.... Επαγγελματική αγγελία είναι…Με τη κοπέλα έχει κάποιος εμπειρία?Celia
Γεια! Ειμαι η Celia (Σήλεια) κάποιοι με ξερετε κάποιοι όχι ακόμη. Ειμαι cross 29 ετών. Εχω ύψος 1.78 αλλα όταν φοραω τακούνια είμαι πιο πάνω και 69 κιλα. Κανω συναντήσεις σε δικό μου χωρο κατα προτίμηση. Ειμαι περισσότερο παθητική. Αυτο δεν σημαίνει ομως πως θα χαλάστω αν θες να μου παρεις ενα...kanesex.com
Εγω για εμπειρία ρώτησα οχι αν είναι επαγγελματική αγγελία ή όχι...Το δωράκι μου είναι 60 ευρώ.... Επαγγελματική αγγελία είναι…
Εγώ φίλε !Ψήνεται κάνεις;
Διαγραμμένο μέλος 199086
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 522
- Πόντοι
- 20
Δεν ξερω ποιος ακριβως εισαι Index, αλλα γνωριζω απο ποιο συγκεκριμενο γρουπ εισαι. Το ποιος στεναχωρησε ποιον ας το αφησουμε στην ακρη μιας και δεν θα το ηθελες να αναφερθουμε δημοσια για αυτα τα πραγματα! Και μιας και εχω ακομα επαφες με τον "προεδρο" οποτε δεν εχουμε χαθει σε περιπτωση που δεν στο εχει αναφερει καποιοι απο το γρουπ σας εχουν μπει black list απο εμενα ωστε να βρεθουμε, οποτε δες το ποιο χαλαρα πριν ποσταρης το οτιδηποτεΜέσα είμαστε αλλά μας έχει στεναχωρήσει λιγάκι το κορμί σε κάποια συνάντηση και τελικά έχουμε χαθεί ενώ πολύ το γούσταρα…
Καλησπέρα μάτια μου εγώ μίλησα γενικά και όχι για εμένα γιατί ξέρω πολύ καλά από τον Χρ…. Ότι έχεις σε μεγάλη εκτίμηση και εμένα και το στεναχώρησες ήταν γιατί πως να μην στεναχωρηθώ όταν είσαι φωτιά σκέτη και δεν μπορούμε να σε δούμε ομαδικά … πάντως 2-3 άτομα θα σε δούμε με τον πρόεδρο μαζί … Σε φιλώ γλυκάΔεν ξερω ποιος ακριβως εισαι Index, αλλα γνωριζω απο ποιο συγκεκριμενο γρουπ εισαι. Το ποιος στεναχωρησε ποιον ας το αφησουμε στην ακρη μιας και δεν θα το ηθελες να αναφερθουμε δημοσια για αυτα τα πραγματα! Και μιας και εχω ακομα επαφες με τον "προεδρο" οποτε δεν εχουμε χαθει σε περιπτωση που δεν στο εχει αναφερει καποιοι απο το γρουπ σας εχουν μπει black list απο εμενα ωστε να βρεθουμε, οποτε δες το ποιο χαλαρα πριν ποσταρης το οτιδηποτε
giotaki larisa
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2019
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0