Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Εσένα θέλω να σε παρωΠανέμορφη
Εσένα θέλω να σε παρωΠανέμορφη
Καλησπερα βρίσκεσαι πατραΝικολετα παυλιδακη
Σας περιμενω
Να με στησετε κ γλεντήσετε
πως μπορει καποιος να σε απολαυσει απο κοντά;Γεια σας κι από μένα!
![]()
κανε κατι κ γ μας !!!!!!Οχι αθηνα
Καύλα είσαι αλλά είσαι μακριά. Αν κατέβεις Αθήνα καμιά βόλτα ενημέρωσέ μας.Για σας και από μένα να σας συστηθώ γιατί είμαι καινούργια στο site αλλά όχι στον χώρο, είμαι η Σουζη 31χρν παθητική θυληπρεπεις κροςς αδύνατη 56κιλ 1,70υ και εντελώς ατριχη από Θεσσαλονίκη.... Ψάχνω για νέες γνωριμίες και ότι προκύψει..... Φιλάκια καυτά
μπηκες μ καβλοσες κ τ καταλαβες ?????Για σας και από μένα να σας συστηθώ γιατί είμαι καινούργια στο site αλλά όχι στον χώρο, είμαι η Σουζη 31χρν παθητική θυληπρεπεις κροςς αδύνατη 56κιλ 1,70υ και εντελώς ατριχη από Θεσσαλονίκη.... Ψάχνω για νέες γνωριμίες και ότι προκύψει..... Φιλάκια καυτά
Ευχαρίστως να ενημερώσω αλλά και το αντίθετο....Καύλα είσαι αλλά είσαι μακριά. Αν κατέβεις Αθήνα καμιά βόλτα ενημέρωσέ μας.
Ευχαριστώ πολύΝαι πολύ όμορφη! Καλώς ήρθες.
Αχ βατραχάκι μου όλοι στην Αθήνα είστε βρε;θτραβηξω μια μαλακια για παρτυ σου οριστε τ καταλαβες !!!!
Οχι όλοι!Αχ βατραχάκι μου όλοι στην Αθήνα είστε βρε;![]()
Καλησπέρα.Που μένεις;Για σας ,ειμαι νεα στην σελιδα...ψαχνω γνυσιο αρσενικο ενεργητικο να με σκισει το πατο για το Σαββατο το βραδυ 30/10 με δικο του χωρο η σε αμαξι...εχεμυθια και προφυλαξη
Υπάρχουν και Θεσσαλονικείς ?Αχ βατραχάκι μου όλοι στην Αθήνα είστε βρε;![]()
Κάνεις μασάζΚαλησπερα να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα δυστυχως εχω πολυ δουλεια με το μασαζ και δεν προλαβαινω να απαντησω καθως και να κανω τα κανονικα ραντεβουδακια αλλα θα παρετε απαντηση εστω και ετεροχρονισμενα φιλακια
πιανεις το τελειοΓια σας και από μένα να σας συστηθώ γιατί είμαι καινούργια στο site αλλά όχι στον χώρο, είμαι η Σουζη 31χρν παθητική θυληπρεπεις κροςς αδύνατη 56κιλ 1,70υ και εντελώς ατριχη από Θεσσαλονίκη.... Ψάχνω για νέες γνωριμίες και ότι προκύψει..... Φιλάκια καυτά