ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 322
- Πόντοι
- 26
Καλός τη κωλαραΚαλησπέρα μιας και είχαμε καιρό να τα πούμε!
Ελπίζω να περνάτε όλοι και όλες όμορφα!
Καλός τη κωλαραΚαλησπέρα μιας και είχαμε καιρό να τα πούμε!
Είσαι θεά μωράκι ??Καλησπέρα μιας και είχαμε καιρό να τα πούμε!
Η σειρά από που ξεκινάει?Για σας ,ειμαι νεα στην σελιδα...ψαχνω γνυσιο αρσενικο ενεργητικο να με σκισει το πατο για το Σαββατο το βραδυ 30/10 με δικο του χωρο η σε αμαξι...εχεμυθια και προφυλαξη
Καλησπέρα μιας και είχαμε καιρό να τα πούμε!
Είσαι κουκλίτσα. ?
Με τέτοιο κωλαρακι παρακαμπτω τα θέλω μου και γίνομαι κωλομπαραςΓια σας ,ειμαι νεα στην σελιδα...ψαχνω γνυσιο αρσενικο ενεργητικο να με σκισει το πατο για το Σαββατο το βραδυ 30/10 με δικο του χωρο η σε αμαξι...εχεμυθια και προφυλαξη
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι στείλε μου μήνυμαΓια σας ,ειμαι νεα στην σελιδα...ψαχνω γνυσιο αρσενικο ενεργητικο να με σκισει το πατο για το Σαββατο το βραδυ 30/10 με δικο του χωρο η σε αμαξι...εχεμυθια και προφυλαξη
Καλησπέρα καύλα!Καλησπερα στα απολυτα αρσενικα ενεργητικα αγορια με πολυ μεγαλα προσοντα
πολυ καλο κωλαρι....Για σας ,ειμαι νεα στην σελιδα...ψαχνω γνυσιο αρσενικο ενεργητικο να με σκισει το πατο για το Σαββατο το βραδυ 30/10 με δικο του χωρο η σε αμαξι...εχεμυθια και προφυλαξη
ΚαλησπεραΚαλησπέρα καύλα!
Διακρίνω μεγάλο ταλέντο!!!Καλησπερα
Απίστευτο!!Καλησπερα
@Asspirin Μη γελάς κουκλίτσα. Το εννοώ. Ένα test drive μου λείπει για να το επιβεβαιώσω.Διακρίνω μεγάλο ταλέντο!!!
Στειλε μου γλυκε μου πριβε μνμ να διακρινω και εγω το ταλεντο σου και εαν ειναι οργανονουμε τεστ ντραιβ@Asspirin Μη γελάς κουκλίτσα. Το εννοώ. Ένα test drive μου λείπει για να το επιβεβαιώσω.
Καλησπερα
Εισαι για πολυ γλειψιμο κουκλα μουΚαλησπερα