Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Κοίτα φίλε μου,

δεν έχει ρετουσάρει (προς τιμήν της) τις φωτογραφίες της. Η περούκα (πανάκριβη απ' ότι μου είπε) της πάει τρελά σαν να είναι δικό της το μαλλί. Είναι όπως ακριβώς τη βλέπεις. Η κωλάρα της είναι απίστευτα θηλυκή (όχι αγορίστικη), περπατάει με άνεση με τις γόβες, είναι η φύση της βλέπεις να είναι γυναίκα. Βαμμένες χειλάρες και πρόσωπο επαγγελματικά, όχι πουτανέ! Ο δε πούτσος της είναι για πολλά τσιμπούκια (της πήρα - δε μου πήρε πίπα). Στο γαμήσι σφυροκόπημα σωστό.  fuck2  Αν καυλώσει είναι ... κομπρεσέρ
Σίγουρα δε θα με χάλαγε να ήταν πιο θηλυκό όλο το πακέτο, αλλά τότε μπορεί να είχε λίγο ορμονικό βυζάκι, αλλά σίγουρα θα έχανε λειτουργικότητα στο καυλί της. Το πρωί έχει πρωινή δουλειά, δεν είναι τραβεστί 24/7 να ζει μόνο από αυτό. Δεν είναι στο κύκλωμα με τις άλλες, δεν παίρνει ουσίες και έχει ένα πεντακάθαρο χώρο. Ο χαρακτήρας της φαίνεται πολύ καλός. Δεν βιάζεται και αν σε γουστάρει σαν άτομο θα περάσεις καλά. Το τι γλωσσόφιλο ρίξαμε δε λέγεται! Ούτε με κανονική γυναίκα έτσι! Α, και χύνει σχεδόν πάντα χωρίς έξτρα χρέωση (πολύ σπάνιο αυτό για τραβεστί)
Είτε ενεργητικά είτε παθητικά παίξεις μαζί της σου εύχομαι καλά να περάσεις.

Πάντως αν σου αρέσει να είσαι παθητικός με τις τραβεστί (όπως εγώ) σου συστήνω ανεπιφύλακτα την ΗΡΩ, το απόλυτο εργαλείο κατ' εμέ στο ενεργητικό. Γουστάρει τρελά να γαμάει αντρικά κωλαράκια και είναι εξαίρετο παιδί:

φιλοι καλη χρονια να εχουμε! ειχα αναρτησει την παραπανω εμπειρια.επειδη ειχα καποια πμ απο φιλους να εξηγησω πως προκειτε για την Ρανια και δεν ειναι δικη μου εμπειρια.. μου την εστειλε ενας φιλος σε πμ που τον ειχα ρωτησει. οτι μου εγραψε εκανα copy-paste και το αναρτησα. τον λινκ της Ηρως το εστειλε στο τελος για να μοου την προτεινει.καλη χρονια :)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
φιλοι καλη χρονια να εχουμε! ειχα αναρτησει την παραπανω εμπειρια.επειδη ειχα καποια πμ απο φιλους να εξηγησω πως προκειτε για την Ρανια και δεν ειναι δικη μου εμπειρια.. μου την εστειλε ενας φιλος σε πμ που τον ειχα ρωτησει. οτι μου εγραψε εκανα copy-paste και το αναρτησα. τον λινκ της Ηρως το εστειλε στο τελος για να μοου την προτεινει.καλη χρονια :)
την αλλη που σου εστειλα ηταν στο τσατ οχι η ρανια!σκεφτομαι να την παρω αυτην . εχει καποιο κολλημα με την ηλικια?

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
την αλλη που σου εστειλα ηταν στο τσατ οχι η ρανια!σκεφτομαι να την παρω αυτην . εχει καποιο κολλημα με την ηλικια?
δεν εχω ιδεα.. ουτε στο τηλεφωνο δεν εχουμε μιλησει..ουτε με την Ρανια ουτε με την Ηρω..εγω κρυφογουσταρω Ηρω :kissass: :kissass: η Ηρω ηταν στο τσατ? μπηκα και εγω αλλα δεν βρηκα τιποτα..ασχετα nick χρησιμοποιουν μαλλον

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
δεν εχω ιδεα.. ουτε στο τηλεφωνο δεν εχουμε μιλησει..ουτε με την Ρανια ουτε με την Ηρω..εγω κρυφογουσταρω Ηρω :kissass: :kissass: η Ηρω ηταν στο τσατ? μπηκα και εγω αλλα δεν βρηκα τιποτα..ασχετα nick χρησιμοποιουν μαλλον
η ρανια ειπες ειναι κα8αρη ?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
ουτε σε εμενα το σηκωνει η ρανια! :headbang:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
λοιπον η ρανια το ανοιξε και πηρα την αποφαση να παω στο χωρο της ο οποιος βρησκεται 2 λεπτα απο τον στα8μο του μετρο στην πανορμου. εφτασα στο σπιτι της και με υποδεχ8ηκε με μαυρο ξεκωλιαρικο φορεματακι καλτσες μαυρες και γοβες . μιλησαμε λιγο και εκει αρχησε το μπαλαμουτι μπηκαμε μεσα και με παρακαλεσε να γλυψω την τρυπουλα της . εσκιψα με λαιμαργια και εγλυψα τν πεντακα8αρη σουφριτσα της . μετα μου πηρε ενα ακαποτο τσιμπουκακι με βα8υ λαρυγγι. μετα βαλαμε καποτα ηρ8ε απο πανω μου και βογγαγε σαν σκυλα που την σφαζουνε. :erection: αλλαξαμε 3-4 στασεις και στο ιεραποστολικο εχυσε στην κοιλια της  :cum: μετα την εβγαλα εξω και μου εγλυφε τα αρχιδια ενω εγω την επαιζα μεχρι που ηρ8ε το τελος. οπως ειπε και ενας συναγωνιστης πιο πανω εχει απιστευτο κωλαρακι τελειο σωμα , 8υλικο προσωπακι βαμμενα νυχακια και ορεξη για γαμησι .το καυλι μου εχει ακομα το κραγιον της πανω του.πολυ καλη επιλογη!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Bαζω το γαμημενο l o v e l i s t χωρις κενο στα αστερακια και δεν μου εμφανιζει τιποτα....
το l o v e l i s t μαλλον εκλεισε... βγαζει μηνυμα: This site has stopped its services with the existing form! Thank you for supporting us!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
λοιπον η ρανια το ανοιξε και πηρα την αποφαση να παω στο χωρο της ο οποιος βρησκεται 2 λεπτα απο τον στα8μο του μετρο στην πανορμου. εφτασα στο σπιτι της και με υποδεχ8ηκε με μαυρο ξεκωλιαρικο φορεματακι καλτσες μαυρες και γοβες . μιλησαμε λιγο και εκει αρχησε το μπαλαμουτι μπηκαμε μεσα και με παρακαλεσε να γλυψω την τρυπουλα της . εσκιψα με λαιμαργια και εγλυψα τν πεντακα8αρη σουφριτσα της . μετα μου πηρε ενα ακαποτο τσιμπουκακι με βα8υ λαρυγγι. μετα βαλαμε καποτα ηρ8ε απο πανω μου και βογγαγε σαν σκυλα που την σφαζουνε. :erection: αλλαξαμε 3-4 στασεις και στο ιεραποστολικο εχυσε στην κοιλια της  :cum: μετα την εβγαλα εξω και μου εγλυφε τα αρχιδια ενω εγω την επαιζα μεχρι που ηρ8ε το τελος. οπως ειπε και ενας συναγωνιστης πιο πανω εχει απιστευτο κωλαρακι τελειο σωμα , 8υλικο προσωπακι βαμμενα νυχακια και ορεξη για γαμησι .το καυλι μου εχει ακομα το κραγιον της πανω του.πολυ καλη επιλογη!!!

στην φατσα μ χαλα από κοντα είναι ποιο ωραια??

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
Και πόσο πάει το 'μαλλι' Ιακυνθε ?

Stories