Κοίτα φίλε μου,
δεν έχει ρετουσάρει (προς τιμήν της) τις φωτογραφίες της. Η περούκα (πανάκριβη απ' ότι μου είπε) της πάει τρελά σαν να είναι δικό της το μαλλί. Είναι όπως ακριβώς τη βλέπεις. Η κωλάρα της είναι απίστευτα θηλυκή (όχι αγορίστικη), περπατάει με άνεση με τις γόβες, είναι η φύση της βλέπεις να είναι γυναίκα. Βαμμένες χειλάρες και πρόσωπο επαγγελματικά, όχι πουτανέ! Ο δε πούτσος της είναι για πολλά τσιμπούκια (της πήρα - δε μου πήρε πίπα). Στο γαμήσι σφυροκόπημα σωστό. fuck2 Αν καυλώσει είναι ... κομπρεσέρ
Σίγουρα δε θα με χάλαγε να ήταν πιο θηλυκό όλο το πακέτο, αλλά τότε μπορεί να είχε λίγο ορμονικό βυζάκι, αλλά σίγουρα θα έχανε λειτουργικότητα στο καυλί της. Το πρωί έχει πρωινή δουλειά, δεν είναι τραβεστί 24/7 να ζει μόνο από αυτό. Δεν είναι στο κύκλωμα με τις άλλες, δεν παίρνει ουσίες και έχει ένα πεντακάθαρο χώρο. Ο χαρακτήρας της φαίνεται πολύ καλός. Δεν βιάζεται και αν σε γουστάρει σαν άτομο θα περάσεις καλά. Το τι γλωσσόφιλο ρίξαμε δε λέγεται! Ούτε με κανονική γυναίκα έτσι! Α, και χύνει σχεδόν πάντα χωρίς έξτρα χρέωση (πολύ σπάνιο αυτό για τραβεστί)
Είτε ενεργητικά είτε παθητικά παίξεις μαζί της σου εύχομαι καλά να περάσεις.
Πάντως αν σου αρέσει να είσαι παθητικός με τις τραβεστί (όπως εγώ) σου συστήνω ανεπιφύλακτα την ΗΡΩ, το απόλυτο εργαλείο κατ' εμέ στο ενεργητικό. Γουστάρει τρελά να γαμάει αντρικά κωλαράκια και είναι εξαίρετο παιδί: