Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα λοιπον μια φιλη κρος για να μπει καλα το 2016 θελει το σαββατο 2 ιανουαριου απο τις 10 το βραδυ και μετα να την γλεντησουν σε ουδερερο χωρο που εχει βρεθει απο τις 10 το βραδυ θα αρχισει το παρτυ οποιος θελει να συμετασχει μπορει να μου στειλει πμ για να του πω λεπτομερειες ,,,για να δουμε σε σπιτι τωρα ποσοι θα ερθουν μονοι η και παρεα δεχτοι...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
καλησπερα λοιπον μια φιλη κρος για να μπει καλα το 2016 θελει το σαββατο 2 ιανουαριου απο τις 10 το βραδυ και μετα να την γλεντησουν σε ουδερερο χωρο που εχει βρεθει απο τις 10 το βραδυ θα αρχισει το παρτυ οποιος θελει να συμετασχει μπορει να μου στειλει πμ για να του πω λεπτομερειες ,,,για να δουμε σε σπιτι τωρα ποσοι θα ερθουν μονοι η και παρεα δεχτοι...
ετσιιι!

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
τωρα μιλαγα μαζι της στο τσατ ζητα ενα 20ευρω την εχει παρει κανεις?
Κοίτα φίλε μου,

δεν έχει ρετουσάρει (προς τιμήν της) τις φωτογραφίες της. Η περούκα (πανάκριβη απ' ότι μου είπε) της πάει τρελά σαν να είναι δικό της το μαλλί. Είναι όπως ακριβώς τη βλέπεις. Η κωλάρα της είναι απίστευτα θηλυκή (όχι αγορίστικη), περπατάει με άνεση με τις γόβες, είναι η φύση της βλέπεις να είναι γυναίκα. Βαμμένες χειλάρες και πρόσωπο επαγγελματικά, όχι πουτανέ! Ο δε πούτσος της είναι για πολλά τσιμπούκια (της πήρα - δε μου πήρε πίπα). Στο γαμήσι σφυροκόπημα σωστό.  fuck2  Αν καυλώσει είναι ... κομπρεσέρ
Σίγουρα δε θα με χάλαγε να ήταν πιο θηλυκό όλο το πακέτο, αλλά τότε μπορεί να είχε λίγο ορμονικό βυζάκι, αλλά σίγουρα θα έχανε λειτουργικότητα στο καυλί της. Το πρωί έχει πρωινή δουλειά, δεν είναι τραβεστί 24/7 να ζει μόνο από αυτό. Δεν είναι στο κύκλωμα με τις άλλες, δεν παίρνει ουσίες και έχει ένα πεντακάθαρο χώρο. Ο χαρακτήρας της φαίνεται πολύ καλός. Δεν βιάζεται και αν σε γουστάρει σαν άτομο θα περάσεις καλά. Το τι γλωσσόφιλο ρίξαμε δε λέγεται! Ούτε με κανονική γυναίκα έτσι! Α, και χύνει σχεδόν πάντα χωρίς έξτρα χρέωση (πολύ σπάνιο αυτό για τραβεστί)
Είτε ενεργητικά είτε παθητικά παίξεις μαζί της σου εύχομαι καλά να περάσεις.

Πάντως αν σου αρέσει να είσαι παθητικός με τις τραβεστί (όπως εγώ) σου συστήνω ανεπιφύλακτα την ΗΡΩ, το απόλυτο εργαλείο κατ' εμέ στο ενεργητικό. Γουστάρει τρελά να γαμάει αντρικά κωλαράκια και είναι εξαίρετο παιδί:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
τωρα μιλαγα μαζι της στο τσατ ζητα ενα 20ευρω την εχει παρει κανεις?
δεν εχω παει, ετσι ακριβως μου το εστειλε ενας φιλος σε πμ, αν θελεις μου στελνεις ενα μηνυμα με το τσατ που μιλησες, ευχαριστω

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
στο gay world μπαινω . παιζουν αρκετα κροσακια
σε ευχαριστω, ξανα λεω να μην με παρεξηγησεις.. ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι εστειλα. δεν ειναι δικη μου αποψη την μεταφερω μονο

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
δεν εχω παει, ετσι ακριβως μου το εστειλε ενας φιλος σε πμ, αν θελεις μου στελνεις ενα μηνυμα με το τσατ που μιλησες, ευχαριστω
στο gay world μπαινω . παιζουν αρκετα κροσακια

kritonas90

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
οποιος ενδιαφερεται για παρτουζα με cross πολυ καυλα ,και εχει καλο εργαλειο ας επικοινωνησει με πμ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

Stories

Νέο!