Νέα

Ημερήσια Ενημέρωση για Ακρίβεια - Αισχροκέρδεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.321
Πόντοι
2.356
1ον είμαι Δημόσιος Υπάλληλος
2ον διοριστηκα όχι γιατί παρακαλεσα κανέναν ή έδωσα κωλο σε κάποιο κόμμα, αλλά γιατί έδωσα εξετάσεις ΑΣΕΠ το 2000
3ον το μόνο πράγμα που έχω "κλέψει" από το Δημόσιο στα 15 χρόνια της εργασίας μου είναι ένα πακέτο φωτοτυπικό χαρτί Α4.
  Αντιθέτως το δημόσιο με έχει βάλει να κάνω πράγματα που δεν σπούδασα, δε με εκπαίδευσε για αυτα, δεν μου έδωσε πότε τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια και με άφησε στο έλεος του κάθε εργατοπατερα συνδικαλιστή και του κάθε "αγανακτισμενου" πολίτη.
  Πολλές φορές μάλιστα πλήρωσα από την τσέπη μου αναλώσιμα ή έκανα πράγματα που δεν είχα υποχρέωση να κάνω επειδή είχα φιλότιμο ή με "παρακάλεσε" ο προϊστάμενος μου.
  Όσο για τις φοβερές παροχές του εργοδότη μου σε χρήμα και άδειες και ασφάλιση και άλλα, έπαθα σοβαρή βλάβη στην υγεία μου κατά την τέλεση της υπηρεσίας μου για την οποία όχι μόνο δεν μπόρεσα να καλυφθω υγειονομικα από το Δημόσιο, αλλά πήρα και ένα χρόνο άδεια χωρίς αποδοχές για να την ξεπεράσω.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.321
Πόντοι
2.356
Επιπλέον, δεν ήμουν ποτέ οργανωμενος σε κανένα κομμα, απέχω από εκλογές κάθε είδους εδώ και 5 χρόνια, δεν συνδικαλίζομαι, δεν έχω χορέψει τσαμικα και καλαματιανα σε καμμία πλατεία και δεν περιμένω να με σώσει κανένα κόμμα ή κανένας ηγέτης κόμματος της αστικής "δημοκρατίας" στην οποία ζούμε και δρουμε

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.321
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνω πως λειτουργεί η γραμμική σου λογική. Καταλαβαίνω επίσης και τι την τροφοδοτεί. Και να σου πω και κάτι, έχεις λογική δημοσίου υπαλλήλου. Πάρε για παράδειγμα ένα υπάλληλο των Σωμάτων Ασφαλείας. Ας πούμε, έναν Λιμενικό. Μέσα στο λιοπυρι, το αγιαζι, τις βροχές, τον αέρα. Να ξεφορτωνει οχηματαγωγα, να βοηθάει τουρίστες, να κυνηγάει ναρκεμπορους, να σώζει από βέβαιο πνιγμό μετανάστες. Και μετά, μια μέρα, αποφασίζει να το παίξει κι αυτός λίγο εξουσία. "Καμπόης" του χωριού. Πάει τη γυναίκα για ψώνια με το περιπολικό, διπλοπαρκαρει έξω από το περίπτερο για τσιγάρα, γράφει κάθε κανόνα συμπεριφοράς στα αρχιδια του. Τι θα πουν όλοι; κοίτα το μαλακά το δημόσιο υπάλληλο που ζει εις βάρος μας. Που πληρώνουμε φόρους για να ζει το καθηκι σε βάρος μας. Μεμιάς θα ξεχαστούν οι καλές του συμπεριφορές η αυταπαρνηση και η υπέρβαση του εαυτού του. Θα έχουν άδικο; Όχι.

Έτσι λοιπόν κι εγώ δεν θα έχω άδικο αν σβήσω το τελευταίο σου ποστ για το οποίο συμφωνώ 100% και κρατήσω όλα τα υπόλοιπα, χαρακτηριζοντας σε έναν ακόμη Ελληναρά, ξερόλα, ακαλλιέργητο, χωρίς ευθικρισία και ανοχή στα προβλήματα του συνανθρώπου του.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πω ρε τυπε χαλαρωσε...
Μια κουβεντα ειπε... Λαθος εκανε ελεος  :grin:

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.321
Πόντοι
2.356
Και για να δεις ότι διάβασα πολύ προσεχτικά ολόκληρο το κείμενό σου και ότι πραγματικά το συμμερίζομαι, απομόνωσα την παρακάτω φράση η οποία πρέπει να τυπωθεί σε φέιγ βολάν ή καλύτερα, να γίνει προμετωπιδα σε ΚΑΘΕ δημόσια υπηρεσία της χώρας:

"Από τα εκατομμύρια ανέργων , κανείς δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.
Από τις χιλιάδες αυτόχειρες, σχεδόν κανείς δεν είναι δημόσιος υπάλληλος".

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το προηγούμενο όμως πραγματικά μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι και την πίεση στο 22.
Πως εξηγεί το μυαλουδακι σου ότι κάθε δημόσιος υπάλληλος, διότι αυτό είμαι, είναι ψηφοφόρος του σύριζα;;;;;

Δεν είπα ότι κάθε δημόσιος υπάλληλος , είναι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Η πλειοψηφία τους , παραδοσιακά ήταν ΠΑΣΟΚ. Μέχρι το 1993.
Μετά αυτό άλλαξε. Η ΝΔ  , απέκτησε κι αυτή ΠΑΣΟΚική νοοτροπία.
Ίσως επειδή την τριετία Μητσοτάκη, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα έβαλε με τα χειρότερα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του Δημοσίου , τους Σταμουλοκολλάδες ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

Πέρασε τότε στη ΝΔ το μήνυμα, ότι χωρίς κρατισμό ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Οπότε κατά τη διακυβέρνησή τους το 2004-2009 , έγιναν ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Τελευταία όμως, μεγάλο ποσοστό των Δημοσίων Υπαλλήλων ΠΗΓΕ ΣΥΡΙΖΑ.
Σαφώς όχι όλοι, αλλά μεγάλο ποσοστό.Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι.

Πέρα από όλα αυτά, είναι αυτονόητο , ότι κανείς δεν αναφέρεται σε μηδενικό δημόσιο.
Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει δημόσιο. ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ.

Και επί Χούντας , ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΕΗ , ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Αυτό που χρειαζόταν όμως, για το οποίο κανείς δεν λέει ότι πρέπει να πάψει να υπάρχει.

Σώματα Ασφαλείας, Στρατός, Δημόσια Υγεία, Εκπαίδευση και κάποιες άλλες απαραίτηες υπηρεσίες.

Αυτό όμως, δεν έχει σχέση με τις 33.000ΜΚΟ που έχει η Ελλάδα σήμερα ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟ. Αυτό δεν έχει σχέση με τις 16.000 Δημοτικούς Υπαλλήλους που έχει ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης (σίγουρα περισσότερους από τους αντίστοιχους του δήμου του ... Τόκυο και της ΝΥ).

Αυτό δεν έχει σχέση με το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου, στο οποίο διάφοροι χασικλήδες τα παίρνουν χοντρά για να κινηματογραφούν ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Αυτό δεν έχει σχέση , με το ότι χρειάζεται δημόσια υπηρεσία , για να μεσολαβεί μεταξύ πολίτη και άλλων ... δημοσίων υπηρεσιών για να του βγάλει τα άχρηστα πιστοποιητικά ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Αυτό δεν έχει σχέση με το Liar Jet που νοικιάζει ο Φωτόπουλος , για να πηγαίνουν οι συνδικαλιστάδες της ΔΕΗ κάθε χρόνο στη ΔΕΘ.
(Φοβερή έκθεση , έχουν περίπτερα όλα τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ).

Οι επιπλέον θέσεις στο Δημόσιο που δημιουργήθηκαν μετά το 1974, πρέπει να καταργηθούν.
Το 1974 η Ελλάδα είχε άψογο Δημόσιο. Μετά , έγινε μία μαύρη τρύπα, που δημιουργεί κάθε χρόνο ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ και σταματά κάθε παραγωγική δύναμη.

Τέλος, όπως και να το κάνουμε, τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Αυτοί έκλεισαν , έγιναν άνεργοι , έκαναν παύση εργασιών.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ , ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ από το Δημόσιο , που να παραιτήθηκε
για να πάει να ... κονομήσει χοντρά στον ιδιωτικό τομέα.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΑ 30% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Και δείχνει άγνοια της κατάστασης.
Κάτι που μόνο κρατικοδίαιτος μπορεί να κάνει
ζώντας μακριά από την πραγματικότητα όλων των άλλων.

[size=14pt]ΈΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:[/size]

Θα θυσιάσουν οι πολιτικοί τους πάντες, προκειμένου να μη θίξουν το δημόσιο.
Θα διαλύσουν τελείως τον ιδιωτικό τομέα. Τουρισμό , επιχειρήσεις, μαγαζιά, επαγγελματίες.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Δεν θα απολυθεί κανείς.
Απλά θα πάμε σε εθνικό νόμισμα.
Οι μισθοί του δημοσίου θα μετατραπούν στο εθνικό νόμισμα τη μέρα αλλαγής νομίσματος.
Οι υποτιμήσεις όμως, θα γίνονται κάθε ... λεπτό.
Και φυσικά οι μισθοί στη δημόσιο δεν θα αναπροσαρμόζονται
ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.

Οπότε σε λίγους μήνες από την έλευση εθνικού νομίσματος
ο μισθός του δημοσίου θα είναι 20 κιλά ψωμί και 10 λίτρα γάλα.

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Agent.n

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παρατηρησα στο σουπερ μαρκετ ελομας,δεν αυξηθηκαν οι τιμες

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Αγκίστρι 21 Ευρώ το μικρό αντιηλιακό μάρκα με έκαψες, 60 λεπτά το αβγό της χρυσής κότας πούτσα+ξύλο στους βλαχονησιώτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom