HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
εχει ψωμι για αρχη τουλαχιστον.... σημερα στις 22.30 το πρωτο επεισοδιο στον ΣΚΑ'Ι'.... μαζευομαστε στο παρον νημα για σκουπιδιασμα
Άλλη πουστρα η βλαχαεχει ψωμι για αρχη τουλαχιστον.... σημερα στις 22.30 το πρωτο επεισοδιο στον ΣΚΑ'Ι'.... μαζευομαστε στο παρον νημα για σκουπιδιασμα
Άλλη πουστρα η βλαχα
Άλλη πουστρα η βλαχα
Άλλη πουστρα η βλαχα
Ρίξτε και κανένα χέσιμο ρε σεις.
Εδώ και ενάμιση χρόνο προσπαθεί το κορίτσι να ξανά προβληθεί. Και οι τοξικοί να το μοστραρουν το πουτανακι.Οι βυζοι της Καλομοίρας θα είναι όλα τα λεφτά σε αυτό το παιχνίδι
Μη βριζεις μαν ηρεμαΕδώ και ενάμιση χρόνο προσπαθεί το κορίτσι να ξανά προβληθεί. Και οι τοξικοί να το μοστραρουν το πουτανακι.
Παρασύρθηκα.Μη βριζεις μαν ηρεμα
Μη βριζεις μαν ηρεμα
Αξιότιμα μέλη του σαητ. Το είδατε και μόνοι σας, ΕΧΕΙ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ pm.Δεν εχω σχεση με τον κυριο.
Εγω μοιραζω ποιοτητα.
Σου εχει διαβρωσει τον χαρακτηρα η συμμετοχη στο γαυρονημα...λυπαμαι.Αξιότιμα μέλη του σαητ. Το είδατε και μόνοι σας, ΕΧΕΙ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ pm.
To κυριος ειναι λογος για αναφοραΔεν εχω σχεση με τον κυριο.
Εγω μοιραζω ποιοτητα.
Έλα μαν χάθηκες,τι τσιμπησεςΤί μαλακια είναι αυτή πάλι
Μη βριζεις βρε μλκ λεμεΓιατί ρε μουνί;
Οι άνθρωποι στην εποχή μας δεν έχουν το ψυχικό σθένος να κλείσουν την τηλεόραση και περιμένεις να αντέξουν την καθημερινοτητα η να παλέψουν για το ο,τιδηποτε στην ζωή τους;οσοι βλεπετε σουρβαιβορ (και λοιπες αρχιδιες) και καθεστε και συζητατε ή ακομα χειροτερα "τσακωνεστε" για αυτο, ειλικρινα δηλαδη, δεν ντρεπεστε ρε μλκες; Ακομη και ο πατος εχει ενα οριο, εσεις εχετε βγαλει φτυαρι και σκαβετε τον πατο να βρειτε πετρελαιο
Θα κάνει να ξεχαστεί η Μπακοδήμου...Οι βυζοι της Καλομοίρας θα είναι όλα τα λεφτά σε αυτό το παιχνίδι