Νέα

I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα το δεις κομπλεξικέ Συριζαίε;

• Ναι

• Όχι

• Ίσως

• Ποτέ

• Επισκέπτες γαμιέστε

• Τα βυζιά της Μπακοδήμου

• Βλέπω μόνο το κανάλι της Αυγής

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Δεν με εντυπωσιάζει απο τα τρέιλερ. Θα προτιμούσα ένα πρόγραμμα σαν το american gladiators. Πόσο μάλλον το ninja warrior που ολο ακούγεται οτι θα το δούμε και ποτέ δεν το βλέπουμε εδώ

Καλά βρε τύπε.

Ποιος Έλληνας θα παίξει στο ninja warrior?

Εκτός και εάν εσυ θες να δεις κωμωδία.

Πονηρό το σχέδιο σου.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Άσχετο αλλά κανένα sex tape με διάσημη έχουμε καιρό να δούμε - με ΣΥΡΙΖΑ κάθε μήνα βλέπαμε - είπαμε να μπούμε σε τάξη αλλά όχι και έτσι :grin:

Το καλύτερο είναι celebrity reality με sex.

Βανδή - Μπισμπίκης

Ρουβάς - με την πως τη λένε

Σάκης - Μαριαλένα

Σερίφης - Στικούδη

Μαρτίκας - Ασημακό … εεεε Βρισηίδα

Σαμαράς - Κοκλώ

Της ιερόδουλης θα γίνει.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Σε πόσα χρόνια πιστεύετε θα έρθουν στην Ελλάδα κάτι σόου, που είναι σαν το ραντεβού στα τυφλά, αλλά οι υποψήφιοι κ οι υποψήφιες ξεβρακωνονται κ η παίκτρια ή ο παίκτης αντίστοιχα, διαλέγει ανάλογα βυζιά πούτσους μουνια κλπ;

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.912
Πόντοι
3.446
Καλά βρε τύπε.

Ποιος Έλληνας θα παίξει στο ninja warrior?

Εκτός και εάν εσυ θες να δεις κωμωδία.

Πονηρό το σχέδιο σου.
Βασικά θέλω να δω κάτι διαφορετικό επιτέλους στην ελληνική τηλεόραση . Ως ποτε θα βλεπουμε xfactor, voice, survivor, big brother , deal, τροχό , παζάρι κλπ.;
Οκ σίγουρα θα γελάσουμε και ολας αλλά θα βρεθούν και κάποιοι καλοί που θα τα καταφέρουν μεχρι το τελος. Εμενα με κρατάει ως θεατή πάντως, εχω δει απειρα τέτοια στο ιντερνετ.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.912
Πόντοι
3.446
Σε πόσα χρόνια πιστεύετε θα έρθουν στην Ελλάδα κάτι σόου, που είναι σαν το ραντεβού στα τυφλά, αλλά οι υποψήφιοι κ οι υποψήφιες ξεβρακωνονται κ η παίκτρια ή ο παίκτης αντίστοιχα, διαλέγει ανάλογα βυζιά πούτσους μουνια κλπ;
Μαλλον δεν θα ζούμε φίλε μου.. Ισως το προλάβουν τα δισέγγονα μας..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
οσοι βλεπετε σουρβαιβορ (και λοιπες αρχιδιες) και καθεστε και συζητατε ή ακομα χειροτερα "τσακωνεστε" για αυτο, ειλικρινα δηλαδη, δεν ντρεπεστε ρε μλκες; Ακομη και ο πατος εχει ενα οριο, εσεις εχετε βγαλει φτυαρι και σκαβετε τον πατο να βρειτε πετρελαιο
Προς εκτονωση και χαλαρωση φιλε μου. Μην εισαι τοσο αυστηρος. Δεν μπορουμε να βλεπουμε ολη μερα CNN και national geographic για την αναπαραγωγη του μυρμηγκοφαγου, ή ποιητικές συναντησεις

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Προς εκτονωση και χαλαρωση φιλε μου. Μην εισαι τοσο αυστηρος. Δεν μπορουμε να βλεπουμε ολη μερα CNN και national geographic για την αναπαραγωγη του μυρμηγκοφαγου, ή ποιητικές συναντησεις

Στον ελεύθερο χρόνο μας βλέπουμε τις εκπομπές του capital.gr και ακούμε τις ομιλίες του Biden.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Βασικά θέλω να δω κάτι διαφορετικό επιτέλους στην ελληνική τηλεόραση . Ως ποτε θα βλεπουμε xfactor, voice, survivor, big brother , deal, τροχό , παζάρι κλπ.;
Οκ σίγουρα θα γελάσουμε και ολας αλλά θα βρεθούν και κάποιοι καλοί που θα τα καταφέρουν μεχρι το τελος. Εμενα με κρατάει ως θεατή πάντως, εχω δει απειρα τέτοια στο ιντερνετ.

Τώρα το είδα και όντως δείχνει καλό.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Δεν με εντυπωσιάζει απο τα τρέιλερ. Θα προτιμούσα ένα πρόγραμμα σαν το american gladiators. Πόσο μάλλον το ninja warrior που ολο ακούγεται οτι θα το δούμε και ποτέ δεν το βλέπουμε εδώ

μεση ελληνιδα
fat-woman-wipeout-fall.gif

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.422
Πόντοι
456
Να και ένας που παραδέχεται ότι είναι κομπλεξικό συριζώο.

Εύγε @Νίο μου.

ολα τα αριστερα και κουμουνιστικα πολιτικα κομματα μας αρεσουν

τους δεξιους και τους φασιστες δεν γουσταρουμε

νηματοθετη γαμιεσαι !

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
ολα τα αριστερα και κουμουνιστικα πολιτικα κομματα μας αρεσουν

τους δεξιους και τους φασιστες δεν γουσταρουμε

νηματοθετη γαμιεσαι !

Εσείς γαμιεστε από κάθε τρύπα που έχετε.

Ξεφτίλες.
Εσείς πουλήσατε τη Μακεδονία.

Ντροπή της Ελλάδας.

ΣΥΡΙΖΩΑ.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.912
Πόντοι
3.446
Τώρα το είδα και όντως δείχνει καλό.
Ειχε ακουστεί θα το πάρει ο αντ1 αλλά απο το 2018 μεχρι σημερα το σκέφτεται. Βλέπεις ηταν πολύ καλυτερο το game of love που εβγαλε..:2funny: Τελευταία ακουσα το σταρ. Για να δούμε..

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Ειχε ακουστεί θα το πάρει ο αντ1 αλλά απο το 2018 μεχρι σημερα το σκέφτεται. Βλέπεις ηταν πολύ καλυτερο το game of love που εβγαλε..:2funny: Τελευταία ακουσα το σταρ. Για να δούμε..

Και ο ant1 ξεκινάει ένα καλό αρχές Ιουνίου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
Δεν μου γεμίζει το μάτι το τρέιλερ πάντως, σε στυλ σαρβάιβορ/παρόμοια παιχνίδια, μου φάνηκε.. (και όλα τα κατινίστικα κουτσομπολιά και τσακωμούς, λες και δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, να βλέπουμε τους μαλάκες να κοκορομαχούν)
Από την άλλη, δεν γουστάρω τους σελέμπριτις και όλα τα ψώνια.

Ας περιμένω όμως, καμιά φορά δεν ξέρεις, μπορεί να παρεξήγησα...

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
οσοι βλεπετε σουρβαιβορ (και λοιπες αρχιδιες) και καθεστε και συζητατε ή ακομα χειροτερα "τσακωνεστε" για αυτο, ειλικρινα δηλαδη, δεν ντρεπεστε ρε μλκες; Ακομη και ο πατος εχει ενα οριο, εσεις εχετε βγαλει φτυαρι και σκαβετε τον πατο να βρειτε πετρελαιο
Οπα ρε υπερμαγκα εσύ τι βλέπεις? Γκόκου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom