Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.630
- Πόντοι
- 1.046
Ωραία αλλά εγώ ακόμα περιμένω κώλο και χωρίς censoring
μα ακριβώς επειδή είναι καριολάκι δεν το πετάει...ξέρει τι κάνει
Στο discord εχουν ανεβασει nudes αλλά είναι premium. Αν έχει καποιος ας τις ανεβασει
Ρε σαντμαν είσαι εντελώς παπάρας?Σε άλλες χώρες 35αρα θεωρείται ήδη γριά,αλλά στο Πυρφοριστάν μέχρι τα 50 είναι ακόμη μπεμπέκα
ειναι γνωστο τυπε οτι τα μέλη εδω μέσα ειναι τρομερα επιλεκτικά ..Διαβαζω γνωμες εδω και πραγματικα εχει χαθει το μετρο ρε παιδες.Γνωμες ακραιες και απ την μια και απ την αλλη πλευρα...Απ την μια διαβαζω οτι ειναι το τοπ ελληνικο μουνι αυτη τη στιγμη και απ την αλλη οτι στα 35 της γερασε...Δεν ισχυει ουτε το ενα ουτε το αλλο.Λιγο μετρο ρε...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει,παραειναι ξυλαγγουρο (με ανυπαρκτο βυζι) για τα γουστα μου,αλλα τα γουστα ως γνωστον ειναι υποκειμενικα...Οποτε περι ορεξεως...
περα απτην πλακα, ρε φιλε αν ηταν να ξεροσταλιαζουμε για μια γκομενα 5-6/10 που μοιαζει με τη γειτονισσα μας (δεν το λεω για την ηλιανα αυτο, παροτι δεν ειναι πανω απο 7/10 η τυπισσα), δεν θα ειμασταν εδω μεσα. Το οτι μπινελικωνουμε (εγω και πολλοι) πολλες διασημες, δεν σημαινει οτι δεν τις γαμαγαμε.ειναι γνωστο τυπε οτι τα μέλη εδω μέσα ειναι τρομερα επιλεκτικά ..
Είναι λυπηρό να σκεφτείς πως μπορεί να είναι κάποιος και να κρίνει την Ηλιαναρα ρε. Μουνι που δεν έχει έρθει κοντά του χωρίς πληρωμη ούτε σε απόσταση 100 μέτρων . Δύο μέτρα ποδαρες και χαμογέλαρα να ξυπνάς δίπλα της να σου φτιάχνει η μέρα. Και λέει γέρασε, εντομεταξυ ο τύπος παίζει να ναι μπάρμπας άνω των 50 χαχαχαχαχχα
Μόνο που έκατσε στον καγκουρα κακοτεχνη που είναι πρότυπο για χιλιάδες ανεγκεφαλα καγκουροειδη είναι απλά χαμηλού επιπέδου....Χαμογελάρα λέει
Σιγά το άλιεν να πούμε.Άβαφη θα τρομάζεις που τη βλέπεις
Άσε που μόνο στις φωτογραφίες γελάει,μια ψωνισμένη ξινομούνα είναι που γουστάρει ουρακοτάγκους.Κι εσύ ονειρέψου ότι σου γελάει το πρωί
Μόνο που έκατσε στον καγκουρα κακοτεχνη που είναι πρότυπο για χιλιάδες ανεγκεφαλα καγκουροειδη είναι απλά χαμηλού επιπέδου....