Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 902
- Πόντοι
- 86
Έδειξε καθόλου πάτο?
Αχ...κορμάρα...Εξώφυλλο στον πορνόγερο!!
το μελος baros τυπε , στειλτου πμέχει κανένας τις φωτογραφίες από το nitro να τις ανεβάσει ή να τις στείλει σε pm?
Και το βίντεο να ζητήσει τυπετο μελος baros τυπε , στειλτου πμ
Εμένα μου το έστειλε ο troumpakis.το μελος baros τυπε , στειλτου πμ
Αυτό να λέγεταιτουλάχιστον παραδέχεται ότι θέλει γαμήσι,όχι σαν κάτι άλλες
δεν θα το μάθουμε ποτέΑυτό να λέγεται
Και πρέπει να τα δίνει όλα...
Αν κρίνουμε από αυτά που είπε, θέλει κάποιον επιβήτορα να της δίνει το κωλάντερο στο χέρι!!!Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το σεξ παίζει βασικό ρόλο στην ηλικία μου»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει στο νέο τεύχος του Nitro για όλα αυτά που θέλει να έχει ο άντρας με τον οποίο είναι μαζί.nitro.gr
Π.Κ: Το σεξουαλικό πόσο ρόλο παίζει κατά τη γνώμη σου;Αν κρίνουμε από αυτά που είπε, θέλει κάποιον επιβήτορα να της δίνει το κωλάντερο στο χέρι!!!Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το σεξ παίζει βασικό ρόλο στην ηλικία μου»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει στο νέο τεύχος του Nitro για όλα αυτά που θέλει να έχει ο άντρας με τον οποίο είναι μαζί.nitro.gr
Δυστυχώς...δεν θα το μάθουμε ποτέ
Π.Κ: Το σεξουαλικό πόσο ρόλο παίζει κατά τη γνώμη σου;
ΗΛ. Π: Βασικό. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου, δε γίνεται να μην παίξει.
Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!
Δεν άντεξα να διαβάσω παρακάτω, γαμώ τις φαντασμένες ελλεηνίδες και τα ράφια τους μέσα