Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Μις Ελλάς 2011)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 763
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.817
Πόντοι
2.846
Εξώφυλλο στον πορνόγερο!!
278933870_381606410641247_2259746099102033117_n.jpg
Αχ...κορμάρα...
:erection:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Οι πιτσιρικάδες να φεύγουνε.

Φρεσκαδούρα ...

Φουσκοθαλασσιά ..

ΥΓ
Κι όσο σκέφτομαι ότι είχανε με την άλλη 5€ και δεν μπορούσανε να πάρουνε πίτσα ..

Νάρθω, να σας κεράσω πίτσα, να σας χαϊδέψω και τα ποδaράκια κι ότι άλλο προκύψει, free of charge

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: saeh12

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
2.884
Πόντοι
726
έχει κανένας τις φωτογραφίες από το nitro να τις ανεβάσει ή να τις στείλει σε pm?

Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.642
Πόντοι
1.046
Αν κρίνουμε από αυτά που είπε, θέλει κάποιον επιβήτορα να της δίνει το κωλάντερο στο χέρι!!!

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.246
Πόντοι
1.046
Αφού στη συνέντευξη λέει ότι κανένας δεν της είπε το πρωί ότι το σεξ ήταν σούπα. Οπότε πρέπει να τους κάνει τρελά κόλπα για να την ξεσκίσουν άγρια. Βέβαια κρατάω και μια πισινή γιατί οι άντρες είμαστε και λίγο μουνοδουλοι και κάποιοι να μην έχουν το θάρρος να της το πούνε.

Συνημμένα

• IMG_20220427_195802.jpg
    IMG_20220427_195802.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 171

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.449
Πόντοι
3.656
Αν κρίνουμε από αυτά που είπε, θέλει κάποιον επιβήτορα να της δίνει το κωλάντερο στο χέρι!!!

Π.Κ: Το σεξουαλικό πόσο ρόλο παίζει κατά τη γνώμη σου;

ΗΛ. Π: Βασικό. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου, δε γίνεται να μην παίξει.

35αρα μπεμπέκα :confused:

saganaki7

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2017
Like
371
Πόντοι
21
Έχουμε τις υπόλοιπες φώτο της καύλας από το ΝΙΤΡΟ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!

Δεν άντεξα να διαβάσω παρακάτω, γαμώ τις φαντασμένες ελλεηνίδες και τα ράφια τους μέσα

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.353
Πόντοι
201

Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!Χα!Xα!

Δεν άντεξα να διαβάσω παρακάτω, γαμώ τις φαντασμένες ελλεηνίδες και τα ράφια τους μέσα

Το βασικό πρόβλημα δεν είναι οι απαντήσεις που δίνει η κάθε ερωτώμενη μπαζόλα σε αυτές τις γραφικές και οριακά χυδαίες για έντυπο ερωτήσεις, αλλά το γεγονός ότι δεν λέει να εξαφανιστεί από προσώπου γης αυτό το έντυπο (και ο αμετανόητος – πορνόγερος πλέον – εμπνευστής του) που συνεχίζει να προπαγανδίζει το οικονομικά και ηθικά πτωχευμένο σύστημα αξιών που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom