kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 517
- Πόντοι
- 21
Να ξέρεις ότι είναι πολύ πετυχημένο μοντέλο και πληρώνεται καλάΉ από κανα φίλο του Κούλη που την πληρώνει με δημόσιο χρήμα
Να ξέρεις ότι είναι πολύ πετυχημένο μοντέλο και πληρώνεται καλάΉ από κανα φίλο του Κούλη που την πληρώνει με δημόσιο χρήμα
τι μυτογκα ειναι αυτη....Ποιος τυχερος σε γευεται μωρη Ηλιανα
Πέστα ρε μεγάλε με το σκιάχτροτι μυτογκα ειναι αυτη....
κι εχει κανει και πλαστικη στη μυτη....Πέστα ρε μεγάλε με το σκιάχτρο
ακομα καλυτεραΕν τω μεταξύ δεν είναι και μπεμπέκα,34 είναι
Πέστα ρε μεγάλε με το
Στο αντικείμενο της είναι απ τις καλύτερες. Μοντέλοκι εχει κανει και πλαστικη στη μυτη....
δυνατο φετιχτι μυτογκα ειναι αυτη....
χωρις πλαστικη, ουτε για σαντουιτς στο μοναστηρακι δεν εκανεΣτο αντικείμενο της είναι απ τις καλύτερες. Μοντέλο
Όλες κάτι φτιάχνουν, δεν είναι η πρώτη που το κάνει. Το κορίτσι έχει στυλ και γράφει στο φακόχωρις πλαστικη, ουτε για σαντουιτς στο μοναστηρακι δεν εκανε
Στις αρχές όταν ξεκίνησε. Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο σταδιακά διορθώνεις ατέλειες. Είναι ψηλή και αδύνατη, αυτό που ψάχνει ο κλάδος της μόδας
σα τραβελι ηταν
Δεν σου λέει τόση ώρα ότι είναι κοντή ή χοντρή... ή ότι δεν κάνει για μοντέλο.... εννοεί ότι είναι εντελώς αντισεξουαλικη και ξενερωτη και δεν κάνει για σεξΣτις αρχές όταν ξεκίνησε. Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο σταδιακά διορθώνεις ατέλειες. Είναι ψηλή και αδύνατη, αυτό που ψάχνει ο κλάδος της μόδας
τελος παντων ρε φιλε, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..αν εσενα σου κανει, εμενα μου περισσευει...Στις αρχές όταν ξεκίνησε. Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο σταδιακά διορθώνεις ατέλειες. Είναι ψηλή και αδύνατη, αυτό που ψάχνει ο κλάδος της μόδας
Τι ειναι τουτο ρε σαν την μαγισσα Φουρκα η μυτονγκα,εχει πεσει πλαστικη με το κιλο
σα τραβελι ηταν..
σα κλαμενο τραβελομουνο
κλαιω με τη ΦουρκαΤι ειναι τουτο ρε σαν την μαγισσα Φουρκα η μυτονγκα,εχει πεσει πλαστικη με το κιλο
Πέρα απο την Φουρκα την τυπισσα την γαμουσε ο γυφταρμας ο τραπερ μιλαμε για γουστο επιπεδο πατουκλαιω με τη Φουρκα
μα αυτο ειναι το φοβερο, οτι οσες πλαστικες κι αν κανουν, οσο μουναρες και να γινουν ( λεμε τωρα ), παντα θα κουβαλανε τον παλιο τους εαυτο κι οι επιλογες τους θα γινονται συμφωνα με την παλια τους ασχημια και τα κομπλεξ τους....ΤΙ ΕΙΠΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣΠέρα απο την Φουρκα την τυπισσα την γαμουσε ο γυφταρμας ο τραπερ μιλαμε για γουστο επιπεδο πατου
Όπως το λες φίλε μου, γούστα είναι αυτάτελος παντων ρε φιλε, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..αν εσενα σου κανει, εμενα μου περισσευει...
καθενας με τις καυλες του..
εγω γυμνη να την εβλεπα μπροστα μου και να μου ελεγε γαμα με, δεν εμπαινα