είναι σαν το ανέκδοτο.
είναι 2 φίλοι και συζητάνε.
λέει ο ένας στον άλλον, "φίλε, σήμερα θέλω να πάω σε μια πουτάνα και να μου κάνει μια πίπα σπέσιαλ".
"εντάξει", του λέει ο άλλος, "θα σε στείλω εγώ σε μια δικιά μου", και του λέει που να πάει.
μπαίνει στο μπουρδέλο και συναντάει μια πολύ όμορφη κοπέλα και της λέει ότι θέλει μόνο πίπα, αλλά να είναι σπέσιαλ. τον βάζει στο δωμάτιο, λοιπόν, και του αλλάζει τα φώτα(μαζί με τα ντουί).
όταν βγαίνουν από το δωμάτιο της λέει, "ήσουν άψογη στην πίπα".
γυρνάει αυτή τότε και του λέει, "το βλέπεις αυτή τη μεζονέτα απέναντι; με αυτή την πίπα την έχτισα".
περνάνε οι μέρες, πάλι συζητούσαν οι 2 φίλοι και λέει πάλι ο ίδιος στον άλλο, "φίλε, σήμερα θέλω να γαμήσω κώλο, έχεις καμιά καλή σαν την άλλη που με έστειλες;" και του λέει ο φίλος του να πάει στην ίδια.
μπαίνει μέσα, γαμάει την σούφρα της και όταν βγαίνουν από το δωμάτιο της λέει πόσο ωραία πέρασε και πόσο ωραίο γκρόβερ έχει.
γυρνάει αυτή και του λέει, "το βλέπεις αυτό το πανάκριβο αυτοκίνητο απ' έξω; με αυτόν τον κώλο το αγόρασα."
μετά από κάτι μέρες ήθελε να γαμήσει και μουνί και λέει , αφού έκανε η ιδια τόσο καλή πίπα και είχε τόσο καλό κώλο, ας πάει να γαμήσει και μουνί μιας και το λαχταρούσε.
μπαίνει μέσα στο σπιτάκι και της λέει ότι θέλει να γαμήσει μουνί αυτή τη φορά.
πάει αυτή στο παράθυρο και του λέει, "τη βλέπεις αυτή την πολυκατοικία; άμα είχα μουνί θα ήταν δικιά μου"