tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.447
- Πόντοι
- 6.056
Το ανέκδοτο με το σε πήρα, αλλά ήσουν στην κούβα ... το ξέρεις , έτσι ;γιατι μπηκες τοσο αργα , που ησουν ;; δεν πιστευω να δουλευεις
Το ανέκδοτο με το σε πήρα, αλλά ήσουν στην κούβα ... το ξέρεις , έτσι ;γιατι μπηκες τοσο αργα , που ησουν ;; δεν πιστευω να δουλευεις
Φίλε γελάω με το "παραγράφηκε" ...Εχω ενα σπιτι σε ενα κωλοχωρι, ψιλο χαλια κατασταση αλλα κατοικισημο. Ετσι το θυμαμαι πριν 16 χρονια που το επισκευτηκα. Το 2009 μας κοψαν το ρευμα γιατι δεν το πληρωναμε και πηραν και το ρολοι. Το χρεος ηταν κανα 400ρι.
Φετος που θα κατεβω Ελλαδα μετα απο σχεδον 4 χρονια λεω να του βαλω ρευμα για να αραξω εκει γιατι το σπιτι που εχω στην Κορινθο το εχω νοικιασει.
Ερωτηση 1η. Ποσο καιρο θα κανουν να το συνδεσουν ? Ηδη κανω καποιες ενεργειες απο τη Γερμανια που ειμαι.
2η. Το χρεος θα υπαρχει ακομα ή παιζει να παραγραφηκε ?
3η. Μπορω να κανω συνδεση μονο για 2 μηνες και μετα κοψιμο ? Σε αυτη την περιπτωση σε τι χρωμα παω ?
ολη μερα εδω ειμαι αλλα ειναι πολυ ειρηνικά τα πραματα και βαριεμαι...γιατι μπηκες τοσο αργα , που ησουν ;; δεν πιστευω να δουλευεις
δεν υπαρχει περιπτωση ε ? Αν παω σε αλλο παροχο κανω δουλεια ?Φίλε γελάω με το "παραγράφηκε" ...
Δεν χρωστάει στην ΔΕΔΔΗΕ αλλα στον παροχο, αρα θα τον συνδέσουν κανονικά στον νεο παροχο, απλως καποια στιγμη το χρεος θα παει στην εφορια... με λιγα λογια αργα η γρήγορα θα τα πληρώσεις... Το καλύτερο που εχει να κανει ειναι ενα διακανονισμό και να τα πληρώσει σε δόσεις.Την επανασύνδεση θα την κάνει η ΔΕΔΔΗΕ! Αυτή ωστόσο πέρνει σήμα απο τις εταιρείες και τις ιδιωτικές! Οπότε λογικά θα σου ζητήσουν τα χρεωστούμενα!
Και γιατι δεν το εχουν στειλει ακομα στην εφορια ? Μια κληση του 2012 που δεν την ειχα πληρωσει οντως την εστειλαν στην εφορια μετα απο 3 ή 4 χρονια νομιζω. Το χρεος απο το 2009 ομως οχι. Για αυτο ρωτησα μηπως παραγραφονται μετα απο καποια χρονια.Δεν χρωστάει στην ΔΕΔΔΗΕ αλλα στον παροχο, αρα θα τον συνδέσουν κανονικά στον νεο παροχο, απλως καποια στιγμη το χρεος θα παει στην εφορια... με λιγα λογια αργα η γρήγορα θα τα πληρώσεις... Το καλύτερο που εχει να κανει ειναι ενα διακανονισμό και να τα πληρώσει σε δόσεις.
Νομιζω πρωτα πρεπει να βγει διαταγή πληρωμής και μετα πανε στην εφορία.Και γιατι δεν το εχουν στειλει ακομα στην εφορια ? Μια κληση του 2012 που δεν την ειχα πληρωσει οντως την εστειλαν στην εφορια μετα απο 3 ή 4 χρονια νομιζω. Το χρεος απο το 2009 ομως οχι. Για αυτο ρωτησα μηπως παραγραφονται μετα απο καποια χρονια.
ΚαλημεραΕχω ενα σπιτι σε ενα κωλοχωρι, ψιλο χαλια κατασταση αλλα κατοικισημο. Ετσι το θυμαμαι πριν 16 χρονια που το επισκευτηκα. Το 2009 μας κοψαν το ρευμα γιατι δεν το πληρωναμε και πηραν και το ρολοι. Το χρεος ηταν κανα 400ρι.
Φετος που θα κατεβω Ελλαδα μετα απο σχεδον 4 χρονια λεω να του βαλω ρευμα για να αραξω εκει γιατι το σπιτι που εχω στην Κορινθο το εχω νοικιασει.
Ερωτηση 1η. Ποσο καιρο θα κανουν να το συνδεσουν ? Ηδη κανω καποιες ενεργειες απο τη Γερμανια που ειμαι.
3η. Μπορω να κανω συνδεση μονο για 2 μηνες και μετα κοψιμο ? Σε αυτη την περιπτωση σε τι χρωμα παω ?
Αν το χρέος ήταν σε διαφορετικό ΑΦΜ, δε μπορούν να σε υποχρεώσουν να το πληρώσεις. Γιατί εσύ ζητάς εγκατάσταση μετρητή εκ νέου. Και νέα παροχή. Το θέμα είναι πως πρέπει να αποδείξεις ότι το ακίνητο είναι νόμιμα δικό σου και όχι του προηγούμενου ιδιοκτήτη που έχει το χρέος. Υποθέτω οι γονείς σου.Εχω ενα σπιτι σε ενα κωλοχωρι, ψιλο χαλια κατασταση αλλα κατοικισημο. Ετσι το θυμαμαι πριν 16 χρονια που το επισκευτηκα. Το 2009 μας κοψαν το ρευμα γιατι δεν το πληρωναμε και πηραν και το ρολοι. Το χρεος ηταν κανα 400ρι.
Κωλοχωρι Οταν λες,πόσο μακρυά από ΔΕΔΗΕ ;Εχω ενα σπιτι σε ενα κωλοχωρι, ψιλο χαλια κατασταση αλλα κατοικισημο. Ετσι το θυμαμαι πριν 16 χρονια που το επισκευτηκα. Το 2009 μας κοψαν το ρευμα γιατι δεν το πληρωναμε και πηραν και το ρολοι. Το χρεος ηταν κανα 400ρι.