PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 446
ναι και εγω ετσι το εκανα
Αν έχεις 5' , στείλε μου σε παρακαλώ σε προσωπικό μήνυμα την διαδρομή του πως το κάνω δηλαδή!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά...
ναι και εγω ετσι το εκανα
Λες να ενδιαφέρει αυτός τους ντόπιους Μυτιληναίους, Περιστέρηδες κλπ?Απο τι ξερω το ρευμα στην Κυπρο ειναι πανάκριβο, δεν θα δει μείωση στην τιμη ο Κύπριος αν συνδεθεί με Ελλαδα-Ισραηλ;
σου εστειλαΑν έχεις 5' , στείλε μου σε παρακαλώ σε προσωπικό μήνυμα την διαδρομή του πως το κάνω δηλαδή!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά...
για αυτο το 41 εγινε 28 και το χειροτερο;Είμαστε πολύ πρόβατα που αποδεχόμαστε όλες αυτές τις παπαριές και τις έξτρα χρεώσεις που κοτσάρουν στους λογαριασμούς του ρεύματος. Δημοτικά τέλη, και εισφορές και διάφορα άλλα πανωπροίκια, κι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα.
Τώρα που ιδιωτικοποιούν τα πάντα, κοιτάνε να το πάνε σε άλλο επίπεδο.
δεν πειραζει σε εχασε ο κουλης αλλα εσυ ξαναβρηκες το μοναδικο σου φιλο....για αυτο το 41 εγινε 28 και το χειροτερο;
ΜΕ ΕΧΑΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ισως για παντα
αν στειλει εμβασμα ναιδεν πειραζει σε εχασε ο κουλης αλλα εσυ ξαναβρηκες το μοναδικο σου φιλο....
τραβα παρτο μια πορτα ειστεαν στειλει εμβασμα ναι
Δεν καταλαβες, θα τα δώσει επιδόματα στους λίγους αντί να ανακουφίσει όλο τον κοσμοΘα φροντίσει παλι ο κυριάκος να μας ανακουφίσει, αφηστε το πανω του
Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές χονδρικής του ρεύματος
Μέσα σε μια εβδομάδα η τιμή της μεγαβατώρας αυξήθηκε 200% - Η ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας έχει κληθεί να παρουσιάσει εναλλακτικές παρέμβασης εντός των δημοσιονομικών πλαισίωνwww.protothema.gr
Αυτη η( ψευτο) αγια οικογενεια γιατι δεν ιδιωτικοποιει κ την βουλη μαζι με τους 300 κοπροβιομηχανους παρεα με ολο αυτο το σκυλολοι παρατρεχαμενων αλλα μισθωνεται απ τον κρατικο κορβανα γενεες κ γενεες σαν τα τσιμπουρια.Τώρα που ιδιωτικοποιούν τα πάντα, κοιτάνε να το πάνε σε άλλο επίπεδο.
Και θα τους τα ξαναπάρει πάλι πίσω, αφού η ακρίβεια του ρεύματος θα μετακινηθεί στο κόστος των βασικών προϊόντων κατανάλωσης.Δεν καταλαβες, θα τα δώσει επιδόματα στους λίγους αντί να ανακουφίσει όλο τον κοσμο
καλα της εκανεΝα το προσέχουν πάντως οι παντρεμένοι του μπου, μην και τους βγουν τίποτα τρελά νεύρα με την κυρά τους, όταν τους έρθει ο λογαριασμός για το ηλεκτρικό.
Αν και το συγκεκριμένο επεισόδιο από το συνδεδεμένο άρθρο έχει να κάνει περισσότερο με τις κατινιές του χωρισμού.
Έπιασε από το λαιμό και έσυρε την πρώην σύζυγό του για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό ρεύματος | Flash
Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της και εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο για να καταθέσει, φορώντας κολάρο.www.flash.gr