Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.946
- Πόντοι
- 3.656
Eκει ειχε ψωμακιδεν σου φταιω εγω που ολη μερα εισαι στο νημα με τις Αλβανιδες και εχεις χάσει τα γεγονότα
Eκει ειχε ψωμακιδεν σου φταιω εγω που ολη μερα εισαι στο νημα με τις Αλβανιδες και εχεις χάσει τα γεγονότα
διορθωσε το βαθια γιατι εχουμε μπατσο ορθογραφιας και θα σε συγχισει και θα αρχισεις τα καντηλια και ειναι κριμα γιατι εισαι ηρεμη ψυχητο νημα εδω ειναι νημα θλιψης και βαθειας περισυλλογης......δεν προσφερεται για περιγραφες απο ξερογκαζα δεξιων ,τιμιων ομως,σκληρα εργαζομενων......δειξτε λιγο σεβασμο!
Ποσες φορες θα σου θυμησω πως το σαξο στριβει μονο διπλωμενο ρε;απο περιφερειακο ρε..μια φορα ξεχαστηκα να πουμε οτι δεν στριβει σαξο ετσι και δεν θα βρισκανε ουτε τα τατουαζ μου
Δηωρθοσυ ληγω τω "συγχυσει" πατραιοτοι,μιν σαι παρουν πραιφα ι τιποη αιδοδιορθωσε το βαθια γιατι εχουμε μπατσο ορθογραφιας και θα σε συγχισει και θα αρχισεις τα καντηλια και ειναι κριμα γιατι εισαι ηρεμη ψυχη
Νομος.οταν περνας με τετοια ταχύτητα τα φανάρια δεν αφορουν εσενα αλλά τον Μπουκουρα.
με "ι" ειναι ο εκνευρισμος ρε μπαμπινιωτη...με "υ" ειναι ο μπερδεμενος...αει πιες κανα καφεΔηωρθοσυ ληγω τω "συγχυσει" πατραιοτοι,μιν σαι παρουν πραιφα ι τιποη αιδο
αυτο δεν το ηξερα.....και ανεξαντλητη πηγη γνωσης το σαη ....τι αλλο θελουμε ρε πουστη....να μην ειχε χαλασει και το καλωδιο απο ιταλια να χαμε και ρευμα .........με "ι" ειναι ο εκνευρισμος ρε μπαμπινιωτη...με "υ" ειναι ο μπερδεμενος...αει πιες κανα καφε
Μας φερνει ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ απο το ισραηλ!!!αυτο δεν το ηξερα.....και ανεξαντλητη πηγη γνωσης το σαη ....τι αλλο θελουμε ρε πουστη....να μην ειχε χαλασει και το καλωδιο απο ιταλια να χαμε και ρευμα .........
δεν έχει χαλάσει, συντήρηση του καλωδίου κάνουν στις εγκαταστάσεις του ΑΔΜΗΕ κοντά στην Άρτα.αυτο δεν το ηξερα.....και ανεξαντλητη πηγη γνωσης το σαη ....τι αλλο θελουμε ρε πουστη....να μην ειχε χαλασει και το καλωδιο απο ιταλια να χαμε και ρευμα .........
ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,μπορει κανας νερατζοκωλος να χε τιποτα γιδια για βοσκη εκει και να το εφαγαν......εχει χαλασει και το πυρηνικο εργοστασιο στη βουλγαρια.....ατυχιες μαζεμενες ρε φιλε ...δειξε κατανοηση!!δεν έχει χαλάσει, συντήρηση του καλωδίου κάνουν στις εγκαταστάσεις του ΑΔΜΗΕ κοντά στην Άρτα.
μην ακούτε μπαρούφες, κάθε χρόνο γίνεται αυτό
κανονικά όμως έπρεπε να είχαν τελειώσει οι παπάρες, Ιούλιο μήνα και κάνουν συντήρηση ακόμη
πάρα πολλές....ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,μπορει κανας νερατζοκωλος να χε τιποτα γιδια για βοσκη εκει και να το εφαγαν......εχει χαλασει και το πυρηνικο εργοστασιο στη βουλγαρια.....ατυχιες μαζεμενες ρε φιλε ...δειξε κατανοηση!!
Στο μεταξύ απο οτι κατάλαβα απο αυτά που έλεγε ένας σχετικός με το θέμα , ανεβάζουν το πράσινο γιατί αυτό έχουν οι περισσότεροι. Αν είχαν πάει οι περισσότεροι σε σταθερό έχω την απορία τι θα έκαναν.«Φωτιά» τα τιμολόγια ρεύματος - Εξοργισμένοι οι επιχειρηματίες για τις επιστροφές των επιδοτήσεων
Οι λόγοι της αύξησης των τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμαwww.newsbomb.gr
εγω πηγα κιτρινο...ελαχιστη η διαφορα....τα σταθερα τα αποσυρουν σιγα σιγα η τα ανεβαζουν αρκετα...οποιος προλαβε προλαβεΣτο μεταξύ απο οτι κατάλαβα απο αυτά που έλεγε ένας σχετικός με το θέμα , ανεβάζουν το πράσινο γιατί αυτό έχουν οι περισσότεροι. Αν είχαν πάει οι περισσότεροι σε σταθερό έχω την απορία τι θα έκαναν.
Πολύ πιθανό να έχουν τίποτα ψιλά γράμματα ώστε να μπορούν να σου κάνουν τον χρόνο 6μηνο αν χρειαστεί
Η απλά θα ανέβαζαν ακόμη περισσότερο το πράσινο και λίγο το κίτρινο και θα έβγαινε απο εκεί η χασούρα των σταθερών.
Όσο για τις επιστροφές , ας τις καλύψουν οι πάροχοι απο τα κέρδη πάλι οι μικροί πρέπει να πληρώσουν την νύφη ; Η αν όχι τουλάχιστον ας δώσουν μια μεγάλη περίοδο διακανονισμών , γιατί κάτι άκουσα για 15 μέρες προθεσμία ; Δεν φτάνει που τα θέλουν τα βιάζονται κιόλας ...
στημένο παιχνιδι ηταν κολλητε μου , οτι και χρωμα αν διάλεγες θα κατέληγες στο χρωμα της πουτσαςεγω πηγα κιτρινο...ελαχιστη η διαφορα....τα σταθερα τα αποσυρουν σιγα σιγα η τα ανεβαζουν αρκετα...οποιος προλαβε προλαβε