Εχω ενα Τεσλα ενα και εναν χρονο περιπου.
Φορτιζω σπιτι αλλα εχει και τσαμπα φορτιση στο Golden Hall 24/7, 20-30 λεπτα περιπου.
Εχω βρει και σε αλλα σημεια τσαμπα φορτιση με γρηγορο φορτιστη.
Εγγυηση μπαταριας 8 χρονια, απο σερβις πας στα 2 χρονια για ενα τσεκ αναρτησεις/φρενα. Μεχρι τωρα δεν εχει ζητησει τιποτα, σε ταξιδια Θεσσαλονικη, Γιαννενα, Πατρα, Κρητη ολα πολυ ανετα και παρα πολυ φθηνα, ακομα και σε ΣΕΑ να φορτιζεις (που πλεον εχουν ολα εναν ταχυφορτιστη και αν κατσεις για ενα φαι 30' εχεις φορτισει αρκετα για να φτασεις ανετα) η τιμη ειναι κατω απο το μισο σε σχεση με το τι θα εδινες για βενζινη.
Με λιγα λογια η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ωρα για ηλεκτρικο εχει ηδη ερθει και αξιζει 100%.
Να σημειωσω οτι εχω και αλλα δυο αυτοκινητα με κινητηρες βενζινης και σκοπευω να τα αντικαταστησω αμεσα με ηλεκτρικα.
Συγκεκριμενα για το Τεσλα να πω οτι απεχει χρονια απο οτι αλλο Mercedes, BMW, Audi, Range Rover κτλ ειχα εμπειρια, το θεωρω ανωτερο ολων τους σε πολλους τομεις, αν οχι ολους. Και αρκετα φθηνοτερο.
Επισης, αν το πουλησω τωρα πουλιεται πιο ακριβα απ οτι το πηρα.
Για τον καθενα βεβαια, οπως βολευεται. Στην Ολλανδια εχουν φορτιστες στους δρομους, εδω ουτε τα lime δεν αντεξαν, οποτε δεν ειναι για ολους, αναλογα που μενει ο καθενας και που μπορει να το εχει.