geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.918
- Πόντοι
- 6.515
Ο Πανοπουλος θα το φτιαξει?θα τσιμπησω τοτε ηλεκτρικο υελευταιας τεχνολογιας με αυτονομια 1000χλμ.
Ο Πανοπουλος θα το φτιαξει?θα τσιμπησω τοτε ηλεκτρικο υελευταιας τεχνολογιας με αυτονομια 1000χλμ.
τι πολεμο ρε τυπε που μονο για τις μπαταριες κανεις τοσο μεγαλο ζημια στο περιβαλλον,εγω το ηλεκρτικο χαμερ ζυγιζει πανω απο 4 τονους, και εσεις το παιζετε οικολογοιΜε τόσο πόλεμο στα ηλεκτρικά...είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι θα ξεβολευτούν πααρα πολύ !!
Πόλεμο; Ποιος κάνει πόλεμο;Με τόσο πόλεμο στα ηλεκτρικά...είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι θα ξεβολευτούν πααρα πολύ !!
Από όσο ξέρω, για τα υβριδικά πας και για το παραμικρό στην αντιπροσωπεία, ο κλασικός μάστορας δεν μπορεί να σε αναλάβει... Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στα ηλεκτρικά που είναι νεότερη τεχνολογίατα κλασικά συνεργεία καλωσορίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ?γνωρίζει κανείς τι άποψη έχει ο κλασιμός "μάστορας " του αυτοκινήτου στην ελλάδα ?
έχω πάει τελευταία σε 4 συνεργεία σε περιοχές της Αττικής για διάφορους λόγους. Σε συζητήσεις με τους τεχνικούς (από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο) η απάντηση είναι ΦΟΛΑ...ούτε να το σκεφτεί κανείς.τα κλασικά συνεργεία καλωσορίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ?γνωρίζει κανείς τι άποψη έχει ο κλασιμός "μάστορας " του αυτοκινήτου στην ελλάδα ?
Εντωμεταξύ η αρχή τουλάχιστον του νήματος βασίστηκε στα greek statistics του τύπου...Για να φορτισεις 30kWh σε ενα αυτοκινητο ... θα χρειαστεις περιπου 15.000€ σε μπαταριες και σιγουρα 50.000€ σε φωτοβολταικα (και κανα χωραφι 2-3 στρεματα) ...
για να καταλαβεις ποσο ακυρο ειναι αυτο που γραφεις ....
ενα οικιακο συστημα 5kW που κοστιζει 10.000€ παραγει 6.000kWh τον χρονο !!!
Δηλαδη 2.2kWH την ημερα !!!
και εσυ θελεις να φορτισεις αυτοκινητο που παιρνει 30kWh στην πιο απλη περιπτωση .... (και εχει καταναλωση περιπου 20kWh/100km)
καλη τυχη αδελφε !!!
Ελα εξυπνε Μπετοστοκε !Εντωμεταξύ η αρχή τουλάχιστον του νήματος βασίστηκε στα greek statistics του τύπου...
6000÷365
Μας κάνει 16,44 kWh
Χοντρικά 100χμλ τη μέρα σου βγάζει ένα Φ/β των 5ΚW