geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.826
- Πόντοι
- 6.515
Ο Πανοπουλος θα το φτιαξει?θα τσιμπησω τοτε ηλεκτρικο υελευταιας τεχνολογιας με αυτονομια 1000χλμ.![]()
Ο Πανοπουλος θα το φτιαξει?θα τσιμπησω τοτε ηλεκτρικο υελευταιας τεχνολογιας με αυτονομια 1000χλμ.![]()
τι πολεμο ρε τυπε που μονο για τις μπαταριες κανεις τοσο μεγαλο ζημια στο περιβαλλον,εγω το ηλεκρτικο χαμερ ζυγιζει πανω απο 4 τονους, και εσεις το παιζετε οικολογοιΜε τόσο πόλεμο στα ηλεκτρικά...είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι θα ξεβολευτούν πααρα πολύ !!
Πόλεμο; Ποιος κάνει πόλεμο;Με τόσο πόλεμο στα ηλεκτρικά...είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι θα ξεβολευτούν πααρα πολύ !!
Από όσο ξέρω, για τα υβριδικά πας και για το παραμικρό στην αντιπροσωπεία, ο κλασικός μάστορας δεν μπορεί να σε αναλάβει... Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στα ηλεκτρικά που είναι νεότερη τεχνολογίατα κλασικά συνεργεία καλωσορίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ?γνωρίζει κανείς τι άποψη έχει ο κλασιμός "μάστορας " του αυτοκινήτου στην ελλάδα ?
έχω πάει τελευταία σε 4 συνεργεία σε περιοχές της Αττικής για διάφορους λόγους. Σε συζητήσεις με τους τεχνικούς (από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο) η απάντηση είναι ΦΟΛΑ...ούτε να το σκεφτεί κανείς.τα κλασικά συνεργεία καλωσορίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ?γνωρίζει κανείς τι άποψη έχει ο κλασιμός "μάστορας " του αυτοκινήτου στην ελλάδα ?
Εντωμεταξύ η αρχή τουλάχιστον του νήματος βασίστηκε στα greek statistics του τύπου...Για να φορτισεις 30kWh σε ενα αυτοκινητο ... θα χρειαστεις περιπου 15.000€ σε μπαταριες και σιγουρα 50.000€ σε φωτοβολταικα (και κανα χωραφι 2-3 στρεματα) ...
για να καταλαβεις ποσο ακυρο ειναι αυτο που γραφεις ....
ενα οικιακο συστημα 5kW που κοστιζει 10.000€ παραγει 6.000kWh τον χρονο !!!
Δηλαδη 2.2kWH την ημερα !!!
και εσυ θελεις να φορτισεις αυτοκινητο που παιρνει 30kWh στην πιο απλη περιπτωση .... (και εχει καταναλωση περιπου 20kWh/100km)
καλη τυχη αδελφε !!!
Ελα εξυπνε Μπετοστοκε !Εντωμεταξύ η αρχή τουλάχιστον του νήματος βασίστηκε στα greek statistics του τύπου...
6000÷365
Μας κάνει 16,44 kWh
Χοντρικά 100χμλ τη μέρα σου βγάζει ένα Φ/β των 5ΚW