Διαγραμμένο μέλος 230404
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2023
- Like
- 1.268
Αγαπούλα σε αφήνω λίγο κάνω τα μποΚαυλιαρες οι Παοκτζουδες
Έλα να στο αποδείξωΕμας μας νοιαζει ο κωλος πέτρα και το ταλέντο στα χείλη
Αγαπούλα σε αφήνω λίγο κάνω τα μποΚαυλιαρες οι Παοκτζουδες
Έλα να στο αποδείξωΕμας μας νοιαζει ο κωλος πέτρα και το ταλέντο στα χείλη
Καλημέρα Κύριε Υπουργέ μου .Καλημέρα μωρό
Καλημέρα δεσποινίς Ηλέκτρα,καλο σκ να έχεις.Με τέτοια θέα φυσικά δεν θα πετούσε κάνεις σκουπίδια.Στη όμορφη Θεσσαλονίκη πότε θα έρθεις να σε δούμε;
Καυλημερες καλές βουτιές !και ποτέ μην ξεχνάμε , όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές !!!!
Τίποτα πλαστικό δεν έχεις κουκλάρα μου ! Όλα φυσικά και λαχταριστά!!
Καυλημερες καλές βουτιές !και ποτέ μην ξεχνάμε , όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές !!!!
Καυλααααα είσαι ηλεκτραααα
Εκει πρεπει να σε γλυψουμε μεχρι να χυσεις!!Προσοχή ανάμεσα στα μπουτακια γιατί γαργαλιέμαι
Με την κοπέλα δουλεύουμε γενικά με οποία κάνω παρτουζα ανεβάζωΑυτή η φώτο fake εκτός αν είσαι και εσύ Ελληνοιταλίδα και μένεις στην Μπρέσια
Έλα από κοντά να με δειςΕρωτηση σε ολους αυτους που εχουν παει μαζι της. Ειναι η δεν ειναι ιδια οπως στις φωτο που ανεβαζει? Ναι η Οχι?
Θα το ηθελα, αλλα μια εισαι Γερμανια, μετα Αθηνα, μετα Μυκονο. Οταν θα εισαι Θεσσαλονικη στειλε μηνυμα....Με την κοπέλα δουλεύουμε γενικά με οποία κάνω παρτουζα ανεβάζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα από κοντά να με δεις
Έγινε αγαπούλαΘα το ηθελα, αλλα μια εισαι Γερμανια, μετα Αθηνα, μετα Μυκονο. Οταν θα εισαι Θεσσαλονικη στειλε μηνυμα....
Έγινε αγαπούλατις έχουν τραβήξει πελάτες μου τις φωτογραφίες αυτές
Θα σου τραβηξω και εγω φωτο αμα θελεις αλλα με σκισμενο το καλσον και οτι εχει απο κατω....Έγινε αγαπούλατις έχουν τραβήξει πελάτες μου τις φωτογραφίες αυτέςΘα