Επειδή με αφορά το θέμα καθώς κατέχω τα πνευματικά δικαιώματα του πουλιού μου...
και επειδή είδα την απάντηση της κοπέλας οτι εγώ είχα θέμα και αυτό φταίει. Μέχρι να δημοσιευτεί η απάντηση μου, θα πω και εδώ οτι εγώ χαίρω άκρας υγείας και δεν έχω κανένα θέμα. Το θέμα άλλος το έχει και τον λόγο λίγο πολύ όλοι τον κατάλαβαν. Η κοπέλα γενικά είδε πράγματα που δεν υπάρχουν, οπως είδε και το ότι ειναι 1,81, όπως το ότι δίνει γαλλικά φιλιά , όπως το ότι η ώρα συμπληρώθηκε στα 40 λεπτά κλπ κλπ. Και οπως είδα και άλλος πελάτης έγραψε οτι είχε το ίδιο θέμα βιασύνης απο την κοπέλα, οπότε δεν είμαι εγώ ο παράξενος.
Γενικά δεν θα ασχοληθώ άλλο . Οτι ήταν να πω το είπα στην κριτική μου και δεν αλλάζω το παραμικρό. Δεν έχει και νόημα άλλωστε καθώς εκείνη θα υπεραπιστεί τον εαυτό της και θα ρίξει το φταίξιμο σε εμένα, εγώ το αντίθετο, οπότε δεν οδηγεί καπου αυτό.
Καλή καρδιά και καλή επιτυχία στην κοπέλα στα μελλοντικά της σχέδια. Και λυπάμαι που την στεναχώρησε η κριτική μου , παρότι λέω και πολλά θετικά πράγματα για αυτην