[size=11pt]
Γνωρίζοντας τους οίκους ανοχής της Τρίπολης[/size]
Στο βάθος η Τρίπολη.
Επιστρέφοντας από ένα τριήμερο σε ξενοδοχειακό συγκρότημα κοντά στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, οδηγούσα στο ύψος της Τρίπολης κατευθυνόμενος προς Αθήνα, ήταν λοιπόν ευκαιρία να έβλεπα τί "έπαιζε" με τα "σπιτάκια" που βρίσκονταν πολύ κοντά στην Εθνική Οδό.
Εστριψα στην έξοδο "προς Τεγέα" και συνέχισα για λίγο στην ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης, κοιτώντας συχνά δεξιά για να εντοπίσω τον παράδρομο που φιλοξενούσε τους τέσσερις οίκους και ο οποίος έτεμνε σε οξεία γωνία την ΕΟ. Χρειαζόταν εγρήγορση, γιατί εύκολα μπορούσε να ξεφύγει της προσοχής.
Το πρώτο σπιτάκι που συνάντησα ήταν το...
1ο Τρίπολης
11:18-11:19 π.μ
Επρόκειτο για μία καινούργια ισόγεια μονοκατοικία με κεραμίδια. Απλέτος χώρος (χώμα με γαρμπίλι) για στάθμευση.
Ανέβηκα τρία σκαλάκια και εισήλθα σ' ένα χωλ. Ανοιξα τη δεξιά πόρτα και μπαίνοντας στο μικρό αλλά φωτεινό σαλόνι, δυνατή ξένη μουσική με "πλημμύρισε" . Κάθισα σε μία από τις τέσσερις πολυθρόνες και φώναξα, "καλημέρα!" για να δηλώσω την παρουσία μου.
Εμφανίστηκε η Αννα. Μία ψηλή νεαρή κοπέλα, με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια, ίσια μύτη, ανάγλυφα χείλη. Τα δόντια της μου φάνηκαν λίγο σκούρα. Λεπτό σώμα, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι, ποδάρες. Φορούσε ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι και ψηλές γυναικείες κάλτσες που τελείωναν στο άνω τρίτο των μηρών.
Μιλούσε καλά Ελληνικά και μ' ενημέρωσε ότι το απλό κόστιζε 30, με στάση 69 ανέβαινε στα 40 και με γυμνό στοματικό στα 50 ευρώ.
2ο Τρίπολης
Το πρώτο σπιτάκι αριστερά.
11:21-11:23 π.μ
Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή. Ανέβηκα τρία σκαλάκια και μπήκα στο μεσαίων διαστάσεων φωτεινό σαλόνι, με τη μουσική να "παίζει" σε χαμηλή ένταση. Κάθισα στον καναπέ και το βλέμμα μου περιπλανήθηκε στο χώρο. Κοκκινωποί τοίχοι, αρκετοί καθρέφτες, μοντέρνα έπιπλα. Η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο ( ; ) στο μέσα δωμάτιο.
Εμφανίστηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ηταν η Αντζελα. Αλλοδαπή ( ίσως Ρωσίδα ) milf με κατάξανθο μαλλί που έφτανε κάτω από τους ώμους και το είχε πιάσει μ' ένα γαλάζιο κοκαλάκι, μέτριο πρόσωπο, σκούρα δόντια, λεπτά χείλη, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα με πιασίματα, κωλάρα και μπουτάρες. Φορούσε ένα γαλάζιο κιλοτάκι.
Τη ρώτησα για το πρόγραμμα και για να μου απαντήσει έκλεισε την εξώπορτα και με πήγε στο "δωμάτιο εργασίας". Προφανώς για να μην ακούνε οι απέναντι...
Απλό λοιπόν στα 30. Στάση 69 ή σεξ σόου ή ισπανική ή μασάζ στα 40. Ελεύθερο στοματικό στα 50.
Η επιστροφή
Γυρισα λοιπόν πίσω και στην ερώτησή μου εάν φιλάει και γλείφει απάντησε θετικά, γι' αυτό και τιμήθηκε...
Το κόλπο με τις παντόφλες το είδα και εδώ!
Το πρώτο σπιτάκι δεξιά
11:23-11:25 π.μ
Ανοιξα την πόρτα και εισήλθα. Ο χώρος μικρός, αλλά καθαρός. Η μουσική σε χαμηλή ένταση. Απλή διακόσμηση. Ροζ τοίχοι, πολυθρόνες και μία σόμπα. Κάθισα και περίμενα λίγα δευτερόλεπτα. Η Ελληνίδα κοντοστρούμπουλη υπηρεσία μ' ενημέρωσε...
-Γονατιστό πισωκολλητό, καλό τσιμπουκάκι με καπότα. Απλό προγραμματάκι στα 30.
Εμφανίστηκε η Τζένη. Ελληνίδα με μαύρο σγουρό μαλλί που έφτανε αρκετά κάτω από τους ώμους, χαμογελαστό όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ψηλό λεπτό κορμί, πολύ καλός κώλος και ωραία μπούτια.
Τη ρώτησα εάν φιλάει στο σώμα και απάντησε αρνητικά. Κρίμα, γιατί ήθελα να περάσω μαζί της. Αν μη τι άλλο ήταν Ελληνίδα και τουλάχιστον τα "μαύρα" λεφτά της αμοιβής της θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν στην Ελλάδα...
Το δεύτερο σπιτάκι δεξιά
Η Ανζελα μου είπε ότι θα λειτουργήσει σε περίπου είκοσι ημέρες.