Νέα

Ιερόδουλες στην Τρίπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 45K
  • Ετικέτες
    τρίπολη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Επίσκεψη στα μπουρδέλα χτες κατά τις 7 το απόγευμα. Στο δεξί συγκρότημα είχε την ίδια μαύρη με την άλλη φορά. Στο αριστερό είχε 2 κοπέλες, η μία ίδια ξανθιά μεγαλοκοπέλα με την προηγούμενη φορά και μία άλλη μελαχρινή μπάζο.

Στο αριστερό συγκρότημα στο αριστερό μπουρδέλο δεν ήταν η βυζαρού μελαχρινή αλλά μία μελαχρινή με ωραίο σώμα μικρή σε ηλικία. Στο δεξιό η ίδια με την προηγούμενη φορά, μελαχρινή Ελληνίδα 24 χρονών από Θεσσαλονίκη, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Κατάθεσα εκεί αλλά δεν σας την προτείνω. Θα ακολουθήσει κριτική.

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
ρε σεις πραγματικα απορω πως τη βγαζετε εσεις που εισατε στην επαρχια?? :idiot: :idiot:επειδη τυχαινει να εχω και καποιους συγγενεις στη συγκεκριμενη περιοχη.... :think: :think:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
ρε σεις πραγματικα απορω πως τη βγαζετε εσεις που εισατε στην επαρχια?? :idiot: :idiot:επειδη τυχαινει να εχω και καποιους συγγενεις στη συγκεκριμενη περιοχη.... :think: :think:

Από θέματα μπουρδέλων πιστέυω να εννοείς, γιατί από θέμα ζωής είναι πολύ καλύτερα επαρχία από Αθήνα. Όντως στα μπουρδέλα είναι πολύ λίγες οι επιλογές, αλλά από καθαριότητα και χρόνο παραμονής στα δωμάτια είναι καλύτερα τα πράγματα...

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
τι να πω φιλε μου opeth σου ευχομαι καλη διαμονη και οσο το δυνατοτερο μακροσυρτα και ευχαριστα γαμησια με τις κατα τα αλλα ελαχιστες αλλα διολου ευκαταφρονητες θελω να πιστευω επιλογες των μπουρδελων εκει κατω ;)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
τι να πω φιλε μου opeth σου ευχομαι καλη διαμονη και οσο το δυνατοτερο μακροσυρτα και ευχαριστα γαμησια με τις κατα τα αλλα ελαχιστες αλλα διολου ευκαταφρονητες θελω να πιστευω επιλογες των μπουρδελων εκει κατω ;)

Σε ευχαριστώ φίλε μου και το ελπίζω, αν και η πρώτη μου απόπειρα δεν στεύθηκε με επιτυχία...

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ φίλε μου και το ελπίζω, αν και η πρώτη μου απόπειρα δεν στεύθηκε με επιτυχία...
Καλημερα Opeth. Βλεπω δεν εχασες χρονο και μπηκες κατευθειαν στο κλιμα και στον χορό της ενημερωσης. Καλα να περνας φιλαρακι εκει στην Τριπολη αν και σε βλεπω να κατεβαίνεις που και που στην Αθηνα αν βρεθει κανενα αξιολογο τεμαχιο. Δεν ειναι και μακρυα 2.5με 3 ωρες κανει το λεωφορειο. Δυστυχος οπως εγραψες η επαρχια δεν εχει πολλες επιλογες.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Καλημερα Opeth. Βλεπω δεν εχασες χρονο και μπηκες κατευθειαν στο κλιμα και στον χορό της ενημερωσης. Καλα να περνας φιλαρακι εκει στην Τριπολη αν και σε βλεπω να κατεβαίνεις που και που στην Αθηνα αν βρεθει κανενα αξιολογο τεμαχιο. Δεν ειναι και μακρυα 2.5με 3 ωρες κανει το λεωφορειο. Δυστυχος οπως εγραψες η επαρχια δεν εχει πολλες επιλογες.

Δεν μένω Τρίπολη φίλε μου, μόνο για κατάθεση πήγα εκεί. Δυστηχώς οι επιλογές είναι πολύ λίγες. Όποτε μπορώ θα προσπαθήσω να έρχομαι Αθήνα να θυμάμαι τα παλιά...  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Την μαύρη την έχει πάρει κάνεις παίδες; Ωραίο μουνι;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Την μαύρη την έχει πάρει κάνεις παίδες; Ωραίο μουνι;

Αυτή που τρίβεται στο σαλόνι δεν λες;; Πολύ ωραίο μουνί αλλά δεν την έχω πάρει. Ποιες έχεις δοκιμάσει από την περιοχή;;

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Δεν είμαι από κει φίλε μου απλά λέω να περάσω μια βόλτα πηγαίνοντας να δω ένα φιλο στην σπάρτη . Και ρωτάω να δω τι γίνεται. Η μαύρη να λέει τίποτα άραγε. Τι προγράμματα παίζουν ; ξέρεις;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Δεν είμαι από κει φίλε μου απλά λέω να περάσω μια βόλτα πηγαίνοντας να δω ένα φιλο στην σπάρτη . Και ρωτάω να δω τι γίνεται. Η μαύρη να λέει τίποτα άραγε. Τι προγράμματα παίζουν ; ξέρεις;

30e το απλό πρόγραμμα. Για extra ρώτα την κοπέλα. Μπορείς να πας και στης Σπάρτης τα μπουρδελάκια, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάτι το αξιόλογο αν και έχω να πάω αρκετό καιρό...

Themaskboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον περναω Τριπολη φετος και θελω να ξερω τι παιζει με τη μπουρδελοζωη στη πολη. Απ'οτι εχω διαβασει τα μπουρδελα δεν βρισκονται μεσα στην πολη...αλλα λιγο πιο εξω. Μπορει να μου πει κανεις ποσο περιπου απεχουν και πως συμφερει να παω εκει...δηλ. μονο με αυτοκινητο?

Και κατι ακομα...παιζει τπτ με strips?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πριν μία εβδομάδα επισκεύτηκα τα σπιτάκια. Στα δεξιά μπουρδέλα ήταν μία μαύρη πολύ ενοχλητική στο σαλόνι και απέναντι μία ξανθιά χοντρή μεγαλοκοπέλα.

Στα αριστερά μπουρδέλα και οι 2 κοπέλες ήταν μεταγραφή από Φυλής. Η Κατερίνα από Φυλής 136, 109 και άλλα, μελαχρινή τσιγκανοβουλγάρα όπου και τίμησα με μετριοκαλό γαμήσι και η Σακίρα όπου δούλεψε για λίγο στο Φυλής 69 κάτω. Σχετικά ψηλή με μεγάλο στήθος σιλικόνης, με ξανθά κοντά μαλλλιά. Όποιος συναγωνιστής έχει πάρει κάποια από αυτές ας ενημερώσει...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Γνωρίζοντας τους οίκους ανοχής της Τρίπολης[/size]

scaled.php

Στο βάθος η Τρίπολη.

Επιστρέφοντας από ένα τριήμερο σε ξενοδοχειακό συγκρότημα κοντά στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, οδηγούσα στο ύψος της Τρίπολης κατευθυνόμενος προς Αθήνα, ήταν λοιπόν ευκαιρία να έβλεπα τί "έπαιζε" με τα "σπιτάκια" που βρίσκονταν πολύ κοντά στην Εθνική Οδό.
Εστριψα στην έξοδο "προς Τεγέα" και συνέχισα για λίγο στην ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης, κοιτώντας συχνά δεξιά για να εντοπίσω τον παράδρομο που φιλοξενούσε τους τέσσερις οίκους και ο οποίος έτεμνε σε οξεία γωνία την ΕΟ. Χρειαζόταν εγρήγορση, γιατί εύκολα μπορούσε να ξεφύγει της προσοχής.
Το πρώτο σπιτάκι που συνάντησα ήταν το...

1ο Τρίπολης

scaled.php

11:18-11:19 π.μ

Επρόκειτο για μία καινούργια ισόγεια μονοκατοικία με κεραμίδια. Απλέτος χώρος (χώμα με γαρμπίλι) για στάθμευση.
Ανέβηκα τρία σκαλάκια και εισήλθα σ' ένα χωλ. Ανοιξα τη δεξιά πόρτα και μπαίνοντας στο μικρό αλλά φωτεινό σαλόνι, δυνατή ξένη μουσική με "πλημμύρισε" . Κάθισα σε μία από τις τέσσερις πολυθρόνες και φώναξα, "καλημέρα!" για να δηλώσω την παρουσία μου.
Εμφανίστηκε η Αννα. Μία ψηλή νεαρή κοπέλα, με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια, ίσια μύτη, ανάγλυφα χείλη. Τα δόντια της μου φάνηκαν λίγο σκούρα. Λεπτό σώμα, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι, ποδάρες. Φορούσε ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι και ψηλές γυναικείες κάλτσες που τελείωναν στο άνω τρίτο των μηρών.
Μιλούσε καλά Ελληνικά και μ' ενημέρωσε ότι το απλό κόστιζε 30, με στάση 69 ανέβαινε στα 40 και με γυμνό στοματικό στα 50 ευρώ.

2ο Τρίπολης

scaled.php

scaled.php

Το πρώτο σπιτάκι αριστερά.

scaled.php

11:21-11:23 π.μ

Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή. Ανέβηκα τρία σκαλάκια και μπήκα στο μεσαίων διαστάσεων φωτεινό σαλόνι, με τη μουσική να "παίζει" σε χαμηλή ένταση. Κάθισα στον καναπέ και το βλέμμα μου περιπλανήθηκε στο χώρο. Κοκκινωποί τοίχοι, αρκετοί καθρέφτες, μοντέρνα έπιπλα. Η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο ( ; ) στο μέσα δωμάτιο.
Εμφανίστηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ηταν η Αντζελα. Αλλοδαπή ( ίσως Ρωσίδα ) milf με κατάξανθο μαλλί που έφτανε κάτω από τους ώμους και το είχε πιάσει μ' ένα γαλάζιο κοκαλάκι, μέτριο πρόσωπο, σκούρα δόντια, λεπτά χείλη, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα με πιασίματα, κωλάρα και μπουτάρες. Φορούσε ένα γαλάζιο κιλοτάκι.
Τη ρώτησα για το πρόγραμμα και για να μου απαντήσει έκλεισε την εξώπορτα και με πήγε στο "δωμάτιο εργασίας". Προφανώς για να μην ακούνε οι απέναντι...
Απλό λοιπόν στα 30. Στάση 69 ή σεξ σόου ή ισπανική ή μασάζ στα 40. Ελεύθερο στοματικό στα 50.

Η επιστροφή

Γυρισα λοιπόν πίσω και στην ερώτησή μου εάν φιλάει και γλείφει απάντησε θετικά, γι' αυτό και τιμήθηκε...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Το κόλπο με τις παντόφλες το είδα και εδώ!  :2funny:

Το πρώτο σπιτάκι δεξιά

scaled.php

11:23-11:25 π.μ

Ανοιξα την πόρτα και εισήλθα. Ο χώρος μικρός, αλλά καθαρός. Η μουσική σε χαμηλή ένταση. Απλή διακόσμηση. Ροζ τοίχοι, πολυθρόνες και μία σόμπα. Κάθισα και περίμενα λίγα δευτερόλεπτα. Η Ελληνίδα κοντοστρούμπουλη υπηρεσία μ' ενημέρωσε...
-Γονατιστό πισωκολλητό, καλό τσιμπουκάκι με καπότα. Απλό προγραμματάκι στα 30.
Εμφανίστηκε η Τζένη. Ελληνίδα με μαύρο σγουρό μαλλί που έφτανε αρκετά κάτω από τους ώμους, χαμογελαστό όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ψηλό λεπτό κορμί, πολύ καλός κώλος και ωραία μπούτια.
Τη ρώτησα εάν φιλάει στο σώμα και απάντησε αρνητικά. Κρίμα, γιατί ήθελα να περάσω μαζί της. Αν μη τι άλλο ήταν Ελληνίδα και τουλάχιστον τα "μαύρα" λεφτά της αμοιβής της θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν στην Ελλάδα...

Το δεύτερο σπιτάκι δεξιά

scaled.php

Η Ανζελα μου είπε ότι θα λειτουργήσει σε περίπου είκοσι ημέρες.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τα σέβη μου Φανούρη. Υπέροχο πορνορεπορτάζ!!!!  :cum: :cum: :cum:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρε φανουρη ! πηρες σβαρνα ολη τη χωρα ?  :cheesy:

Στο αφιερωνω  :dancing: :dancing: :dancing:

Σε περιμενουμε παλι Σαλονικα για πορνοξεναγηση  :boobies:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Τα σέβη μου Φανούρη. Υπέροχο πορνορεπορτάζ!!!!  :cum: :cum: :cum:
Σ' ευχαριστώ φίλε opeth  :)

Ρε φανουρη ! πηρες σβαρνα ολη τη χωρα ?  :cheesy:
Στο αφιερωνω
"...γυμνός μες την Ελλάδα..."
...
Καλό... :)

...
Σε περιμενουμε παλι Σαλονικα για πορνοξεναγηση  :boobies:
Με την πρώτη ευκαιρία... ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
φανουρη  εισαι ενας  γνησιος πολεμικος ανταποκριτης.τα σεβη μου :rockon:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Βόλτα στην κρύα τρίπολη χτες το βραδάκι. Το θερμόμετρο του αυτοκινήτου λίγο πριν μπω στην πόλη έδειχνε -2.

Στα δεξιά σπιτάκια στην ανηφορίτσα, στο δεξί είχε ένα απαξιωμένο ξανθό μιλφ, αδύνατο με κοντά μαλλιά. Μπορεί να την έχω πάρει στην Σπάρτη αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Στο αριστερό ήταν μπαμπάτσικο ξανθό μιλφ με βυζάρες. Μάλλον από την αλυσίδα Σερβιών, Θαρύπου από Αθήνα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει καλό σεξ και έφυγα να δω τα άλλα με σκοπό να επιστρέψω.

Στα αριστερά σπιτάκια τώρα. Στο δεξί ήταν ένα απαξιωμένο πορνίδιο που την ήξερα από το ρομαντικό Μετάξι. Πήρε μεταγραφή εκεί.
Στο αριστερό ήταν ένα πιπινάκι μελαχρινό, κοντό με μικρό και πεσμένο βυζάκι. Το ήξερα σίγουρα από Αθήνα αλλά δεν θυμάμαι από που. Ήξερα ότι είναι φόλα αλλά πέρασα, δεν ξέρω γιατί. Δυστηχώς οι φόβοι μου επαληθέυτηκαν και δεν πέρασα καλά. Το όνομα της Αλίνα αν θυμάμαι καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom