Νέα

Ιερόδουλες. Αλκοόλ. Τζόγος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 714
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
497
Πόντοι
21
Στην πορεία τις ζωή μας θέλοντας και μη βιώνουμε τρόπους ζωής. Συνευρέσεις με ιερόδουλες. Εθισμό στο αλκοόλ. Μανία με τον τζόγο. Τάση προς καταστροφή.αραγε η ιερόδουλες εθίζονται στο αλκοόλ. Εθίζονται στον τζόγο,ακόμη και στις ναρκωτικές ουσίες. Ποια είναι οι σχέσης σας με αυτά τα πάθη. Απορίες και απόψεις.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
497
Πόντοι
21
Στην πορεία τις ζωή μας θέλοντας και μη βιώνουμε τρόπους ζωής. Συνευρέσεις με ιερόδουλες. Εθισμό στο αλκοόλ. Μανία με τον τζόγο. Τάση προς καταστροφή.αραγε η ιερόδουλες εθίζονται στο αλκοόλ. Εθίζονται στον τζόγο,ακόμη και στις ναρκωτικές ουσίες. Ποια είναι οι σχέσης σας με αυτά τα πάθη. Απορίες και απόψεις.
;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.187
Πόντοι
3.796
Μια αποψη:ΜΑΚΡΙΑ

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.187
Πόντοι
3.796
Και από ιερόδουλες;
Ναι φιλε μου και απο αυτες οσο "μπλεγμενος" κι αν ειμαι.Αλλωστε,αν κοινωνικα και συναισθηματικα ηταν ολα απλουστερα δε θα τις προσσεγιζα φανταζομαι

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
497
Πόντοι
21
Καταρχήν μαν άλλαξε τον τίτλο σε: πουτανες, ξύδια και κόκαλα...
Ιερόδουλες λέει, τι είμαστε ρε άνθρωπε, η Ακαδημία Αθηνών?
Ε .. είπα μην πέσει λίγο βαρύ σε μερικούς. Που δεν γνωρίζουν.τα αθληματα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
497
Πόντοι
21
Ναι φιλε μου και απο αυτες οσο "μπλεγμενος" κι αν ειμαι.Αλλωστε,αν κοινωνικα και συναισθηματικα ηταν ολα απλουστερα δε θα τις προσσεγιζα φανταζομαι
Τα κοινωνικά και τα συναισθηματικά. Πάντα έχουν μια περίπλοκη.

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Με τζόγο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ σοβαρά δεν έτυχε,με ιερόδουλες πάλι είναι απαραίτητες αν δεν έχεις σχέση να ρίχνεις κανένα μανίκι που και που για να μην λαλησεις αλλά ως εκεί
Το ποτό πάλι και οι ουσίες γενικά αν είσαι αδύναμος ψυχικά και δεν την παλεύεις είναι ο νούμερο ένα εθισμός,ευτυχώς εγώ απέχω πίνω ποτά πολύ αραιά και που όταν βγαίνω.
Και βεβαίως οι ιερόδουλες εθίζονται σε αλκοόλ,ναρκωτικά και ψυχοφαρμακα λόγω του επαγγέλματος που διάλεξαν,και γενικά οι γκόμενες είναι επιρρεπείς σε ουσίες.
Από την άλλη και το γυμναστήριο είναι μια μορφή εθισμού,βλέπε φουσκωτους κλπ που παίρνουν κάθε λογής σκευάσματα για να νιώθουν καλύτερα.
Και το ψάρεμα είναι ξέρω άτομα που χαλάνε όλα τα λεφτά τους και το χρόνο τους εκεί.
Γενικά ότι απελευθερώνει ντοπαμίνη στον εγκέφαλο και εθιζεσαι σε αυτό θεωρείται εθισμός.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.382
Πόντοι
4.496
Φυσικά και υπάρχει εθισμός και από τις κοπέλες αυτές.... Είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρχει... Και λόγο επαγγέλματος και λόγο της ανθρώπινης φύσης... Και αυτές άνθρωποι είναι!!!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.403
Πόντοι
2.596
Εθισμό στο αλκοόλ. Μανία με τον τζόγο.
Στα ~30 χρόνια μαζί τους δεν γνώρισα κάποια κοπέλα να μπεκροπίνει - αφού δεν πήγαινα σε μπαρ και τέτοιες πίπες, τα θεωρούσα πεταμένα χρήματα.
Ενίοτε τους έκανα διακριτική παρατήρηση αν κάπνιζαν ακόμη κι αν άναβα τσιγάρο εγώ (επίσης φανατικός καπνιστής δεν υπήρξα τα λέω στο άλλο νήμα).

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.403
Πόντοι
2.596
Όπως τα λέει ο Χαραμοφάης από πάνω...
Γενικά έχω διώξει (τερματίσει με τη μία) κάποιες συνευρέσεις με κάποιες κοπέλες όταν διαπίστωνα "παράξενη" συμπεριφορά βάσει των δικών μου κριτηρίων, χωρίς πολλά λόγια => άντε κοριτσάκι μου στο καλό, ώρα να σε αφήσω δεν ταιριάζουμε...
Ντύσιμο στα γρήγορα και δρόμο, ούτε €πιστροφές και γυφτιές, αυτά ανήκουν σε ακατανόμαστους, όχι σε μένα...
Μακριά λοιπόν από τέτοιες δυστυχισμένες υπάρξεις, όπως μακριά κι από κάθε είδους εθισμό...

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
133
Πόντοι
0
Τζογος δεν μου άρεσε ποτέ αν και έχω πάει καζίνο έτσι για την παρέα.ποτο καμια μπύρα και αυτή με φαγητό γτ σκέτη δεν μου κατεβαίνει...τσιγάρο μακριά...πρέζα μακριά...ο μόνος εθισμός που είχα ήταν οι πουτανες ότι λεφτά είχα τα χάλαγα εκεί...και μιλάμε πολλά λεφτά...πλέον στα 31 με 32 έχω ηρεμήσει πολυ..

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.485
Πόντοι
216
Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή για τον άντρα ξεκινάνε με "Μπ..."

Μπάλα
Μπύρα
Μπουζούκια
Μπάφος
Μπουρδέλα
Μπούκι
Μπαρμπούτι
Μπικικίνια
Μπε-εμ-βε
Μπισκότα Caprice :tooth:

Μου ξέφυγε τίποτα;

Τελευταία τροποποίηση:

gk.kost01

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2025
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
0
Τζογος δεν μου άρεσε ποτέ αν και έχω πάει καζίνο έτσι για την παρέα.ποτο καμια μπύρα και αυτή με φαγητό γτ σκέτη δεν μου κατεβαίνει...τσιγάρο μακριά...πρέζα μακριά...ο μόνος εθισμός που είχα ήταν οι πουτανες ότι λεφτά είχα τα χάλαγα εκεί...και μιλάμε πολλά λεφτά...πλέον στα 31 με 32 έχω ηρεμήσει πολυ..
Το τσιγάρο γίνεται δυστυχώς εθισμός.Τρομαξα να το κόψω.
Από 17 το ξεκίνησα και δεν κοβόταν με τίποτα.
Από ποτά μπύρες κτλ. Οκ έχω κάνει καταναλώσεις αλλά όχι σε σημείο να μην ελέγχεται
Πουτανες ναι εχουν φύγει χρήματα αλλά κάποιες φορές το ευχαριστιεσαι κιόλας
Τζόγος μακριά ποτέ δεν κόλλησα
Γενικά από τα παραπάνω καλύτερα σε τανες τα λεφτά πάρα στα άλλα

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
23
Like
5.314
Πόντοι
2.831
Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή για τον άντρα ξεκινάνε με "Μπ..."

Μπάλα
Μπύρα
Μπουζούκια
Μπάφος
Μπουρδέλα
Μπούκι
Μπαρμπούτι
Μπικικίνια
Μπε-εμ-βε
Μπισκότα Caprice :tooth:

Μου ξέφυγε τίποτα;
Μπουτάνες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.391
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ ευαίσθητους τους "υποδοχείς της εξάρτησης" - να το πω έτσι αδόκιμα. Αυτό αφορά το κάθε τι στη ζωή. Ωστόσο κάποια πράγματα μπορεί να είναι καταστροφικά αν δεν το ελέγξεις. Γενικά όλα χρειάζονται στη ζωή με μέτρο.

Το αλκοόλ και ο τζόγος είναι κάτι που δεν χρειάζεται ποτέ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ. Είναι άχρηστα και μόνο ζημιά κάνουν. Όσον αφορά το πληρωμένο έρωτα, αυτός χρειάζεται αν δεν έχεις γκόμενα ή αν είσαι με καύλες - αλλά και πάλι θέλει προσοχή λόγω αφροδίσιων - αλλά σίγουρα δεν είναι και η σούπερ επικίνδυνη "εξάρτηση".

Οι σούπερ καταστροφικές εξαρτήσεις, αποδεδειγμένα, για την τσέπη αλλά κυρίως για την υγεία μας είναι: ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Ή ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ και ο ΤΖΟΓΟΣ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.391
Πόντοι
2.356
Πάντως η μόνη σοβαρή εξάρτηση που ελάχιστοι μπορούν να ελέγξουν είναι το κάπνισμα-άτμισμα. Αυτή η εξάρτηση δύσκολα αντιμετωπίζεται.

Το σεξ δεν είναι κάποιου είδους εξάρτηση - είναι απλά μια βιολογική ανάγκη η οποία είναι σε έξαρση σε νεαρές ηλικίες και μετά φθίνει. Το τσιγάρο όμως όχι. Εκεί συνεχίζεις και συνεχίζεις μέχρι να αρχίσουν να βαράνε τα "καμπανάκια".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom