Νέα

Ιερόδουλες. Αλκοόλ. Τζόγος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 354
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
496
Πόντοι
21
Στην πορεία τις ζωή μας θέλοντας και μη βιώνουμε τρόπους ζωής. Συνευρέσεις με ιερόδουλες. Εθισμό στο αλκοόλ. Μανία με τον τζόγο. Τάση προς καταστροφή.αραγε η ιερόδουλες εθίζονται στο αλκοόλ. Εθίζονται στον τζόγο,ακόμη και στις ναρκωτικές ουσίες. Ποια είναι οι σχέσης σας με αυτά τα πάθη. Απορίες και απόψεις.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
496
Πόντοι
21
Στην πορεία τις ζωή μας θέλοντας και μη βιώνουμε τρόπους ζωής. Συνευρέσεις με ιερόδουλες. Εθισμό στο αλκοόλ. Μανία με τον τζόγο. Τάση προς καταστροφή.αραγε η ιερόδουλες εθίζονται στο αλκοόλ. Εθίζονται στον τζόγο,ακόμη και στις ναρκωτικές ουσίες. Ποια είναι οι σχέσης σας με αυτά τα πάθη. Απορίες και απόψεις.
;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.182
Πόντοι
3.796
Μια αποψη:ΜΑΚΡΙΑ

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.182
Πόντοι
3.796
Και από ιερόδουλες;
Ναι φιλε μου και απο αυτες οσο "μπλεγμενος" κι αν ειμαι.Αλλωστε,αν κοινωνικα και συναισθηματικα ηταν ολα απλουστερα δε θα τις προσσεγιζα φανταζομαι

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
496
Πόντοι
21
Καταρχήν μαν άλλαξε τον τίτλο σε: πουτανες, ξύδια και κόκαλα...
Ιερόδουλες λέει, τι είμαστε ρε άνθρωπε, η Ακαδημία Αθηνών?
Ε .. είπα μην πέσει λίγο βαρύ σε μερικούς. Που δεν γνωρίζουν.τα αθληματα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
496
Πόντοι
21
Ναι φιλε μου και απο αυτες οσο "μπλεγμενος" κι αν ειμαι.Αλλωστε,αν κοινωνικα και συναισθηματικα ηταν ολα απλουστερα δε θα τις προσσεγιζα φανταζομαι
Τα κοινωνικά και τα συναισθηματικά. Πάντα έχουν μια περίπλοκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom