Επισκέπτης
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αυτοι που νομιζεις οτι σε αγαπανε..σε εχουν καταστρεψει. καλον υπνο
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αυτοι που νομιζεις οτι σε αγαπανε..σε εχουν καταστρεψει. καλον υπνο
...ή αλλιώς και οι επωνομαζόμενοι 'βδέλλες'.
και τα 2 φορουμ είχανε και τους μεν και τους δε,απλά τώρα εχεις δίκιο είναι λίγο χειρότερα σε αυτον τον τομέα τα πράγματα!Εγώ δεν γράφω πολύ εδω.Το παλιό φόρουμ,είχε,σωστά παιδιά.Τώρα το φόρουμ γέμισε με πονηράκηδες.
Υπονοεις οτι με την συμμετοχη μου εριξα το επιπεδο?και τα 2 φορουμ είχανε και τους μεν και τους δε,απλά τώρα εχεις δίκιο είναι λίγο χειρότερα σε αυτον τον τομέα τα πράγματα!
Έτσι,ακριβώς.Κάνω τον καλό,και μετά θέλω αυτό και θέλω το άλλο.Γιαυτό και έχω σιχαθεί το 90% του φόρουμ,πλέον.αει γεια σου
ΛΑΘΟΣ!!!!Διαφωνώ.Μαζευτήκανε,όλα τα παρτάλια τώρα.και τα 2 φορουμ είχανε και τους μεν και τους δε,απλά τώρα εχεις δίκιο είναι λίγο χειρότερα σε αυτον τον τομέα τα πράγματα!
μα το εγραψα man οτι ειναι χειρότερα τώραΛΑΘΟΣ!!!!Διαφωνώ.Μαζευτήκανε,όλα τα παρτάλια τώρα.
εσυ μονο το ανεβαζεις....Υπονοεις οτι με την συμμετοχη μου εριξα το επιπεδο?
όχι και γιάυτο δεν είμαι αρεστός εδω μέσα σε πολλους-πολλές
για να ρωτας βέβαια με τοση απλότητα,μάλλον το έχεις κάνει εσυ ε?
μα δεν έχω θέμα μαζί σου,όλα αυτα που γράφεις είναι άτοπα!
το quote που παρεθεσες είναι άσχετο με την δικη μας συνομιλία.
Επίσης δεν γέλαγα μαζί σου,ουτε για τις υπηρεσίες τις κοπέλας που αναφέρθηκε το πρωί,γελαγα με το ποστ άλλου μέλους(ξερει αυτός)εκτος αν σε διόρισε και εσένα δικηγόρο που δεν νομίζω.Αλλος εδω μεσα έχει την φήμη του ψαγμένου,όχι τόσο εγω.
Τελος για να μην μακρυγορουμε,αυτα΄που έκανε η Ελενα είναι γνωστα σε πολλους,δεν ειναι θεμα κουτσομπολιου όπως εγραψες αλλα ενημερωση γιάυτο μην βάζεις ταμπέλες τόσο ευκολα.
ατοπο δεν είναι ,
δικηγόρος δεν είμαι στο επαγγελμα , ουτε ερασιτεχνικα
Αν γελουσες με καποιο μελος για προσωπικούς σου λογους παω πασο ( αυτά είναι δικα σας ) Εγω όμως καταλαβα ότι αφορουσε τις υπηρεσίες ( αν θυμασε , τι ειχα απαντησει )
δεν ειπα εσενα ΚΟυτσομπολα για να κοτσαρο Ταμπελα .... ειπα εγω ΔΕΝ είμαι κουτσομπολα ....
καλο απόγευμα !
αρχίσαμε και τα γαλλικά κούκλα;Μην τρολλάρετε Ci VuuuuPlre Cuple στο θρεντάκι μου το αλανιάρικο!
Μην τρολλάρετε Ci VuuuuPlre Cuple στο θρεντάκι μου το αλανιάρικο!
ναι , βαλε μας και χερι τωρα !!
είδα φως και μπήκα. Να μείνω ή να φύγω?με αρέσει να χουθφτώνω κώλους ναι, άχου πολύ