Επισκέπτης
Λυπηρον.....
Λυπηρον.....
δεν έχεις γράψει πότε ψεύτικη κριτική εσύ?
ναι ειμαι απο αυτους που σε κυνηγάνε να μπεις σε μπουρδελο και να σταματησεις να δουλευεις και σε απειλω και τετοιαόλη την ώρα ψέματα γράφει και λέει
ναι ειμαι απο αυτους που σε κηνυγανε να μπεις σε μπουρδελο και να σταματησεις να δουλευεις και σε απειλω και τετοια
και χειρότερα, όπως το να με ρίξεις στο γκρεμό!
Ει αλανιάρη! Αυτοί που παίρνουν φρι φακ, πρώτα με γουστάρουν, έπειτα γράφουν καλά για μένα και λένε - με το στόμα και το μυαλό - έπειτα παίρνουν φρι φακ, κι έπειτα πληρώνουν για να με μαμάνε.
ΠΟΤΕ Τζάμπα στα ακριβά ρε!
Εγω προτιμω να γουσταρω χωρις free fuck...
Αλανιαρα...
δεν εχεις φοβο..οκΣιγά ρε χουβαρδά μην μας πάρουν τα σκάγια!
Εγώ δεν γράφω πολύ εδω.Το παλιό φόρουμ,είχε,σωστά παιδιά.Τώρα το φόρουμ γέμισε με πονηράκηδες.όχι και γιάυτο δεν είμαι αρεστός εδω μέσα σε πολλους-πολλές
για να ρωτας βέβαια με τοση απλότητα,μάλλον το έχεις κάνει εσυ ε?
δεν εχεις φοβο..οκ
Μαθε να τους ξεχωριζεις.... Καλα κανεις και δεν τους φοβασαι. Αλλα σταματα να επιτιθεσαι σε ολους.άντε ξεκίνα να μαγειρεύεις να αποκτήσω λίγο! Δεν έχω ρε γιατί είστε κακοποιοι μερικοί.Δεν φοβάμαι τους κακοποιούς!
Μαθε να τους ξεχωριζεις.... Καλα κανεις και δεν τους φοβασαι. Αλλα σταματα να επιτιθεσαι σε ολους.
Επίθεσίς!!!! Αφού να φανταστείς φαντάζομαι συνέχεια μάχες και ξιφομαχίες χι χα!
κουράστηκες μπέμπα; φιλάκια!ναι βλακείες τώρα λέω. Ελα στοπ διότι νυστάζω τώρα κουράστηκα χθες.
Φιλάκια όχι σε σένα, μόνο σε αυτούς που με αγαπάνε!