majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
όχι, από κοντά άμα θες
ασχετο. wind εχεις?
όχι, από κοντά άμα θες
κλείνοντάς, την εκτενή κουβέντα μας, θέλω να σας πω από καρδίας, ότι εγώ, ούτε σας στέρησα χρήματα, ούτε έκανα σε κανέναν που δεν με έβλαψε κακό. Αρα λοιπόν, απειλές και στερήσεις δεν τις ανέχομαι, διότι δεν τις επωμίζομαι. Ευχομαι να μην σας ξαναπιάσουν κότσο και τραβάτε τον δικό μου για αντίποινα και τιμωρία.όχι, από κοντά άμα θες
κλείνοντάς, την εκτενή κουβέντα μας, θέλω να σας πω από καρδίας, ότι εγώ, ούτε σας στέρησα χρήματα, ούτε έκανα σε κανέναν που δεν με έβλαψε κακό. Αρα λοιπόν, απειλές και στερήσεις δεν τις ανέχομαι, διότι δεν τις επωμίζομαι. Ευχομαι να μην σας ξαναπιάσουν κότσο και τραβάτε τον δικό μου για αντίποινα και τιμωρία.
Σας ευχαριστώ για την παρέα σας.
φιλιά και καλό σας βράδυ
κλείνοντάς, την εκτενή κουβέντα μας, θέλω να σας πω από καρδίας, ότι εγώ, ούτε σας στέρησα χρήματα, ούτε έκανα σε κανέναν που δεν με έβλαψε κακό. Αρα λοιπόν, απειλές και στερήσεις δεν τις ανέχομαι, διότι δεν τις επωμίζομαι. Ευχομαι να μην σας ξαναπιάσουν κότσο και τραβάτε τον δικό μου για αντίποινα και τιμωρία.
Σας ευχαριστώ για την παρέα σας.
φιλιά και καλό σας βράδυ
αχ Ελενη τι μου κανεις.Εγω προσωπικα ουτε απειλη ουτε στερηση σου εκανα.Μονο το κωλαρακι σου ζητησα να δω.Καλο βραδυ!
Μη με παρεξηγείς, απλά δεν μου αρέσει να μου αητάνε να τους πάρω πίπα.
εμενα δεν μου αρεσει να μου ζητανε λεφτα οι πουτανες....
τι να πεις, παλιοζωη.......
Γιαπωνεζικο τυρί. Σαν το κασέρι... αλλά κόκκινο και με τρυπες.
Εσεις.
Μου την έχετε κάνει μπετοβεργα και αρνείστε να με βοηθήσετε να κατευνάσω την θέρμη που μου προξενήσατε.
Δείτε δεσποινίς μου,
Ένας άνθρωπος όταν δει κάποιο να υποφέρει θα τον βοηθήσει. Όταν όμως υπάρχουν άλλοι παρευρισκόμενοι τότε στο μυαλό του επιδρά η βασική αρχή της κοινωνικής επιρροής. Παρακολουθεί τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων για να δει αν οι άλλοι θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να παρέμβει. Η σκέψη είναι η εξής: «Για να μην βοηθά κάποιος άλλος πάει να πει πως το σωστό είναι ότι δεν πρέπει να βοηθήσω ούτε κι εγώ για κάποιο λόγο». Πράγμα που σκεπτεστε και εσείς.
Εδώ όμως έγκειται το πρόβλημα. Οι υπόλοιποι είμεθα άρρενες.
Πώς λοιπόν να με βοηθησει π.χ. ο συναδελφος κ. Μεγαλειώδης ο εξηνταενιάρης να σβήσω την θέρμη που μου προξενήσατε; Με το να πάιξουμε ξιφασκία με τις πούτσες μας; Το βρίσκετε δέον;
Δείτε δεσποινίς μου,
Ένας άνθρωπος όταν δει κάποιο να υποφέρει θα τον βοηθήσει. Όταν όμως υπάρχουν άλλοι παρευρισκόμενοι τότε στο μυαλό του επιδρά η βασική αρχή της κοινωνικής επιρροής. Παρακολουθεί τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων για να δει αν οι άλλοι θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να παρέμβει. Η σκέψη είναι η εξής: «Για να μην βοηθά κάποιος άλλος πάει να πει πως το σωστό είναι ότι δεν πρέπει να βοηθήσω ούτε κι εγώ για κάποιο λόγο». Πράγμα που σκεπτεστε και εσείς.
Εδώ όμως έγκειται το πρόβλημα. Οι υπόλοιποι είμεθα άρρενες.
Πώς λοιπόν να με βοηθησει π.χ. ο συναδελφος κ. Μεγαλειώδης ο εξηνταενιάρης να σβήσω την θέρμη που μου προξενήσατε; Με το να πάιξουμε ξιφασκία με τις πούτσες μας; Το βρίσκετε δέον;
μαλλον ναι!
κοιταχτε να μην εχουμε κανεναν τραυματισμο
Επικίνδυνα πράγματα...
Σαρώνει η νόσος του Πεϋρόνι τώρα τελευταία.
ελενιτσα κοιμασαι?