Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
Δεσποινίς Έλενα-Βιβή-Ναϋομι-Κωστή-Βαβέ, τι γνώμη έχετε για τις παρατηρήσεις του Φαγιεράμπεντ στην θεωρία της γνωστικης ασυμφωνίας του Φέστινκερ;
τί είναι αυτό
Δεσποινίς Έλενα-Βιβή-Ναϋομι-Κωστή-Βαβέ, τι γνώμη έχετε για τις παρατηρήσεις του Φαγιεράμπεντ στην θεωρία της γνωστικης ασυμφωνίας του Φέστινκερ;
Μωρο μου κανω την αρχη και προκαλω και τον Ηλια Διονυσιου να ανεβασει φωτο.......
Καυλωσε μας σε παρακαλω........
δεν ειναι ice bucket τυπε!!
αν ηταν ετσι θα προκαλουσα κ εγω τον ιπποτη 69 κ οποιος προλαβε να πιασει τοιχο επιασε....
δεν ειναι ice bucket τυπε!!
αν ηταν ετσι θα προκαλουσα κ εγω τον ιπποτη 69 κ οποιος προλαβε να πιασει τοιχο επιασε....
τώρα για ποιον το ετοιμάζεις τούτο
ρε μαν ανεβασε σιγα κοψε την φατσα σου και τελος.Να δει λιγο και η ελενιτσα πως την περιμενουνε τα καυλια ορθια.
να διοργανώσετε άις μπαλετ, σόρρυ μπακετ, ποιος θα με ξαναγαμήσει και τα λέμε.
μωρο μου θα σε δουμε γυμνη ναι η οχι??
γυμνή είμαι τώρα
δωσε ελενιτσα στο κοινο σου ... ο the saint ειναι κ αυτος ατσαλωμενος , δε βλεπεις τι ρωταει?
τί είναι αυτό
σημαινει οτι να τσακωνεστε καυλωσε μας για να γινει παιχνιδι ερωτικοτι σημαίνει αυτό, δεν το κατάλαβα
Για τα σχολια του Αλτουσερ σχετικά με το σύνδρομο της επιδρασης των παρευρισκομένων;
δωσε ελενιτσα στο κοινο σου ... ο the saint ειναι κ αυτος ατσαλωμενος , δε βλεπεις τι ρωταει?
σημαινει οτι να τσακωνεστε καυλωσε μας για να γινει παιχνιδι ερωτικο
εσύ έχεις δει πολλές γυναίκες με μπούργκα να θέλουν να είναι ερωτικές
σορυ αλλα τι ειναι η μπουργκα?εσύ έχεις δει πολλές γυναίκες με μπούργκα να θέλουν να είναι ερωτικές
Ρε Ελενη δες το καβλι μου αν ειναι δυνατον.τσιμεντο εχει γινει δεν με λυπασαι....
κάντο λιανά ρε παιδάκι μου, δεν πήγα πανεπιστήμιο