artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
μωρο μου περιμενω τοσο καιρο να σε δω γυμνη στα τεσσερα με την κολαρα σου.Θα μου
κανεις την χαρη?
+1 !!!
μωρο μου περιμενω τοσο καιρο να σε δω γυμνη στα τεσσερα με την κολαρα σου.Θα μου
κανεις την χαρη?
μωρο μου περιμενω τοσο καιρο να σε δω γυμνη στα τεσσερα με την κολαρα σου.Θα μου κανεις την χαρη?
αυτες τις φωτο θελω να τις στειλω αλλα δεν καταλαβαινει..
βρε αν τις πουλησω αυτες θα βγαλω χρημα!
ψοφάτε να μάθετε για χαβαλέ έτσι. Δεν σας λέω δεν σας λέω
ποσα δινεις τυπε?δεν κανω χαβαλε μιλαω σοβαρα.Σου το ζηταω παρα πολυ καιρο.Δηλαδη ειναι κακο που εγω και ο Ηλιας Διονυσιου θελουμε να την παιξουμε για το κολαρακι σου??
Ελενα,εχει εκθεση κρητικων προιοντων στο Αιγαλεω στην περιοχη μου,μεχρι την Κυριακη ειναι,θα ερθεις να παμε?θα παρουμε ρακη,τυρακι,παξιμαδια,χυλοπιτες,ελιες...αντε ελααααψοφάτε να μάθετε για χαβαλέ έτσι. Δεν σας λέω δεν σας λέω
ποσα δινεις τυπε?
ολοσωμες,με προσωπα,στα 4,όρθιες,ανασκελες,οτι ζηταει η ψυχη σου,χρωσταω μια δωρεαν στον εκτορα για να με πιστεψει και τις υπολοιπες τις κραταωΑν βαλει θα την παρω τηλ για ραντεβου....θα παρει οσα ζηταει.
Γιατι εχεις εσυ φωτογραφιες της?
αυτες τις φωτο θελω να τις στειλω αλλα δεν καταλαβαινει..
βρε αν τις πουλησω αυτες θα βγαλω χρημα!
ολοσωμες,με προσωπα,στα 4,όρθιες,ανασκελες,οτι ζηταει η ψυχη σου,χρωσταω μια δωρεαν στον εκτορα για να με πιστεψει και τις υπολοιπες τις κραταω
[/quote
ο εκτορας σιγουρα διαβαζει αυτη τη στιγμη ..
ριχτα
Ελενα,εχει εκθεση κρητικων προιοντων στο Αιγαλεω στην περιοχη μου,μεχρι την Κυριακη ειναι,θα ερθεις να παμε?θα παρουμε ρακη,τυρακι,παξιμαδια,χυλοπιτες,ελιες...αντε ελαααα
κοίτα, πούλα τες και κράτα τα λεφτά! Εχει ο μπαμπάς μου εμένα να με ταίσει! αλλωστε γι᾽αυτό έγινα πόρνη, διότι είχε λεφτά και δεν είχα τί άλλο να κάνω πρόσεχε μην του τις δείξεις όμως και κάνει πως θυμώνει πάλι και μας παίρνει όλους η μπάλα μετά
κοίτα, πούλα τες και κράτα τα λεφτά! Εχει ο μπαμπάς μου εμένα να με ταίσει! αλλωστε γι᾽αυτό έγινα πόρνη, διότι είχε λεφτά και δεν είχα τί άλλο να κάνω πρόσεχε μην του τις δείξεις όμως και κάνει πως θυμώνει πάλι και μας παίρνει όλους η μπάλα μετά
τι θες να σε φερω?αφου παιρνω τηλεφωνο και με βριζεις,πως θα βρεθουμε να στα δωσωνα παε να με φέρεις γιατί δέν έχω καθόλου λεφτά ούτε για φαί. Με τα κρατάει ο Αλπούλα να χτίσει σπίτι για πάρτυ μου
μεροδουλινα παε να με φέρεις γιατί δέν έχω καθόλου λεφτά ούτε για φαί. Με τα κρατάει ο Αλπούλα να χτίσει σπίτι για πάρτυ μου
να ξερεις οτι αν θα τις πουλησω θα το κανω ακριβα!
θα γίνουν συλλεκτικές
μη συζητ.ας. Πολύ ακριβά βρε
Ελενα,τι να σε φερω?πάντως θέλω μία χάρη απ᾽όλους σας. Οποιος κάνει ραντεβού μαζί μου, ανοίγοντας την πόρτα, θα ακουμπά με χάρη και καύλα στο κάσωμα.
Ετσι θα σας αγαπάω όλους πολύ πολύ.
Λένε, ότι η έκθεση σε ένα τραυματικό γεγονός, μερικές φορές, μας κάνει να το ξεπερνάμε και να μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό.