Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 19
- Πόντοι
- 26
Helena παιρνω στο τηλεφωνο που γραφεις και βγαινει ενας πουστης που ζηταει πουτσο. Περιεργα πραγματα
αχαχαχχααχχα έκλαψα
Helena παιρνω στο τηλεφωνο που γραφεις και βγαινει ενας πουστης που ζηταει πουτσο. Περιεργα πραγματα
αχαχαχχααχχα έκλαψα
Τι θα γινει τωρα ρε helena θα δωσεις σωστο αριθμο να ριξουμε κανα πουτσο ή θα συνεχισει να βγαινει αυτος ο πουστης ο κωστας;
Τωρα μου ειπε οτι με 30 ευρω θα με αφησει λεει να του κανω φιστιγκ. Μου χει ζαλισει τα αρχιδια. Για δες το λιγο το θεμα αλλιως παρε αστυνομια
Τι θα γινει τωρα ρε helena θα δωσεις σωστο αριθμο να ριξουμε κανα πουτσο ή θα συνεχισει να βγαινει αυτος ο πουστης ο κωστας;
Τωρα μου ειπε οτι με 30 ευρω θα με αφησει λεει να του κανω φιστιγκ. Μου χει ζαλισει τα αρχιδια. Για δες το λιγο το θεμα αλλιως παρε αστυνομια
πάντως πρέπει να τη γουστάρετε πολύ τη φάση για να κάνετε σιγοντάρισμα ε!
Ελενα το μαιλ σου ειναι αυτο που ηξερα να σου στειλω κάτι?πάντως πρέπει να τη γουστάρετε πολύ τη φάση για να κάνετε σιγοντάρισμα ε!
Ελενα το μαιλ σου ειναι αυτο που ηξερα να σου στειλω κάτι?
ειναι φωτο Ελενα...δεν θα ηθελες και δεν ειναι σωστοστείλε το εδώ καλέ
οτι δεν εχει 30 ευρω..το φιστινγκ του αρεσει αλλα δεν του φτανουν τα χρηματα
Ελενα το μαιλ σου ειναι αυτο που ηξερα να σου στειλω κάτι?
ειναι φωτο Ελενα...δεν θα ηθελες και δεν ειναι σωστο
φοργκετ ιτΜωρή κουφάλα πήρες φόρα τώρα και θέλεις και την Έλενα!
στείλε το εδώ καλέ
Καλή είσαι κι εσύ, σαν κοτούλα του κάθεσαι!
Που είναι οι ομηρικοί σας καυγάδες; Με ξενερώσατε!
καλα αστογια στείλε εδώ δεν με πειράζει
ζηλευεις?Καλή είσαι κι εσύ, σαν κοτούλα του κάθεσαι!
Που είναι οι ομηρικοί σας καυγάδες; Με ξενερώσατε!