Νέα

Ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε ντανυ ,ελα παππου να σου δειξω τ αμπελια σου?? :grin:
οταν δινεις 800-1000 για δυαρι αυτα ειναι μεσα με μαξιμουμ επιβαρυνση 100φραγκα στο 99% των συμβολαιων
τωρα αν εχεις ιδιοκτητο σπιτι ,δεν εχω την τυχη να γνωριζω,,εγω οπως κ το 90% των ξενων νοικιαζω κ ρευμα δεν πληρωνω,,
αυτα μουπανε να λεω,,, :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
είμαι υπέρ των διοδίων... το κάθε τι πρέπει να το πληρώνουν οι χρήστες του και όχι όλοι... η κοινωνική πολιτική πρέπει να είναι στοχευμένη σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι σε όλους δηλαδή και σε ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα...
μην γραφεις μαλ,,ιες παλι ντανυ,,,το πληρωνω διοδια ειναι οπως το να λες τρωω,,
το θεμα ειναι ποσο κ τι...
ενοειτε οτι εαν υπαρχουν διοδια πρεπει να υπαρχει παραπλευρη οδος οπως κ εχει παντου ελβετια κι αυστρια κ πολλοι δεν εχουν ουτε βινιετα των 30ευρω δηλ μια εργατωρα αξια η δυο αν θες
,αν δεν χρησιμοποιουν συχνα αουτμπαν,,,
τωρα μ εποια λογικη να πληρωνετε κ τελη κυκλοφοριας κ διοδια πανακριβα,μονο εσυ το καταλαβαινεις,,, :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μην γραφεις μαλ,,ιες παλι ντανυ,,,το πληρωνω διοδια ειναι οπως το να λες τρωω,,
το θεμα ειναι ποσο κ τι...
ενοειτε οτι εαν υπαρχουν διοδια πρεπει να υπαρχει παραπλευρη οδος οπως κ εχει παντου ελβετια κι αυστρια κ πολλοι δεν εχουν ουτε βινιετα των 30ευρω δηλ μια εργατωρα αξια η δυο αν θες
,αν δεν χρησιμοποιουν συχνα αουτμπαν,,,
τωρα μ εποια λογικη να πληρωνετε κ τελη κυκλοφοριας κ διοδια πανακριβα,μονο εσυ το καταλαβαινεις,,, :grin:

σιγά μην σου λείψει το φαγητό αν θα σου βάλουνε διόδια.. τα μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί υπάρχουνε? να πας με τραίνο,με λεωφορεία, με αεροπλάνο..

και παράπλευροι δρόμοι υπάρχουν και εδώ... ΠΑΝΤΟΥ και στην Αθηνών - Πατρών και στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης...

και ποιός σου είπε ότι πρέπει σώνει και καλά να είναι και παράλληλοι στην Εθνική Οδό με τα διόδια ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε ντανυ ,ελα παππου να σου δειξω τ αμπελια σου?? :grin:
οταν δινεις 800-1000 για δυαρι αυτα ειναι μεσα με μαξιμουμ επιβαρυνση 100φραγκα στο 99% των συμβολαιων
τωρα αν εχεις ιδιοκτητο σπιτι ,δεν εχω την τυχη να γνωριζω,,εγω οπως κ το 90% των ξενων νοικιαζω κ ρευμα δεν πληρωνω,,
αυτα μουπανε να λεω,,, :grin:

εεε μάθε τι συμβαίνει για τον κάτοικο και μετά μίλα...

και τα ενοικιαζόμενα έχουν μέσα τις παροχές αλλά με όριο (πχ εδώ βρήκα στην αρχή στούντιο με όλα μέσα αλλά φώς,νερό και γκάζι μάξιμουμ κατανάλωση 80 λίρες από κει και πάνω πλήρωνα εγω΄)

τα ίδια και χειρότερα είναι και στην Ελβετία (έχω κάνει και ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ)...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
και παράπλευροι δρόμοι υπάρχουν και εδώ... ΠΑΝΤΟΥ και στην Αθηνών - Πατρών και στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης...

και ποιός σου είπε ότι πρέπει σώνει και καλά να είναι και παράλληλοι στην Εθνική Οδό με τα διόδια ??
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,,,,ειπαμε να λεμε καμμια μαλ,,ια να περνα η ωρα ,αλλα εχεις ξεφυγει παλι,,, :grin:
οι παραδρομοι ειδικα σε κορινθο πατρα που ειναι?εδω δεν εχει καν δρομο-αουτομπαν εννοω!!! :grin:
αντε γκουτε ναχτ  :grin: :grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τα ίδια και χειρότερα είναι και στην Ελβετία (έχω κάνει και ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ)...
αλλο η γενευη που ησουνα εσυ  ;) ,με τους μαλ,,ες τους γαλλους κι αλλο τα γερμανικα καντονια κι ειδικα η ζυριχη  :rockon:
εφυγα  :offtopic:

lamogiopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
5
Πόντοι
0
Εσύ δεν είσαι κάτοικος αυτής της χώρας;Ξεκινάω από το τελευταίο διότι είναι εκνευριστικό να αποκαλείς όσους απάντησαν εμμέσως πλην σαφώς ηλίθιους...

Τι είχε γίνει στη Χιλή (από λάθος έγραψα Βολιβία)το έχω διαβάσει σε παλιότερο εκτενές αφιέρωμα της Ισπανικής εφημερίδας ABC.Στην έντυπη έκδοσή της οπότε δεν έχω σύνδεσμο να δώσω.Αλλά είχε κάνει ένα ανάλογο ρεπορτάζ και ο Αυγερόπουλος όπου ανέφερε ότι πλήρωναν και το βρόχινο νερό που μάζευαν οι Βολιβιανοί για να πλύνουν και να πλυθούν.Όσον αφορά την Ευρώπη,προσωπικά έχω και συγγενείς και φίλους που μένουν πολλά χρόνια άρα έχω τις πληροφορίες μου.Εσύ έχεις κάτι άλλο να καταθέσεις;

Τι πιστεύεις δηλαδή θα κάνουν οι ιδιώτες αν πάρουν την ΕΥΔΑΠ;Θα επενδύσουν ένα σωρό χρήματα για να μην τα πάρουν γρήγορα πίσω;Τώρα το νερό είναι φθηνό λόγω της συνδρομής του κράτους.Αν το πάρουν οι ιδιώτες θα πρέπει το κράτος να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ΕΥΔΑΠ αλλιώς θα είναι επιδότηση στον ιδιώτη.

Από το να προσβάλλεις τους άλλους καλό ειναι να λες μόνο την άποψή σου.Μπορεί το φόρουμ να έχει ως βασική θεματολογία του τα μπουρδέλα,αλλά δεν είναι όλα τα θέματα για μπουρδέλα.

Δυστυχως φιλε μου δεν μπορω να μην σε προσβαλλω. Ανθρωποι που πιστευουν δημοσιευματα στην εποχη του ιντερνετ, ειναι το λιγοτερο αφελεις. Σε λιγο θα μας πεις οτι πιστευεις τι γραφει το ΒΗΜΑ, η Καθημερινη, η Αυγη και η Εσπρεσσο. Αν εσυ πιστευεις οτι υπαρχει τροπος να χρεωσεις το βροχινο νερο μπορεις να πιστεψεις και οτι ο γαιδαρος πεταει, προβλημα σου.

Επισης ΕΣΥ προσβαλλεις του κατοικους της Βαρκελωνης, της Μασσαλιας και τουλαχιστον αλλων 500 πολεων σε ολο τον κοσμο που χρησιμοποιουν υπηρεσιες υδρευσης απο ιδιωτικες εταιρείες, ενω εισαι ο έξυπνος που δε μασας. Επειδη λοιπον θεωρω οτι η παρωχημενη νοοτροπία σου αποτελει μερος του προβληματος που ζουμε (στο βαθμο που σου αναλογει φυσικα) δεν μπορω παρα να εξανιστω.

Αυτη τη στιγμη η ΕΥΔΑΠ ανηκει στον Ακτωρα. Αν αυριο κλεισει ο Ακτωρ δεν θα εχεις νερο να πιεις και ακομα χειροτερα, θα πηξεις στο σκατό. Αν εσυ πιστευεις οτι η ΕΥΔΑΠ ειναι φτηνη επειδη επιδοτειται, απλα δεν ξερεις τι λες. Και δεν ειναι κακο να μην ξερεις. Κακο ειναι να νομιζεις ότι ξερεις και να γραφεις και μπουρδες στα φάρα. Εισαι κι εσυ αλλος ενας περηφανος Έλληνας!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δυστυχως φιλε μου δεν μπορω να μην σε προσβαλλω. Ανθρωποι που πιστευουν δημοσιευματα στην εποχη του ιντερνετ, ειναι το λιγοτερο αφελεις. Σε λιγο θα μας πεις οτι πιστευεις τι γραφει το ΒΗΜΑ, η Καθημερινη, η Αυγη και η Εσπρεσσο. Αν εσυ πιστευεις οτι υπαρχει τροπος να χρεωσεις το βροχινο νερο μπορεις να πιστεψεις και οτι ο γαιδαρος πεταει, προβλημα σου.

Επισης ΕΣΥ προσβαλλεις του κατοικους της Βαρκελωνης, της Μασσαλιας και τουλαχιστον αλλων 500 πολεων σε ολο τον κοσμο που χρησιμοποιουν υπηρεσιες υδρευσης απο ιδιωτικες εταιρείες, ενω εισαι ο έξυπνος που δε μασας. Επειδη λοιπον θεωρω οτι η παρωχημενη νοοτροπία σου αποτελει μερος του προβληματος που ζουμε (στο βαθμο που σου αναλογει φυσικα) δεν μπορω παρα να εξανιστω.

Αυτη τη στιγμη η ΕΥΔΑΠ ανηκει στον Ακτωρα. Αν αυριο κλεισει ο Ακτωρ δεν θα εχεις νερο να πιεις και ακομα χειροτερα, θα πηξεις στο σκατό. Αν εσυ πιστευεις οτι η ΕΥΔΑΠ ειναι φτηνη επειδη επιδοτειται, απλα δεν ξερεις τι λες. Και δεν ειναι κακο να μην ξερεις. Κακο ειναι να νομιζεις ότι ξερεις και να γραφεις και μπουρδες στα φάρα. Εισαι κι εσυ αλλος ενας περηφανος Έλληνας!

εγω τυπε εχω πηγαδι σ χωριο εχω κ ενα φιλτρο καθαρισμου σιγα μην πληρωνω τους ιδιωτες  :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom