Νέα

Ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Τον φαγατε και τον Αλεξ??? tramountana is next.

Κατα τα αλλα αν η ΕΥΔΑΠ δεν μπορει να βγαλει τα εξοδα της ΠΡΕΠΕΙ να ιδιωτικοποιηθει ή τεσπα να βρεθει μια φορμουλα να ημιιδιωτικοποιηθει .

Το πιο πιθανο εινι ο Παπαδακης την τελευταια μερα που θα παρουσιαζει το "Καλημερα Ελλάδα" (καπου στο 2040) να συζητα την ιδιωτικόποιηση της ΕΥΔΑΠ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
  Τον φαγατε και τον Αλεξ??? tramountana is next.

Κατα τα αλλα αν η ΕΥΔΑΠ δεν μπορει να βγαλει τα εξοδα της ΠΡΕΠΕΙ να ιδιωτικοποιηθει ή τεσπα να βρεθει μια φορμουλα να ημιιδιωτικοποιηθει .

Το πιο πιθανο εινι ο Παπαδακης την τελευταια μερα που θα παρουσιαζει το "Καλημερα Ελλάδα" (καπου στο 2040) να συζητα την ιδιωτικόποιηση της ΕΥΔΑΠ

tramountana is too hard to die...  ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.258
Πόντοι
1.686
Στην ΕΥΔΑΠ μεσα υπάρχει κλίκα υπαλλήλων που δωροδοκείται

από τους επενδυτές για να προωθήσει την ιδιωτικοποιηση με αθέμιτα μέσα .

Μόνο όταν ήταν ο Σουλαδάκης Γιάννης στην ΕΥΔΑΠ ,πήγαινε καλά !  :rockon:  :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.hri.org/MPA/gr/other/elections99/images/pasok/soyladakis.jpg[/img[/URL]]

Γεννήθηκε στο Βραχάσι του Λασιθίου Κρήτης. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός. Ηταν μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, από το 1975 μέχρι το 1982 και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας από το 1976 μέχρι το 1980.

Στην πενταετία 1959-1964 συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα, ενώ αργότερα εντάχθηκε στην Ε.Δ.Α. και στο "Ρεύμα" του Ανδρέα Παπανδρέου. Συγκαταλέγεται στα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ το 1974. Μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ από το 1977. Από το 1985 έως σήμερα είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ. Επίσης είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (Ανδρέας Παπανδρέου), (Ι.ΣΤ.Α.ΜΕ.) από το 1995 μέχρι και σήμερα.

Εχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της ΕΥΔΑΠ στο διάστημα 1982-1985, Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ (εξωκοινοβουλευτικός) από τον Οκτώβριο του 1993 μέχρι τον Ιούλιο του 1994 Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 1996.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Γραφείο: Δ/νση: Ορμινίου 5, τ.κ.: 115 28, Αθήνα
Τηλ: 7250157, 7258021, FAX: 7250156
Οικία: Δ/νση: Αλκμάνος 51, τ.κ.: 115 28, Αθήνα
Τηλ: 7215265

Το Πασοκ Ζειιιιιιιιιιιιιιιιιιι !  :headbang3:

Εμπρός για 3 %  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.021
Πόντοι
3.715
ο ιδιώτης για να αγοράσει την ΕΥΔΑΠ πρέπει πρώτα να φουσκώσουν καλά τα τιμολόγιά της.
Έτσι ώστε ούτε φράγκο να βάλει από την τσέπη του και να πουλάει σκουριά για μετάξι.

lamogiopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
5
Πόντοι
0
Μου αρέσει που είστε όλοι γνώστες του τι συμβαίνει στην Ευρώπη, στη Βολιβία ή και αλλού. Μου αρέσει που ξέρετε τι θα κάνει ο ιδιώτης, τι προβλέπεται να γίνει με τα τιμολόγια, με τη συντήρηση του δικτυου και ένας Θεός ξέρει ποσα ακόμα γνωρίζετε. Είμαι τέλος βέβαιος πως ξέρετε ότι τώρα η Ευδαπ δεν ειναι ιδιωτική και πως λειτουργεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Πραγματικά πιστεύω είστε άξιοι κάτοικοι αυτής της χώρας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μου αρέσει που είστε όλοι γνώστες του τι συμβαίνει στην Ευρώπη, στη Βολιβία ή και αλλού. Μου αρέσει που ξέρετε τι θα κάνει ο ιδιώτης, τι προβλέπεται να γίνει με τα τιμολόγια, με τη συντήρηση του δικτυου και ένας Θεός ξέρει ποσα ακόμα γνωρίζετε. Είμαι τέλος βέβαιος πως ξέρετε ότι τώρα η Ευδαπ δεν ειναι ιδιωτική και πως λειτουργεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Πραγματικά πιστεύω είστε άξιοι κάτοικοι αυτής της χώρας.

τραβας κανα ζορι δηλαδη?  :grin:

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Εσύ δεν είσαι κάτοικος αυτής της χώρας;Ξεκινάω από το τελευταίο διότι είναι εκνευριστικό να αποκαλείς όσους απάντησαν εμμέσως πλην σαφώς ηλίθιους...

Τι είχε γίνει στη Χιλή (από λάθος έγραψα Βολιβία)το έχω διαβάσει σε παλιότερο εκτενές αφιέρωμα της Ισπανικής εφημερίδας ABC.Στην έντυπη έκδοσή της οπότε δεν έχω σύνδεσμο να δώσω.Αλλά είχε κάνει ένα ανάλογο ρεπορτάζ και ο Αυγερόπουλος όπου ανέφερε ότι πλήρωναν και το βρόχινο νερό που μάζευαν οι Βολιβιανοί για να πλύνουν και να πλυθούν.Όσον αφορά την Ευρώπη,προσωπικά έχω και συγγενείς και φίλους που μένουν πολλά χρόνια άρα έχω τις πληροφορίες μου.Εσύ έχεις κάτι άλλο να καταθέσεις;

Τι πιστεύεις δηλαδή θα κάνουν οι ιδιώτες αν πάρουν την ΕΥΔΑΠ;Θα επενδύσουν ένα σωρό χρήματα για να μην τα πάρουν γρήγορα πίσω;Τώρα το νερό είναι φθηνό λόγω της συνδρομής του κράτους.Αν το πάρουν οι ιδιώτες θα πρέπει το κράτος να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ΕΥΔΑΠ αλλιώς θα είναι επιδότηση στον ιδιώτη.

Από το να προσβάλλεις τους άλλους καλό ειναι να λες μόνο την άποψή σου.Μπορεί το φόρουμ να έχει ως βασική θεματολογία του τα μπουρδέλα,αλλά δεν είναι όλα τα θέματα για μπουρδέλα.

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Να κάνω μια διόρθωση.Αναφερόμουν σε Βολιβία αντί του ορθού "Χιλή".Τώρα βλέπω το δημοσίευμα της ABC...Είναι από το 1996 και δεν το θυμόμουν καλά.Ελπίζω να μου συγχωρέσετε το λάθος!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ δεν είσαι κάτοικος αυτής της χώρας;Ξεκινάω από το τελευταίο διότι είναι εκνευριστικό να αποκαλείς όσους απάντησαν εμμέσως πλην σαφώς ηλίθιους...

Τι είχε γίνει στη Χιλή (από λάθος έγραψα Βολιβία)το έχω διαβάσει σε παλιότερο εκτενές αφιέρωμα της Ισπανικής εφημερίδας ABC.Στην έντυπη έκδοσή της οπότε δεν έχω σύνδεσμο να δώσω.Αλλά είχε κάνει ένα ανάλογο ρεπορτάζ και ο Αυγερόπουλος όπου ανέφερε ότι πλήρωναν και το βρόχινο νερό που μάζευαν οι Βολιβιανοί για να πλύνουν και να πλυθούν.Όσον αφορά την Ευρώπη,προσωπικά έχω και συγγενείς και φίλους που μένουν πολλά χρόνια άρα έχω τις πληροφορίες μου.Εσύ έχεις κάτι άλλο να καταθέσεις;

Τι πιστεύεις δηλαδή θα κάνουν οι ιδιώτες αν πάρουν την ΕΥΔΑΠ;Θα επενδύσουν ένα σωρό χρήματα για να μην τα πάρουν γρήγορα πίσω;Τώρα το νερό είναι φθηνό λόγω της συνδρομής του κράτους.Αν το πάρουν οι ιδιώτες θα πρέπει το κράτος να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ΕΥΔΑΠ αλλιώς θα είναι επιδότηση στον ιδιώτη.

η οποία επιδότηση θα πρέπει να σταματήσει και η ΕΥΔΑΠ να ζεί με αυτά που εισπράττει... δεν με ενδιαφέρει καθόλου πως θα το πετύχει αλλά κοινωνική πολιτική δεν γίνεται με τις επιχειρήσεις... γίνεται με επιδοματική πολιτική σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι κρατώντας το νερό φτηνό σε όλους ανεξαιρέτως...

Από το να προσβάλλεις τους άλλους καλό ειναι να λες μόνο την άποψή σου.Μπορεί το φόρουμ να έχει ως βασική θεματολογία του τα μπουρδέλα,αλλά δεν είναι όλα τα θέματα για μπουρδέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom