kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Σας ειρωνεύεται, γιατί δεν έχετε ταξική συνείδηση. Φτωχομπινές και καραδεξιός γίνεται;
πλούσιος και αριστερός πάντως γίνεται άρα θα γίνεται και το αντίστροφο
Σας ειρωνεύεται, γιατί δεν έχετε ταξική συνείδηση. Φτωχομπινές και καραδεξιός γίνεται;
λοιπον λεω να κλεισουμε ραντεβου θανατου εγω κι εσυ στο μπιφτεκαδικο του μπαμπη στην αμφιθεας πιο πριν θα στειλουμε τον κθουλου να τσεκαρει προσβαση διαφυγη σερβις μενου ποιοτητα κρεατος και αν κατεχει κι απο κρασα να κανει και για λιγο τον σομελιε.μολις μας δωσει το οκ βρισκομαστεΠοσώς. Απλώς στο νήμα που έσβησε ο από μηχανής θεός, ο κ. Τσουλούφας αμφισβητούσε τα όσα έγραψα στην Λουλού 33. Τότε, του πρότεινα νά ελθει αυτός μαζί με τον κ. Σισέ για να το διαπιστώσει και να τους κεράσω μπύρες.
επιβεβαιωνω. Γιατι καποιοι εχουν ζωη και εκτος οθονης
την καλημέρα μου σε ολους τους αρσενικουςΚαλημέρα κ. Τσουλούφα.
πλούσιος και αριστερός πάντως γίνεται άρα θα γίνεται και το αντίστροφο
Αν κερδοσκοπεί σε κάθε ευκαιρία και τον πλούτο τον κρατά για τον εαυτό του, παπάρια αριστερός είναι...
λοιπον λεω να κλεισουμε ραντεβου θανατου εγω κι εσυ στο μπιφτεκαδικο του μπαμπη στην αμφιθεας ποιο πριν θα στειλουμε τον κθουλου να τσεκαρει προσβαση διαφυγη σερβις μενου ποιοτητα κρεατος και αν κατεχει κι απο κρασα να κανει και για λιγο τον σομελιε.μολις μας δωσει το οκ βρισκομαστε
αυτον τον σισε πως μπορω να τον νοικιασω κι εγω σε ραντεβου θανατου?
ε κι εγώ παπάρια φτωχομπινές είμαι με πιάνεις ;)
ε κι εγώ παπάρια φτωχομπινές είμαι με πιάνεις ;)
σκατένιος, χωρίς παπάρια, είσαι.
.-
θα κλεισω ραντεβου θανατου με τον λακη και το αρ ες τεσσερο στην ευθεια των μεγαρων 60 ρολ- 330,ο κθουλου θα εχει φθασει πιο πριν να τσεκαρει για τυχον μηχανικες βελτιωσεις και αδηλωτα αλογαΠείτε του ότι το ραντεβου θανάτου είναι με την Νικόλ. Πετώντας θα έλθει και προπάντως, αφιλοκερδώς.
Απολύτως, Λατρεία μου.
μα νομιζω τα εχουμε λυσει αυταθα κλεισω ραντεβου θανατου με τον λακη και το αρ ες τεσσερο στην ευθεια των μεγαρων 60 ρολ- 330,ο κθουλου θα εχει φθασει πιο πριν να τσεκαρει για τυχον μηχανικες βελτιωσεις και αδηλωτα αλογα
Τι εχουμε τυποι βαλαμε και απουσιολογο για τα ραντεβού θανατου;
Λοιπον δηλωνω διαιτητης εγω θα μετραω τα βηματα και θα δινω αν χρειαστεί την χαριστικη βολη.
τον πας για καταθεση ψυχης τυπε :Sγιατί σ'εκνεύρισα τόσο πολύ φίλε εξήγησέ μου
Ήπιες τουλάχιστον φρέντο καπουτσίνο με κρέμα απο τα coffee island ?Να τους χαιρεστε τους αντιφαδες σας. Γαμω τα σπιτια, τις μανες και τις οικογενειες τους.
Κλεινω ραντεβού με τον πουστη στο coffee island, παραβλεπω ότι είναι πλατια βικτωριας γιατι λεω ενας που κωλοτριβεται δυο μερες θα εχει αρχιδια... Παραβλεπω ότι ολη η πλατεια είναι γεματη λαθρο και παω για το καφε να ζητησω τον... από τα πατισια και απ'εξω τι να δω;;; μονο απλυτους πανω στα μηχανακια τους... μεχρι και τον Παναγο ειδα για οσους τον ξερουν από τα εξαρχεια... Κανω μεταβολη διακριτικα και την κανω. Οποιος πουστης θελησει ξανα να με βρει θα ερθει οπου του πω εγω. Γαμω τον Χριστο του. Αναρχιδα καθικια.
τιποτα τυπε εκανα αναγνωριστικη ειδα αυτά που περιγραφω και εφυγα.Ήπιες τουλάχιστον φρέντο καπουτσίνο με κρέμα απο τα coffee island ?
θα κλεισω ραντεβου θανατου με τον λακη και το αρ ες τεσσερο στην ευθεια των μεγαρων 60 ρολ- 330,ο κθουλου θα εχει φθασει πιο πριν να τσεκαρει για τυχον μηχανικες βελτιωσεις και αδηλωτα αλογα
τυπε αρκετα με τα λογια
ειναι ωρα να μιλησουν τα σιδερα
ας γεμισει καυτο μολυβι καποιον αλλον αντιφα τυπε
συλλογικη ευθυνη τι τον λενε φασιστα τζαμπα
τον πας για καταθεση ψυχης τυπε :S
ουκρανίδα
φοβερό δεξί ντιρέκτ...
σας γάμησε στη Ράντα...
Μάλλον τον έχετε παρεξηγήσει (όπως άλλωστε κι εγώ, πρίν τον γνωρίσω).
Μπορεί οι πολιτικές μας πεποιθήσεις να έιναι εκ διαμέτρου αντίθετες, αλλά του αναγνωρίζω ότι είναι "ντόμπρος" και ότι "το λέει η περδικούλα του". Έχει κάκαλα.
o "αριστερούλης" χαίρεται επειδή η συντρόφισσα κοπάνησε τον ιδεολογικό της αντίπαλο αλλά έσκουζε όταν ο κασίδας άσκησε βία σε κανέλλη και δούρου, τον γαμάς μετά ή δεν τον γαμάς