kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
σκατα τρως σκατα μολογας...
παιζει να σαι ο πιο σκατενιος στο φορουμ...
πριν φυγεις ανοιξε να ξεβρωμισει...
σιχαμα!
το πρακτικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο πανοσιολογιότατε...
[size=50pt]=[/size]
Του κ. Τσουλούφα όμως, το λέει η "περδικούλα" του. Δεν είναι αναρχιδος όπως η Λουλού 33. Ήρθε στην μπυραρία και με βρήκε.
για ξυλο η για μπυρες?Του κ. Τσουλούφα όμως, το λέει η "περδικούλα" του. Δεν είναι αναρχιδος όπως η Λουλού 33. Ήρθε στην μπυραρία και με βρήκε.
και τι επεσε ξυλο?Αφού εγώ του είχα απευθύνει πρόσκληση. Ήρθε μαζί με τον κ. Σισέ. Στην αρχή ο κ. Σισές ήταν έξω, αλλά μετά μπήκε και αυτός μέσα.
κι εσύ ήσουν εκεί?
για ξυλο η για μπυρες?
κακομοίρη,
πάρε τα ψιλά σου και πήγαινε και πες της Αξάνας ότι θες να τη να δούμε πως θα φύγεις από κει...
δηλαδη ο κθουλου κανει αυτοψιες πριν τα πεσιματα? δηλαδη κλεινω εγω ραντεβου θανατου μ εσενα κι ο κθουλου σκαει μυτη να μελετησει τον χωρο αν τηρει τις προδιαγραφες για να μανουριασουμε?Μου είπε ότι ήρθε για να διαπιστώσει αν ισχύουν τα όσα είχα γράψει στην Λουλού 33.
Αφού το διαπίστωσε, πήγε να φύγει, αλλά τον κράτησα (μαζί με τον κ. Σισέ) για να κεράσω μπύρα, όπως είχα υποσχεθεί.
αν το θέμα είναι τα ψιλά σκάω και 50άρικο για πάρτη της
δηλαδη ο κθουλου κανει αυτοψιες πριν τα πεσιματα? δηλαδη κλεινω εγω ραντεβου θανατου μ εσενα κι ο κθουλου σκαει μυτη να μελετησει τον χωρο αν τηρει τις προδιαγραφες για να μανουριασουμε?
πάρε κάνα δάνειο κακομοίρη κι άνέβα Κίεβο, να δούμε τι θα κάνεις...
τουλάχιστον να χεις να πληρώσεις νοσήλεια...
με ειρωνεύεται "αριστερός" επειδή δεν είμαι πλούσιος αστός το είδαμε κι αυτό :-
με ειρωνεύεται "αριστερός" επειδή δεν είμαι πλούσιος αστός το είδαμε κι αυτό :-
είχε κι έντιτ, σκατένιε...
επιβεβαιωνω. Γιατι καποιοι εχουν ζωη και εκτος οθονηςΤου κ. Τσουλούφα όμως, το λέει η "περδικούλα" του. Δεν είναι αναρχιδος όπως η Λουλού 33. Ήρθε στην μπυραρία και με βρήκε.
επιβεβαιωνω. Γιατι καποιοι εχουν ζωη και εκτος οθονης