Νέα

Ιδέες για ραντεβού θανάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 702
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε φίλε ειλικρινά το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο απ'ότι περίμενα....
Θα μπορούσα να πω πολλά και να σε κοροϊδέψω ακόμη περισσότερο αλλά απ'ότι φαίνεται πρέπει να σε δει κανένας ειδικός.
Το τελευταίο μήνυμα που έγραψες πριν "έρθεις" είναι 8.10 και το αμέσως επόμενο 9.10 αφού δε με "βρήκες".
Σωστό timing μιας και το "ραντεβού" ήταν 8.30.
Ένα προφίλ με 12000 ποστς και αρκετό σκληρό απ'ότι φαντάζομαι είναι κρίμα να τσαλακωθεί και να σπιλωθεί σαν κότα.
Συγγνώμη για τη μία ώρα που σε κράτησα μακριά από το μπου χωρίς να ποστάρεις αλλά να περιφέρεσαι στο δωμάτιό σου.

Γαμώ τους ναζί γαμώ και τους αντιφά και γαμώ και το Χριστό. Κανένα πρόβλημα.
Τα χαιρετίσματά μου στον Πανάγο από τα εξάρχεια, στα μηχανάκια που είχαν παρκάρει όλως τυχαία εκεί που είπαμε (και ακόμη πιο τυχαία ήταν πολιτικοί σου αντίπαλοι)  :2funny: :2funny: :idiot: και στο φίλο σου....
Τα λαϊκά δικαστήρια σε μάραναν...Ειλικρινά περάστικά.  ;)

Σου αφήνω τον τελευταίο λόγο.

μυριζει no show η φαση. τον εστησες δηλαδη τυπε?

Επισκέπτης
Άμα δεν παίξει χοιρινό κότσι σε ξυλόφουρνο .... με σπέσιαλ πατάτες
και ψωμί χωριάτικο .....

αρχίδια καπαμάς ....

και πιώμα μπύρες σταρένιες Βεργίνα , γιατί είμαστε και ελληνάρες ...

weiss-banner-550_1.jpg

και συμπλήρωμα τηγανιτά αυγά μάτια , με κατσικίσιο βούτυρο ........

Ξέρεις να τρως.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
μυριζει no show η φαση. τον εστησες δηλαδη τυπε?

:2funny:
Εδώ είχα μαζί μου όλους τους αντιφά, το μισό πακιστάν(τους λαθρο μόνο) και το κλαμπ του Θρύλου απο Κυψέλη στο πλευρό μου(αυτό δεν το είδε γιατί ήταν στο προπο πιο κάτω).
Τι θα με σταμάταγε?  :2funny:
Τέλος πάντων δεν είχα αμφιβολία αλλά πολλή μανία καταδίωξης ρε αδερφάκι μου.
Τέλος πάντων, πολύ ασχολήθηκα.
Καλό Τσου Λου με ταμείο...

Επισκέπτης
Να τους χαιρεστε τους αντιφαδες σας. Γαμω τα σπιτια, τις μανες και τις οικογενειες τους.
Κλεινω ραντεβού με τον πουστη στο coffee island, παραβλεπω ότι είναι πλατια βικτωριας γιατι λεω ενας που κωλοτριβεται δυο μερες θα εχει αρχιδια... Παραβλεπω ότι ολη η πλατεια είναι γεματη λαθρο και παω για το καφε να ζητησω τον... από τα πατισια και απ'εξω τι να δω;;; μονο απλυτους πανω στα μηχανακια τους... μεχρι και τον Παναγο ειδα για οσους τον ξερουν από τα εξαρχεια... Κανω μεταβολη διακριτικα και την κανω. Οποιος πουστης θελησει ξανα να με βρει θα ερθει οπου του πω εγω. Γαμω τον Χριστο του. Αναρχιδα καθικια.

Αγορίνα μου, παλικάρι μου καλό....εμπιστεύεσαι τους λεχρίτες οτι θα ισχύει αυτό που λένε? ΤΙ τους πέρασες, άντρες? Ελα ρε Κορώνι...

Επισκέπτης
Ρε φίλε ειλικρινά το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο απ'ότι περίμενα....
Θα μπορούσα να πω πολλά και να σε κοροϊδέψω ακόμη περισσότερο αλλά απ'ότι φαίνεται πρέπει να σε δει κανένας ειδικός.
Το τελευταίο μήνυμα που έγραψες πριν "έρθεις" είναι 8.10 και το αμέσως επόμενο 9.10 αφού δε με "βρήκες".
Σωστό timing μιας και το "ραντεβού" ήταν 8.30.
Ένα προφίλ με 12000 ποστς και αρκετό σκληρό απ'ότι φαντάζομαι είναι κρίμα να τσαλακωθεί και να σπιλωθεί σαν κότα.
Συγγνώμη για τη μία ώρα που σε κράτησα μακριά από το μπου χωρίς να ποστάρεις αλλά να περιφέρεσαι στο δωμάτιό σου.

Γαμώ τους ναζί γαμώ και τους αντιφά και γαμώ και το Χριστό. Κανένα πρόβλημα.
Τα χαιρετίσματά μου στον Πανάγο από τα εξάρχεια, στα μηχανάκια που είχαν παρκάρει όλως τυχαία εκεί που είπαμε (και ακόμη πιο τυχαία ήταν πολιτικοί σου αντίπαλοι)  :2funny: :2funny: :idiot: και στο φίλο σου....
Τα λαϊκά δικαστήρια σε μάραναν...Ειλικρινά περάστικά.  ;)

Σου αφήνω τον τελευταίο λόγο.
εσυ ρε αναρχιδο μουνοπανο μην μιλας καθολου. Το επλασες καλα στο μυαλο σου αλλα δεν φανταστηκες ότι δεν είμαι παιδακι γαμω τα παντελόνια που φορας ρε μουνοπανο....

Επισκέπτης
Αγορίνα μου, παλικάρι μου καλό....εμπιστεύεσαι τους λεχρίτες οτι θα ισχύει αυτό που λένε? ΤΙ τους πέρασες, άντρες? Ελα ρε Κορώνι...
Μαλακια μου... Ελα μου λεει στο καφε και ζητα τον ετσι... Θα είμαι ετσι και ετσι... Λεω... Ρε τον πουστη... Λες;;; Και παω... Ελα όμως που επεσα σε γνωστους ;)

Επισκέπτης
Ξεφτιλισμένοι αντιφάδες, ολο τέτοια κάνετε, ολο κοπαδιαστα πάτε στα ραντεβού, αδερφάρες χαρωπές

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαλακια μου... Ελα μου λεει στο καφε και ζητα τον ετσι... Θα είμαι ετσι και ετσι... Λεω... Ρε τον πουστη... Λες;;; Και παω... Ελα όμως που επεσα σε γνωστους ;)

τυπε δεν πατησε καθολου αν καταλαβες. εστειλε αντιπροσωπους. σατανικο.

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Παιδιά συγνώμη κιόλας εγω σαν θεματοθετης απο ποιον απο τους δυο σας θα πληρωθω γκανιοτα για το ραντεβου  :think:

Επισκέπτης
τυπε δεν πατησε καθολου αν καταλαβες. εστειλε αντιπροσωπους. σατανικο.
Μπα θα ηρθε... Φανταζομαι είναι το στεκι του. Αλλα δεν φανταστηκα ότι θα βρω εκει ολο τον ανταρσυα και τους αυτονομους... Τι διαολο ρε πουστη όταν είναι για αντισυγκεντρωση δεν είναι πανω από 5-6  :headbang: :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπα θα ηρθε... Φανταζομαι είναι το στεκι του. Αλλα δεν φανταστηκα ότι θα βρω εκει ολο τον ανταρσυα και τους αυτονομους... Τι διαολο ρε πουστη όταν είναι για αντισυγκεντρωση δεν είναι πανω από 5-6  :headbang: :headbang: :headbang:

λες ναχει δοντι? προλαβε και οργανωσε τοσο κοσμο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!