Επισκέπτης
Παω για εκει που πρεπει...
Αυριο θα εχουμε νεα
Αυριο θα εχουμε νεα
Αυριο θα εχουμε νεα
Αυριο θα εχουμε νεα
Να μας πεις και εμάς που δεν ξέρουμε
Να τους χαιρεστε τους αντιφαδες σας. Γαμω τα σπιτια, τις μανες και τις οικογενειες τους.λεγε ρε
Να τους χαιρεστε τους αντιφαδες σας. Γαμω τα σπιτια, τις μανες και τις οικογενειες τους.
Κλεινω ραντεβού με τον πουστη στο coffee island, παραβλεπω ότι είναι πλατια βικτωριας γιατι λεω ενας που κωλοτριβεται δυο μερες θα εχει αρχιδια... Παραβλεπω ότι ολη η πλατεια είναι γεματη λαθρο και παω για το καφε να ζητησω τον... από τα πατισια και απ'εξω τι να δω;;; μονο απλυτους πανω στα μηχανακια τους... μεχρι και τον Παναγο ειδα για οσους τον ξερουν από τα εξαρχεια... Κανω μεταβολη διακριτικα και την κανω. Οποιος πουστης θελησει ξανα να με βρει θα ερθει οπου του πω εγω. Γαμω τον Χριστο του. Αναρχιδα καθικια.
τυπε αρκετα με τα λογιαΝα τους χαιρεστε τους αντιφαδες σας. Γαμω τα σπιτια, τις μανες και τις οικογενειες τους.
Κλεινω ραντεβού με τον πουστη στο coffee island, παραβλεπω ότι είναι πλατια βικτωριας γιατι λεω ενας που κωλοτριβεται δυο μερες θα εχει αρχιδια... Παραβλεπω ότι ολη η πλατεια είναι γεματη λαθρο και παω για το καφε να ζητησω τον... από τα πατισια και απ'εξω τι να δω;;; μονο απλυτους πανω στα μηχανακια τους... μεχρι και τον Παναγο ειδα για οσους τον ξερουν από τα εξαρχεια... Κανω μεταβολη διακριτικα και την κανω. Οποιος πουστης θελησει ξανα να με βρει θα ερθει οπου του πω εγω. Γαμω τον Χριστο του. Αναρχιδα καθικια.
δεν τον βρηκε ομωςτυπε αρκετα με τα λογια
ειναι ωρα να μιλησουν τα σιδερα
ας γεμισει καυτο μολυβι καποιον αλλον αντιφα τυπεδεν τον βρηκε ομως
αυτό τον πουστη τον redlighterποιον πηγες να συναντησεις?
κοτα και αυτος :Sαυτό τον πουστη τον redlightser
ας γεμισει καυτο μολυβι καποιον αλλον αντιφα τυπε
συλλογικη ευθυνη τι τον λενε φασιστα τζαμπα
αυτό τον πουστη τον redlightser
υγρη τυπε?να απαξιωθει ο τυπος απο τουδε στα θρεντ.
οποιος εχει αμφιβολια ρωτάει και τον ccss13.να απαξιωθει ο τυπος απο τουδε στα θρεντ.
Να τους χαιρεστε τους αντιφαδες σας. Γαμω τα σπιτια, τις μανες και τις οικογενειες τους.
δεν πηγα για φραπογαλο αλλα ουτε για εμφυλιο... Πηρα έναν φιλο να προσεχει την πλατη μου και πηγα. Λαθος. δεν θα το ξανακανω...σου εφερε κοσμο να σε φανε; Εμ τι τα θελες τα ραντευα θανάτου; Τι περίμενες να βρίζεστε εδω και να τα λετε με φραπογαλο μετα;
οποιος εχει αμφιβολια ρωτάει και τον ccss13.
ΣΚΑΣΕ μωρη φραγκοκοταμαζι πηγατε? γουσταρωωωω
δεν πηγα για φραπογαλο αλλα ουτε για εμφυλιο... Πηρα έναν φιλο να προσεχει την πλατη μου και πηγα. Λαθος. δεν θα το ξανακανω...