Νέα

Ιδέες για πορνό διήμερο με μωρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Member20

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
7
Πόντοι
0
Εμένα γιατί μου πήγε το μυαλό ότι ψάχνεις μέρη που δεν θα σε πάρει κανένα μάτι και θα κάνεις και στο γκομενάκι το χατίρι μάτην πας διήμερο; (ελπίζοντας κι εγώ να μάθω καμιά πληροφορία ).

Εγώ πάντως που δεν έχω ελευθέρας προσπαθώ να τις πηγαίνω σε μέρη που θεωρούνται αντί τουριστικά και για να μην έχω γκρίνια βρίσκω τα καλά του μέρους που θα πάμε και ψάχνω να βρω φωτογραφίες που να δείχνουν ότι έχει κόσμο την εποχή που θα πάμε. Τα δείχνω στην γκόμενα και αν συμφωνήσει φύγαμε. Επίσης παίζει ρόλο η μέρα που θα πας. Σαββατοκύριακο έχει παντού κόσμο. Έτσι θα σου έρθει και πιο φτηνά και θα περάσεις καλά αν δεν σου αρέσει ο πολύς κόσμος και το κυριότερο αν δεν πρέπει να σε πάρει κανένα μάτι. Έχω πάει Ιανουάριο στην Κύμη, Δεκέμβρη στην Πύλο, Μάιο μεσοβδόμαδα Αράχωβα, Ιούλιο μεσοβδόμαδα Πήλιο. Με διαφορετικές τις περισσότερες φορές γιατί από κάποιο σημείο και μετά ζητάνε τα κοσμοπολίτικα. Πόσες φορές άλλωστε θα το κάνεις μέχρι να σε καταλάβουν;

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Χαιρετώ όλους τους συναδελφους-συχύστες του μπου

Θελω μεσα ή μετά τις γιορτές να πάω ένα ερωτικό διήμερο με το μωρό και να του δώσω στο χέρι μουνι-κώλο....έχετε να προτείνεται ένα ήσυχο, ρομαντικό και κατάλληλο μέρος για ξεσκίσματα, χαλαρά ποτάκια και ταβερνούλες σχετικά κοντά στην Αθήνα? Μπάτζετ 5-6 κατοστάρικα
xαχαχαχαα με 5-6 κατοστάρικα φιλαράκο δε μπας ούτε μέχρι τα βλάχικα για κοντοσούβλι.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.489
Πόντοι
8.846
Προς όλους:
Κρύα λειβαδιάς.
Διαμονη σε rbnb.
Σχετικά φτηνά, φτηνότερα απο αραχωβα σαφώς, αρκετα κοντά, όμορφα κι έξω από τα συνήθη...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Παίκτη δεν έχεις παράπονο, όλο τον κατάλογο του ΕΟΤ σου έχουμε κατεβάσει.

Για κοντά στην Αθήνα ψάξου για Ναύπλιο, Ναύπακτο, Γαλαξίδι, Πύλο, Αρεόπολη. Δηλαδή όμορφους οικισμούς για βόλτα, με το οδήγημα κάτω από 4 ώρες.
Παραλία δεν πας με τέτοιο καιρό.
Αν θέλεις φύση, θα σου έλεγα πάλι κάτι προς Πελοπόννησο, δάσος Φολόης, Μάνη, έχει πολύ ωραίες διαδρομές είτε με το αυτοκίνητο είτε με τα πόδια.
Και κεντρική Εύβοια (πάει η βόρεια κάηκε) μπορείς να βρεις ωραία ορεινά μέρη ,προς Δίρφυ να μείνεις στη Στενή ας πούμε, μια χαρά.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Παίκτη δεν έχεις παράπονο, όλο τον κατάλογο του ΕΟΤ σου έχουμε κατεβάσει.

Για κοντά στην Αθήνα ψάξου για Ναύπλιο, Ναύπακτο, Γαλαξίδι, Πύλο, Αρεόπολη. Δηλαδή όμορφους οικισμούς για βόλτα, με το οδήγημα κάτω από 4 ώρες.
Παραλία δεν πας με τέτοιο καιρό.
Αν θέλεις φύση, θα σου έλεγα πάλι κάτι προς Πελοπόννησο, δάσος Φολόης, Μάνη, έχει πολύ ωραίες διαδρομές είτε με το αυτοκίνητο είτε με τα πόδια.
Και κεντρική Εύβοια (πάει η βόρεια κάηκε) μπορείς να βρεις ωραία ορεινά μέρη ,προς Δίρφυ να μείνεις στη Στενή ας πούμε, μια χαρά.
Σωστός! Προν είκοσι χρόνια πήγαινα τα γκομενακια στο Γαλαξίδι - είχε (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) ένα kinky ξενοδοχείο με θεματικά δωμάτια - μια φορά είχα πάρει ένα που είχε το κρεβάτι σε μια ξύλινη βάρκα- βγάζαμε τα μάτια μας ασύστολα και βγαίναμε μόνο για να φάμε ψαράκι να δυναμώσουμε

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Θα πρότεινα στο χωριό Τσίντζινα στον Πάρνωνα και να μείνετε στο Πρυτανείο. Δοκιμασμένο πολλές φορές για τη φάση που θέλεις. Θα με θυμηθείς!

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.256
Πόντοι
1.011
Εναλλακτικό 2ημερο θα σου πρότεινα Νεμέα!
Η πόλη είναι πολύ άσχημη αλλά υπάρχει μια τάση να ενισχυθεί ο οινοτουρισμός και έχουν γίνει μερικές καλές προσπάθειες. Π.χ έχει ανοίξει ένα πολύ όμορφο μικρό ξενοδοχείο KERA NEME το λένε, στα 200 μέτρα από αυτό, έχει 2 πολύ σοβαρά εστιατόρια (17 χωριά και Σοφός με τοπικά κρασιά)
Και σε απόσταση 10-20 λεπτών είναι πάρα πολλά οινοποιεία που μπορείς να επισκεφτείς και να κάνεις δοκιμάσεις τις ποικιλίες τους. Πχ κτήμα Σκούρα, Γαία, παλυβος κ.ο.κ.

1 ώρα και 30 λεπτά από Αθήνα.

Κρασιά φαγητό και πουτσα, βασικά. Όλα σε μιάμιση ώρα από το σπίτι σου.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.474
Πόντοι
446
αν θες αποδραση μεσα στις γιορτες επρεπε να ειχες κλεισει ηδη, τωρα θα το πληρωσεις χρυσο και παλι δεν θα βρεις.
τεσπα, ΑΝ βρισκεις αξιζουν :
1. Μαιναλο (Βυτινα, Δημητσανα κλπ)
2. το κλασσικο Ναυπλιο (μεγαλη γαμομανα για νομιμους και παρανομους)
3. Δελφοι/ Γαλαξιδι (δεν λεω Αραχωβα, δεν σε παιρνει με το μπατζετ αυτο)
4. Αν εχεις ξαδελφο βενζινα, πας μεχρι Πηλιο που τωρα εχει και προσφορες λογω πλημμυρας.
αντε και καλο βολι!
Ναύπλιο, Γαλαξίδι εξαιρετικά μια και έχω εμπειρίες από εκεί

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.474
Πόντοι
446
Εναλλακτικό 2ημερο θα σου πρότεινα Νεμέα!
Η πόλη είναι πολύ άσχημη αλλά υπάρχει μια τάση να ενισχυθεί ο οινοτουρισμός και έχουν γίνει μερικές καλές προσπάθειες. Π.χ έχει ανοίξει ένα πολύ όμορφο μικρό ξενοδοχείο KERA NEME το λένε, στα 200 μέτρα από αυτό, έχει 2 πολύ σοβαρά εστιατόρια (17 χωριά και Σοφός με τοπικά κρασιά)
Και σε απόσταση 10-20 λεπτών είναι πάρα πολλά οινοποιεία που μπορείς να επισκεφτείς και να κάνεις δοκιμάσεις τις ποικιλίες τους. Πχ κτήμα Σκούρα, Γαία, παλυβος κ.ο.κ.

1 ώρα και 30 λεπτά από Αθήνα.

Κρασιά φαγητό και πουτσα, βασικά. Όλα σε μιάμιση ώρα από το σπίτι σου.
Πέρα από τα οινοποιεία δεν υπάρχει τίποτα άλλο....

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.256
Πόντοι
1.011
Πέρα από τα οινοποιεία δεν υπάρχει τίποτα άλλο....
Για 2 μέρες έχει υπεραρκετά πράγματα να κάνεις.

45 λεπτά μακρυά είναι η λίμνη Δόξα.

10 λεπτά μακρυά είναι η αρχαία Νεμέα.

Ιδέες για μίνι 2ημερη ρομαντικη απόδραση με budget 600 ευρώ ζήτησε ο άνθρωπος.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
διαβαζουμε εμεις τα ναυάγια τέτοια θέματα κ μιζεριάζουμε περισσότερο την αποτυχημένη ζωή μας που δεν έχουμε γκόμενα να κάνουμε τα ίδια.καλά να περάσεις όποιο μέρος κ αν πας

• Λύπη
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
xαχαχαχαα με 5-6 κατοστάρικα φιλαράκο δε μπας ούτε μέχρι τα βλάχικα για κοντοσούβλι.

Αυτό βλέπω, και δεν ξέρω αμα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω…με 2κ πήγα Μαλδίβες 6 μέρες με όλα πλήρωμενα φαγητά απεριόριστο αλκοόλ καφέδες κλπ…και εδώ για ένα διήμερο στο Ελλαδιστάν θες ένα χιλιάρικο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Αυτό βλέπω, και δεν ξέρω αμα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω…με 2κ πήγα Μαλδίβες 6 μέρες με όλα πλήρωμενα φαγητά απεριόριστο αλκοόλ καφέδες κλπ…και εδώ για ένα διήμερο στο Ελλαδιστάν θες ένα χιλιάρικο
Ντάξει κόψε κάτι!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Αίγινα! Οι λόγοι κατά την ταπεινή μου άποψη είναι:
1) Οι πιθανότητες να σε μπανίσουν ελαχιστοποιούνται το χειμώνα. Σε άλλα μέρη όπως Αράχωβα κλπ γίνεται χαμός.
2) Αντί να οδηγείς με τις ώρες, θα είστε στο καραβάκι βλέποντας θάλασσα!
Δεν είδα κανέναν άλλο προορισμό από όσους γραφτήκανε να έχει τέτοιο πλεονέκτημα.
3) Έχει αρκετά μέρη να πας / δεις αλλά όχι τόσα ώστε να φας περισσότερο χρόνο και χρήμα σε μαλακίες.
4) Θα βρεις εύκολα κατάλλυμα και θα μείνεις ΑΝΕΤΑ εντός προϋπολογισμού.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
@ΤΙΜΩΡΟΣ(1) στον πούτσο σου το "κράξιμο" που θα φας από τους γαμιάδες του Μεταξουργείου και της Φυλής.
Ένα διήμερο με μια γκόμενα που σου φέρεται σαν σε βασιλιά, δεν ισούται ούτε με 1.000 γαμησια σε μπουρδέλο.
Εγώ έχω να ρωτήσω κάτι: το γκομενάκι είναι φρέσκο;
Επίσης, είναι "παράνομη" σχέση ή κανονική;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom